Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben akşama ne yerim bilmiyorum .
pilav yemiyorum .
kuru fasülye ancak pilavın yanına yeter .çocuklara
başka yemek de yok .
yumurta mı kırsam ki. seviyorum da hem .lorlu yumurta yiyim en iyisi. bol karabiberli

benim bugün suçum var zaten, öğlen döner yedim akşama cezalıyım
benim belki çok kilo almamamın nedeni öğleni fazla kaçırırsam akşamı az yiyorum . ya da işte kahve falan içiyorum salata falan
öyle yap canım

iyiymiş o zaman .
hamur işi yapıyorum canım . seviyor evdekiler . eskiden yemezdim de . şimdi bu aralar yiyorum

yarın oruç tutabilir miyim bilmiyorum .
çünkü biraz boğazım battı.
böyle olunca bırakıyorum .
hasta olmazsam devam ediyorum . o şekilde .
bakalım nasıl olacağım .

yarın oruç tutabilir miyim bilmiyorum .
çünkü biraz boğazım battı.
böyle olunca bırakıyorum .
hasta olmazsam devam ediyorum . o şekilde .
bakalım nasıl olacağım .
iyi olursun inşallah canım, benim eşim ve oğlumda seviyor hamurişi, hele eşim

selam kızlar gelemedim...kardeşimler geldi yılbaşı için ..yeğenimle özlem giderdik...sonrası koşuşturma..kaçırdım tabii..verdiğimi aldım..hep bişeyler çıkıyor yaaa...dün hemen toparladım ama bakalım..cumaya ne olacak...

dün
sabah kaçamaksız
öğlen
nohut turşu
akşam
ton balıklı salata

bu sabah
kaysı yumurta
çavdar peynir

öğlen
tavuk sote
düğün çorbası
yoğurt

akşama da
tavuk yapıyorum gene...

dün 3 km işe gidiş geliş
4 km de bantta yürüdüm...

bugün de yürüyeceğim inşallah

geçmişi okuyamadım iyisinizdir problem yoktur inşallah...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza

akşam kısık ateşte kendi yağında pişmiş tavuk but
şalgam suyu yoğurt
işe gidiş geliş 3 km
az önce yürüyüş 3 km toplamda 6km cepte

bu şey nedir . reklamlarda görüyorum ama.
almanya da guark var . ondan galiba.
hiç yemedim .
sen sevdin mi. kaç kalori. diyete uygun mu

Her an tüketilecek bir sey değil cnm bir kutusu 120 kalori falan sanırım ama yine de her ürün gibi şeker mevcut oluyor içinde nadiren yenilebilecek bir şey :) ben öğün geçiştirmek için yedim :)

Akşam

Pizza
Biraz patates kızartması
Starbucks muadili bir yerden de latte içtim.

Bayağı yürüdüm ama yürürken de 1 soda içtim şimdi de 1 kupa Yeşilçay , çubuk tarçın tane karanfil ve tane karabiber den oluşan çayımı içiyorum gün bitti benim için :)

Hoşbulduk canım 17 gün diyeti diye bi diyet yaptım listelerde konum da var 30 kasımdan beri devam ediyorum 3. aşamaya geçtim bugün :)
aa ilk kez duyiyorum canim oysaki benim bilmedgim diyet yoktur

bnde cok pisirmiyordum.bu ara cok fazla sebze aldim pisirdim cok iyi oldu aksm yogurtlu pancar ispanak kavurma ce brokoli haslama yedim

seni merak etmisyim.canim tam yazcaktim ki sen girdin hosgeldin snde

Kızlar kv geldi ev nüfusu arttı pek giremiyorum zaten çocuklarda ufak kafamı kaşımaya elim değmiyor
yazarhanim35 canım geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel yıllara
gibigibiyim aramıza hoşgeldin biz bu ara topikçe doğru düzgün kilo veremiyoruz senin verdiğin kilo beni heyecanlandırdı taze kana ihtiyaç vardı umarım istediğin kiloya yakın zamanda ulaşır güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 5 buçuk ay önce doğum yaptım şimdi vermeye çalışıyorum
sersum sende benim gibi pek giremiyorsun canım sende hoşgeldin
@demirleke A aaadddaaa kızlar ne güzel oruç tutuyorsunuz benim kazalar boyumu geçti emzirmesem bende tutardım kıskanıyorum sizi
okuyucuu spor şart canım ama ben yapamıyorum sözde çalışmıyorum ama çalışsam bu kadar yoğun olmazdim herhalde

Gunaydin kizlar cok yogun bor gun kahvalti yaoamadim ustelik sinavlar var bir yandan yarismalar var ogrencilerin bugun biterse rahatim sanirim suanda yiyebilecegim tek sey tavuk ve salata

iyi olursun inşallah canım, benim eşim ve oğlumda seviyor hamurişi, hele eşim
bugün oruç değilim .
aslında hasta da değilim ama . dün boğazım batınca bugün tedbir olarak tutmadım .toparlayayım . yarın inşallah tutarım .

sabah kahvaltım .

1 bardak yağlı süt ile kahve. 1 çay kaşığı şeker attım içine.

2 haşlanmış yumurta.

öğlen için
1 adet ekşi yeşil elma.
1 adet havuç .
ve
arpa şehriye salatası.

bu salatayı ben şöyle yapıyorum . 1 paket arpa şehriyeyi haşlıyorum . içine 1 kutu ton balığı . 1 kutu mısır katıyorum . az yağ . sonra buzdolabı poşetlerine koyuyorum . 1 porsiyonluk. iş için yapıyorum bunu. sanırım 6-7 paket çıkıyor . akşamdan çıkarıyorum buzluktan . sabaha çözülüyor . işe getiriyorum . ve yerken içine 1 adet limon sıkıyorum .

canım sen de tutarsın ileride. ben de hamileliklerde ve emzirme dönemlerinde tutamadığım için şimdi kazaları tutmaya çalışıyorum . ama 3 çocuk olunca borç 3 e katlanıyor. Allah kabul eder inşallah.

Her an tüketilecek bir sey değil cnm bir kutusu 120 kalori falan sanırım ama yine de her ürün gibi şeker mevcut oluyor içinde nadiren yenilebilecek bir şey :) ben öğün geçiştirmek için yedim :)
hımmmmmmmmmmmm .sağ ol canım
ay ne güzel sebze yemişsin.
pancarı ben de taze olarak rendeledim .sirke sarımsak tuz yağ koydum . bi kaç güne daha lezzetlenir diye düşünüyorum . ilk gün az yedim .ama biraz bekliyeceğim . turşumsu olması için . normalde haşlayarak turşusunu yapardım . ama 1 tane pancar vardı o yüzden onu öyle yaptım.
bir de kısıra rendelerim ben yarım pancar . kırmızı olur kısır . ve çok lezzetli oluyor. misafirler de çok seviyor

hayırlı sabahlar kızlar ;

dün akşam arkadaşıma davetliydim. barbunya , amerikan salatası , börek vardı hepsinden azıcık yedimm.
çay içtim sonra
sonrasında bebeğiyse atladık zıpladık biraz :)

sabah kahvaltım;

sandwiç ( domates salata kaşar )
2 çay

aa ilk kez duyiyorum canim oysaki benim bilmedgim diyet yoktur
Selam canım :) Şu anki kilolalarımız ve hedef kilomuz aynı ben 5 kg verdim 34 günde 61,6 oldum yeni hedefim 58 Diyeti açıklayan konum var aslında diyet listelerinde oraya bi göz at istersen çok kolay bi diyet :)

Hoşbulduk canım teşekkür ederim güzel dileklerin için Bebeğini sağlıkla büyüt sen de inşallah kaç kilo aldın hamilelikte hiç verebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…