kahvaltın çok güzelllSelam kızlar
Dün ne güzel kaçamak yapmadım diyordum ama gece kendimi mutfakta buldum
Sabah kahvaltım tereyağında yumurta peynir zeytin 1 çay kaşığı ayva reçeli fındık
Kahvaltı öncesi ütü yapmıştım şimdi işlere devam çok işim var yarın da benim günüm var temizlik ve hazırlık yapıcam
sütlü tatlı gittiğim yerlerde hiç ikram edilmedi. sevilmediğini düşündüm .
sütlü tatlı çok kalabalığa zor olur düşücesindeyim .
daha pratik göz doldurur şeyler yapmam lazım .
kahvaltın çok güzelll
klasik kahvaltı. reçel çok seviyorum ben de
gece ne yedin
benim de sevdiğim şeyler . fıstık ezmesi aldım son bi kaç aydır. çok seviyorum .Hiç sorma çok kötü bir alışkanlık gözüme ne çarparsa o anda
Fıstık vardı yer fıstığı tabakta biraz pekmez vardı 1 de portakal vardı hepsinden yedim
pko kötü bi şey değil . düzenli adet gecikmeleri yaşayanlara deniliyor .
Teşekkür ederim canım :)vavvvvvvvvvvvvvvv
manüler çokkkkkkkkkkkk güzel.
sağ ol canım . evet ya. of. elimden geleni yapacağım artık@demirleke ağlayan pasta kurabiye mercimek köftesi kek tuzlu kurabiye vs yapsan yeter sanırım ya.
Teşekkür ederim canımOğluna geçmiş olsun canım spor olmuş resmen ev işi de
ay bir de ben ogrenebiksem su kombe nasil yapilirSana Sana bir dilim kömbe öğlen de bir tane haslanmis yumurta sabah beri merdivenleri yikadim camlari sildim is guc regl de oldum şükür
Canim o gece yemeleri bir kez basladi mi bitmiyor mutfagin kapisini kitle:)Hiç sorma çok kötü bir alışkanlık gözüme ne çarparsa o anda
Fıstık vardı yer fıstığı tabakta biraz pekmez vardı 1 de portakal vardı hepsinden yedim
bende inanilmaz severim fistigi kendim yapiyorum artik evde fistik ezmesi findik ezmesi badem ezmesibenim de sevdiğim şeyler . fıstık ezmesi aldım son bi kaç aydır. çok seviyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?