Allah kabul etsin canim masallah 1 ay tam tutmak harika fikir keske bende yapabilsem.canım Allah kabul etsin . inşallah ben de hafta tutacağım . inşallah 1 ay tutarım . niyetim böyle.
geçmişteki borçları vs leri bilmiyorum . o nedenle uzun zaman tutmak istiyorm .
inşallah çıkar eşinin vatandaşlığı.
hayırlısı olsun inşallah .
çocuklarla evde neler yapmayı planlıyorsun.
var mı etkinlik düşüncelerin .
Böyle kırgınım diye de tarhana çorbası söyledim ekmeksiz onu içeceğim inşallah
KAHVALTIM
Tarhana Çorbası :)
Selam kızlar bugün oğlumu doktora götürdük dilinde soyulma oluyordu harita dil diye bir hastalık varmış bazı insanlarda ömür boyu devam edebiliyormus bazen de nedir de olsa geçiyormuş insallah geçer büyüdüğü zaman da olusa belki cocuk gülerken bile sıkıntı olacak tahlil yapıldı çarşambaya çıkacak
Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katılıyorum. Bir yıl önce doğum yaptım ve doğum sonrası 10 kilo fazlam var. Emzirdiğim için dikkat etmiyorum ya da ona sığınıyorum :) Benim için de önerileriniz olabilir mi?
Hadi gozun aydin canimkızlarr günaydın ayyyy reglll oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda 25 günün sonunda oldummmmmmmmm :)
canım . güzel geçmiş tatil . babaanne de onları oyalar eğlendirir.Allah kabul etsin canim masallah 1 ay tam tutmak harika fikir keske bende yapabilsem.
esim mulakati gecti. konsolosluktakiler cok sevdiler. zaten esimin Turkiye hayranligi cok bariz. bide doktor oldugu icin baya ilgilendiler. uzun uzun sohbet edip sorular sordular. insallah yeni kimligi en gec Temmuzda burada olacak. Turk kimligindeki ismi Omer oldu.
cocuklarla evde misafir vardi genelde cok eglendiler. tekneyle gezdik falan simdide babaanneye gittiler. keyifleri yerinde.
cok saglikli bir kahvalti olmus afiye olsun.
canim ben esime sordum oglun yemek seciyor mu? genelde yemek secen cocuklarda gorunen bir hastalikmis. beslenmesine ve vitaminlerine azami dikkat ederseniz zamanla tamamen ortadan kalkar dedi. SIK SIK vitamin eksikligi kontrolleri yapilmasi ve takviye vitamin gerekiyormus. ihmal edilirse ilerde sorun olur dedi. hayati tehlikesi yok ama ciddi bir hastalikmis. gecmis olsun.
ben diyet yapmadim ama ekmek, seker, sekerli icecekleri birak her yemekle bol salata marul salatalik ye ve yuruyus yap. hem bebegi beslersin hemde kilo verirsin. biraz yavas veriliyor ama olsun bebegin daha onemli. ben 3.5 yil emzirdim.
afiyet olsun canım . kaju yu öğlenden önce tüketsen daha iyi sanki. kalorisi yüksek .13.00 gibi
1 ufak fincan sade türk kahvesi
öğle
Eki Görüntüle 2085440
ara
Eki Görüntüle 2085438
akşam
Eki Görüntüle 2085442
ara
Eki Görüntüle 2085439 Eki Görüntüle 2085441
Yoğurt da 1 tatlı kaşığı tahin pekmez var
ve gün benim için bitti :)
hadi gözün aydın . ne kadar bekletti beekızlarr günaydın ayyyy reglll oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda 25 günün sonunda oldummmmmmmmm :)
Gözünaydın canım :)kızlarr günaydın ayyyy reglll oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sonunda 25 günün sonunda oldummmmmmmmm :)
hadi gözün aydın . ne kadar bekletti bee
Aramıza hoşgeldin bende emziriyorum ama sanki biz anneler emzirmenin arkasına saklaniyoruz sağlıklı beslendigimiz zaman hem daha hızlı kilo veriyoruz hemde sütümüz bol oluyor bunları söylerken yapiyormusun diye sorarsan maalesef kendim yapamıyorum buradaki kızlar sağolsun çok destek oluyorlarMerhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katılıyorum. Bir yıl önce doğum yaptım ve doğum sonrası 10 kilo fazlam var. Emzirdiğim için dikkat etmiyorum ya da ona sığınıyorum :) Benim için de önerileriniz olabilir mi?
Yemeden kilo verilmiyorki metabolizma kendini korumaya alıyor bence az da olsa yemelisin ki metabolizma çalışsınbakalım bu hafta akşam hiç yemicem ne olacak çok merak ediyorum . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?