En hızlı giden evre 1. evre aslında iş arkadaşım 5,5 kg verdi ilk 17 günde ben 3 kg verebildime
evet yani 5 kilo gitmiş
benim belki çok kilo almamamın nedeni öğleni fazla kaçırırsam akşamı az yiyorum . ya da işte kahve falan içiyorum salata falanbenim bugün suçum var zaten, öğlen döner yedim akşama cezalıyım
iyiymiş o zaman .Sebze konusunda ben de tembelim yaa o yüzden hep salataya yükleniyorum.. Pilav ve bi et türü de yapıyorum bi de çorba eşim gelen misafirler de böylece aç kalmıyo ben de hem sebzemi( salata) hem proteinimi almış oluyorum.. eşim hiç hamur işi yemez ben de zaten hiç yapmayı bilmem o konuda şanslıyım biraz :)
iyi olursun inşallah canım, benim eşim ve oğlumda seviyor hamurişi, hele eşimyarın oruç tutabilir miyim bilmiyorum .
çünkü biraz boğazım battı.
böyle olunca bırakıyorum .
hasta olmazsam devam ediyorum . o şekilde .
bakalım nasıl olacağım .
bu şey nedir . reklamlarda görüyorum ama.
almanya da guark var . ondan galiba.
hiç yemedim .
sen sevdin mi. kaç kalori. diyete uygun mu
aa ilk kez duyiyorum canim oysaki benim bilmedgim diyet yokturHoşbulduk canım 17 gün diyeti diye bi diyet yaptım listelerde konum da var 30 kasımdan beri devam ediyorum 3. aşamaya geçtim bugün :)
bnde cok pisirmiyordum.bu ara cok fazla sebze aldim pisirdim cok iyi oldu aksm yogurtlu pancar ispanak kavurma ce brokoli haslama yedimaslında itiraf etmeliyim ki . hiç sebze pişirmiyorum .
bu aralar gelen giden olduğu için hep hamur işi yapmışım .
kuru fasülye çorba vardı dün.
kurufasülyeden çok az kaldı. yanına pilav yaptım . o şekilde yenir dedim .
yani sebzeyi çok sevmeme rağmen yapmıyorum .
yeni taşındım ya bu eve. önceden her gün marketten geçiyordum eve geçerken . ama şimdi market terste kaldı. uğramaz oldum markete.
ondan oluyor sanırım bunlar .
ama en yakın zamanda brokoli almak istiyorum .çok seviyorum . özledim .
ıspanak ve pırasa da tabi.
kereviz aldım geçen gün ama salatasını yaptım . onu yedim . onu da tabi ekmekle yiyorsun . ne kadar az yemek istesen de. yeniyor işte.
seni merak etmisyim.canim tam yazcaktim ki sen girdin hosgeldin sndeselam kızlar gelemedim...kardeşimler geldi yılbaşı için ..yeğenimle özlem giderdik...sonrası koşuşturma..kaçırdım tabii..verdiğimi aldım..hep bişeyler çıkıyor yaaa...dün hemen toparladım ama bakalım..cumaya ne olacak...
dün
sabah kaçamaksız
öğlen
nohut turşu
akşam
ton balıklı salata
bu sabah
kaysı yumurta
çavdar peynir
öğlen
tavuk sote
düğün çorbası
yoğurt
akşama da
tavuk yapıyorum gene...
dün 3 km işe gidiş geliş
4 km de bantta yürüdüm...
bugün de yürüyeceğim inşallah
geçmişi okuyamadım iyisinizdir problem yoktur inşallah...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza
bugün oruç değilim .iyi olursun inşallah canım, benim eşim ve oğlumda seviyor hamurişi, hele eşim
canım sen de tutarsın ileride. ben de hamileliklerde ve emzirme dönemlerinde tutamadığım için şimdi kazaları tutmaya çalışıyorum . ama 3 çocuk olunca borç 3 e katlanıyor. Allah kabul eder inşallah.Kızlar kv geldi ev nüfusu arttı pek giremiyorum zaten çocuklarda ufak kafamı kaşımaya elim değmiyor
yazarhanim35 canım geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel yıllara
gibigibiyim aramıza hoşgeldin biz bu ara topikçe doğru düzgün kilo veremiyoruz senin verdiğin kilo beni heyecanlandırdı taze kana ihtiyaç vardı umarım istediğin kiloya yakın zamanda ulaşır güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 5 buçuk ay önce doğum yaptım şimdi vermeye çalışıyorum
sersum sende benim gibi pek giremiyorsun canım sende hoşgeldin
@demirleke A aaadddaaa kızlar ne güzel oruç tutuyorsunuz benim kazalar boyumu geçti emzirmesem bende tutardım kıskanıyorum sizi
okuyucuu spor şart canım ama ben yapamıyorum sözde çalışmıyorum ama çalışsam bu kadar yoğun olmazdim herhalde
hımmmmmmmmmmmm .sağ ol canımHer an tüketilecek bir sey değil cnm bir kutusu 120 kalori falan sanırım ama yine de her ürün gibi şeker mevcut oluyor içinde nadiren yenilebilecek bir şey :) ben öğün geçiştirmek için yedim :)
ay ne güzel sebze yemişsin.aa ilk kez duyiyorum canim oysaki benim bilmedgim diyet yoktur
bnde cok pisirmiyordum.bu ara cok fazla sebze aldim pisirdim cok iyi oldu aksm yogurtlu pancar ispanak kavurma ce brokoli haslama yedim
seni merak etmisyim.canim tam yazcaktim ki sen girdin hosgeldin snde
Selam canım :) Şu anki kilolalarımız ve hedef kilomuz aynı ben 5 kg verdim 34 günde 61,6 oldum yeni hedefim 58aa ilk kez duyiyorum canim oysaki benim bilmedgim diyet yoktur
Hoşbulduk canım teşekkür ederim güzel dileklerin içingibigibiyim aramıza hoşgeldin biz bu ara topikçe doğru düzgün kilo veremiyoruz senin verdiğin kilo beni heyecanlandırdı taze kana ihtiyaç vardı umarım istediğin kiloya yakın zamanda ulaşır güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 5 buçuk ay önce doğum yaptım şimdi vermeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?