Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim agiz tadima gore bir seymis bu tarif cok sevdim

Selam canım :) Şu anki kilolalarımız ve hedef kilomuz aynı ben 5 kg verdim 34 günde 61,6 oldum yeni hedefim 58 Diyeti açıklayan konum var aslında diyet listelerinde oraya bi göz at istersen çok kolay bi diyet :)
evet cnm 5 versem snra 58 e sabirlesem baska da bir istegim yok dun baktim netten arastirdim orda tam duzgun bilgi bulamadim senin baktigim nerde esas bilgi alabilecegim yer

benim agiz tadima gore bir seymis bu tarif cok sevdim

evet cnm 5 versem snra 58 e sabirlesem baska da bir istegim yok dun baktim netten arastirdim orda tam duzgun bilgi bulamadim senin baktigim nerde esas bilgi alabilecegim yer
ay buraya link koyabiliyomuyum yine burdaki konunun linkini yasak değil dimi?

yine sebze alamadım dün akşam.
sabah soğanlı salçalı bulgur pilavı pişirdim.

buzluktan tazefasülye çıkardım . onu pişirdim . domatesli hazırlamıştım yazdan.

teşekkür ederim canım

geçen instagram da bir diyetisyen pancardan çorba yapmıştı :) nasıl oldu diye merak ettim ama cesaret edemiyorum :)

Tünaydın kızlar.

dün ki kaçamak bana +200 gram olarak yansımış bugün telafi günü :)

kalkar kalmaz 1 bardak sodalı yeşil çay

şimdi

1 fincan sade türk kahvesi

saat: 12:45

öğlen yemeğim;

şehriyeli domates çorbası
sebzeli makarna (patlıcan biber zeytin kereviz)
yoğurtlu havuç salatası

saat:13.00

1 çay

Ben de listemi yazayım kızlar;

Sabah Sirke+bal+ılık su

Kahvaltı:

kepek ekmeğe Beyaz peynirli tost +yeşil çay

Öğle:
80 gr et döner+bulgur pilavı+yeşil çay

Akşam:
ızgara balık+salata+yeşil çay

Ara:1 adet portakal

Not: Gün içinde 3 lt su+ şekersiz çay kahve+ yarım saat plates

Gunaydiiin!
Sonunda okullar acildi ve ben ofisteyim yineee.
Tatil falan derken 2 haftayi devirdik resmen bisey anlamadim.
Gecen haftanin mesajlarina soole bir goz gezdirdim masallah herkes tam gaz devam. Harikasiniz kizlar!
Bu sabah kahvaltida zeytin peynir yedim cok istahim yoktu. Oglende salata falan idare edicem.
Bu arada 18 yildir burda yasiyorum ilk defa 3 dereceye dustu sicaklik millet donuyor
Biliyosunuz Guney Florida da yasiyorum buraya hic kis gelmiyor normalde 12 ay yaz mevsimi.
birde ozon deliniyor sicaklik artacak diyorlar artacagina azaliyor ne hikmetse.

Canim onda kesin vitamin eksikligi vardir vitamin olcumu yapilmasi lazim her 6 ayda bir. vitamin takviyesiyle atlatir insallah kuzu.

tanimiyorum canim ama ben zaten dogal olarak saglikli beslenmeyi seven biriyim aliskanliklarim hep o yonde. esimde benim gibi. sansliyim yani.

Hayir bu yenisi. ilkini ben sevmemistim bu defa cok eglenceli ve komik olmus cok begendim gelirse mutlaka izleyin derim.

Hoşgeldin canım

Turk Hava Yollari biletleri el yakiyor bu yil. Malum bizim calisanlarda geliyor bu yaz. tam 9 bilet aldim Miami Istanbul arasi hic indirim bile yapmadilar. bu yil Turk Hava Yollarina calisacaz resmen.
Hayirlisi olsun artik soz vermistik calisanlara, tutmamak olmazdi.
O kadar heyecanlilarki biletleri aldigimi ogrenince ofiste dansettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…