Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet kizlar bende evdeydim mjsafirim vardi balkabakli diyet kek yaomistim bir dilim ondan bir adet mercimekli borek yedim misafirler gidince yarim saat kardiyo yaptim aksam pro yapmaliydim ama pisirmek zor geldi bnde meyve ceviz yogurt yaptim

Hepinizi okudum ama menü yazamadım kaçamak yapmadım akşam mercimek yemeği ve az makarna yedim hepinizi seviyorum iyi geceler umarım 6 buçukta kalkabilirim

hayırlı sabahlar kızlar dün ki sinirle eve geçince direk uyudum hiç birşey yemedim 19.30 gibi uyumuşum gece kalktım iki dolandımmm tekrar uyudum ofise erken geldim bugün .

saat:8.00 'de

su

simit (peynir zeytinli) aldım kendime dünden beri aç olduğum için karnım zil çalıyor
2 çay

Hayırlı sabahlar hanımlar, motivasyonumuz artsın inşallah;

Her güne güzelliğine niyet ederek başlayın..
"Bugün güzel şeyler olacak " diye düşünün
Çünkü dilekler dualaşır, Dualar gerçekleşir

Kırgınlığım hala devam ediyor malesef ama ayaktayım ve işe geldim çok şükür :)

Kahvaltım:

1 adet haşlanmış yumurta
Yöremize has bir yemek kaşığı kadar tuzlu yoğurt
1 küçük dilim ekmek

Gunaydin kizlar iyisinizdir umarim sabah 6.30 da uyandim yarim saat kardiyo dus simdi okuldayim kahvalltida
1 elmq 2 ceviz
1 yumurtali menemen
Maşallah canım sabahları benim spor yapmam mümkün değil işe zor yetişiyorum, çocuğu hazırla kreşe bırak derken, ne mutlu sana :)

ay bir de ben ogrenebiksem su kombe nasil yapilir

Canim o gece yemeleri bir kez basladi mi bitmiyor mutfagin kapisini kitle:)
bende inanilmaz severim fistigi kendim yapiyorum artik evde fistik ezmesi findik ezmesi badem ezmesi
brovo sana canımcım .
ben de denedim .evde yapmak çok basit aslında demi.

dün iftarda
1 adet balık 150 gr kadar
bol mor marul, yeşil marul salata

yemekten sonra çay . az tahin helvası . az ekmek
yatarken 1 limon sıktım içtim.

sabah sahurda

1 dilim börek
az tahin helvası. az ekmek .
1 büyük yeşil elma.
1 adet limon sıktım suyuma.

oruç tutarken hasta olmaktan korkuyorum . o yüzden limon içiyorum .geçen yıl da aynısını yapıyordum .hatırlarsanız .

Gunaydin kizlar iyisinizdir umarim sabah 6.30 da uyandim yarim saat kardiyo dus simdi okuldayim kahvalltida
1 elmq 2 ceviz
1 yumurtali menemen
Maşallah sana canım ben bir türlü spor yapamıyorum ya akşam çocukları uyutup yatana kadar çok geç oluyor gece 2 defa çocuklara kalkıyorum sabah 6 buçukta eşime kalkıyorum uyku bölük pörçük olunca uyku yetmiyor tekrar yatıyorum bu sabah 10 da ancak kalkabilirim oğlum uyandırmasa sanırım hala uyuyordum ev işi çamaşır bulaşık yemek derken yine akşam oluyor benim bir uyku düzeni yapmam gerekiyor

Çocukla düzen o kadar zor ki canım hepimiz yaşıyoruz bu sorunu, ben bide işe gidiyorum burda hışım çıkıyor, akşam eve gidiyorum herşey beni bekliyor, çocuğu uyuturken ondan önce ben uyuyorum

Maşallah canım sabahları benim spor yapmam mümkün değil işe zor yetişiyorum, çocuğu hazırla kreşe bırak derken, ne mutlu sana :)
sagol cnm bnde gun icinde yapiyordum ama yaptigim sporu sabah yapmak lazimmis o yuzden sabahtam basladim cocukla zor tabiki

brovo sana canımcım .
ben de denedim .evde yapmak çok basit aslında demi.
evet cnim hmde tum vucut calisyor

canimcim eminimki cocukla cok zordur dun bebekli bir arakadasim geldi cok uzuliyordu spor yapamadgi icin

ne sporu geberiyorum ben gece gunduz . hele kışın hiç kuvvet bulamıyorum. bahar gelince mart gibi ben aşırı enerjik olurum . taa tekrar kışa kadar .güneşi görmezsem kendime gelemem.

merhaba canım hoşgeldinn

kendinden bir parça birşeyler bulursun bir yerden tutmaya başla canım biz hem dertleşiyoruz hem eğleniyoruz hemde zayıflıyoruz inşaallah :)

bebek kaç aylık oldu.
küçükse çok zorlama kendini. abartmadan yemekte sıkıntı yok emzirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…