Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar, cocuklari babanne aldi bir kac gunlugune bende ofise geldim.
Tatil oldugu icin evde misafir vardi ben misafir olunca onlari besliyorum kendim pek yemiyorum. ne zaman evde misafir agirlasam kilo veiririm. keske daha uzun sure kalsalar. kiz hamileydi ama zayif narin bir kiz surekli onu besledim ohhh ben de yemis kadar oldum.
Dun onlari tekneyle denize cikardik esim zipkinla balik avladi teknede mangal falan yaptik cok eglendiler. ben tabi yine kizi besledim kendim bisey yemedim. cok gencler ve cok tatlilar.
Bugunlerde hava biraz fazla sicak 28-30 derece arasi gidip geliyor disarda yuruyus yapamiyorum evdede misafir var diye yapamadim ama yemedigim icin kilo almadim hatta vermisim biraz.
Bu hafta sonu yeni yil gecesi havai fisekleri seyretmek icin 3 gunlugune Epcot,Disneyworld/Orlando'ya gidecez. Miami'de daha guzel oluyor ama cocuklarla yer bulmak hemen hemen imkansiz. Yeni yil etkinligi olarak baskada bisey yapmiyoruz zaten. Herkese mutlu, huzurlu, saglikli. hayirli bir yil diliyorum. insallah kendim icinde daha saglikli bir yil diliyorum. malum 2017 de cok saglik problemi yasadim.

Allah kabul etsin canim masallah 1 ay tam tutmak harika fikir keske bende yapabilsem.

esim mulakati gecti. konsolosluktakiler cok sevdiler. zaten esimin Turkiye hayranligi cok bariz. bide doktor oldugu icin baya ilgilendiler. uzun uzun sohbet edip sorular sordular. insallah yeni kimligi en gec Temmuzda burada olacak. Turk kimligindeki ismi Omer oldu.

cocuklarla evde misafir vardi genelde cok eglendiler. tekneyle gezdik falan simdide babaanneye gittiler. keyifleri yerinde.

Böyle kırgınım diye de tarhana çorbası söyledim ekmeksiz onu içeceğim inşallah

KAHVALTIM
Tarhana Çorbası :)

cok saglikli bir kahvalti olmus afiye olsun.

canim ben esime sordum oglun yemek seciyor mu? genelde yemek secen cocuklarda gorunen bir hastalikmis. beslenmesine ve vitaminlerine azami dikkat ederseniz zamanla tamamen ortadan kalkar dedi. SIK SIK vitamin eksikligi kontrolleri yapilmasi ve takviye vitamin gerekiyormus. ihmal edilirse ilerde sorun olur dedi. hayati tehlikesi yok ama ciddi bir hastalikmis. gecmis olsun.

ben diyet yapmadim ama ekmek, seker, sekerli icecekleri birak her yemekle bol salata marul salatalik ye ve yuruyus yap. hem bebegi beslersin hemde kilo verirsin. biraz yavas veriliyor ama olsun bebegin daha onemli. ben 3.5 yil emzirdim.

Sabah 2 yumurtali kabakli omlet yedim
Dun aksam pasta yapmistim 2 catal yedim enfes olmus ne yalan soylim
Sonra ani tatli krizleri icin yeni kalp dostu bir cikolata cikmis cok unlu bir markanin ondan aldim ki tatli krizi olursa yerim diye

canım . güzel geçmiş tatil . babaanne de onları oyalar eğlendirir.
mutlu olurlar .
gelen misafir eşinin akrabası mıydı.

ben oruç tutmaya başladım pazartesi günü . şükür bugün 4. gün . yarın da hasta falan olmazsam tutarım . inşallah .
güzel gidiyor . aslında alışınca bırakamıyorsun zaten .

eşinin ismi ömer olmuş . oğlunun adı ömer di değil mi.

Aramıza hoşgeldin bende emziriyorum ama sanki biz anneler emzirmenin arkasına saklaniyoruz sağlıklı beslendigimiz zaman hem daha hızlı kilo veriyoruz hemde sütümüz bol oluyor bunları söylerken yapiyormusun diye sorarsan maalesef kendim yapamıyorum buradaki kızlar sağolsun çok destek oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…