benim agiz tadima gore bir seymis bu tarif cok sevdimbugün oruç değilim .
aslında hasta da değilim ama . dün boğazım batınca bugün tedbir olarak tutmadım .toparlayayım . yarın inşallah tutarım .
sabah kahvaltım .
1 bardak yağlı süt ile kahve. 1 çay kaşığı şeker attım içine.
2 haşlanmış yumurta.
öğlen için
1 adet ekşi yeşil elma.
1 adet havuç .
ve
arpa şehriye salatası.
bu salatayı ben şöyle yapıyorum . 1 paket arpa şehriyeyi haşlıyorum . içine 1 kutu ton balığı . 1 kutu mısır katıyorum . az yağ . sonra buzdolabı poşetlerine koyuyorum . 1 porsiyonluk. iş için yapıyorum bunu. sanırım 6-7 paket çıkıyor . akşamdan çıkarıyorum buzluktan . sabaha çözülüyor . işe getiriyorum . ve yerken içine 1 adet limon sıkıyorum .
evet cnm 5 versem snra 58 e sabirlesem baska da bir istegim yok dun baktim netten arastirdim orda tam duzgun bilgi bulamadim senin baktigim nerde esas bilgi alabilecegim yerSelam canım :) Şu anki kilolalarımız ve hedef kilomuz aynı ben 5 kg verdim 34 günde 61,6 oldum yeni hedefim 58Diyeti açıklayan konum var aslında diyet listelerinde oraya bi göz at istersen çok kolay bi diyet :)
ay buraya link koyabiliyomuyum yine burdaki konunun linkini yasak değil dimi?benim agiz tadima gore bir seymis bu tarif cok sevdim
evet cnm 5 versem snra 58 e sabirlesem baska da bir istegim yok dun baktim netten arastirdim orda tam duzgun bilgi bulamadim senin baktigim nerde esas bilgi alabilecegim yer
saat 10.00saat: 10:30
su
1 adet mandalina
saat 10.00
1 bardak nescayfe yaptım . 3 ü bi arada. damlasakızlı
teşekkür ederim canımKızlar kv geldi ev nüfusu arttı pek giremiyorum zaten çocuklarda ufak kafamı kaşımaya elim değmiyor
yazarhanim35 canım geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel yıllara
gibigibiyim aramıza hoşgeldin biz bu ara topikçe doğru düzgün kilo veremiyoruz senin verdiğin kilo beni heyecanlandırdı taze kana ihtiyaç vardı umarım istediğin kiloya yakın zamanda ulaşır güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 5 buçuk ay önce doğum yaptım şimdi vermeye çalışıyorum
sersum sende benim gibi pek giremiyorsun canım sende hoşgeldin
@demirleke A aaadddaaa kızlar ne güzel oruç tutuyorsunuz benim kazalar boyumu geçti emzirmesem bende tutardım kıskanıyorum sizi
okuyucuu spor şart canım ama ben yapamıyorum sözde çalışmıyorum ama çalışsam bu kadar yoğun olmazdim herhalde
geçen instagram da bir diyetisyen pancardan çorba yapmıştı :) nasıl oldu diye merak ettim ama cesaret edemiyorum :)hımmmmmmmmmmmm .sağ ol canım
ay ne güzel sebze yemişsin.
pancarı ben de taze olarak rendeledim .sirke sarımsak tuz yağ koydum . bi kaç güne daha lezzetlenir diye düşünüyorum . ilk gün az yedim .ama biraz bekliyeceğim . turşumsu olması için . normalde haşlayarak turşusunu yapardım . ama 1 tane pancar vardı o yüzden onu öyle yaptım.
bir de kısıra rendelerim ben yarım pancar . kırmızı olur kısır . ve çok lezzetli oluyor. misafirler de çok seviyor
güzel olabilir . ben te yapmadım onu.geçen instagram da bir diyetisyen pancardan çorba yapmıştı :) nasıl oldu diye merak ettim ama cesaret edemiyorum :)
bilmiyorum canımgüzel olabilir . ben te yapmadım onu.
Çok teşekkür ederim canım iyiki sormussun. Evet oğlum daha doğrusu çocuklarının hepsi yemek ayırıyor özellikle et yemiyorlar ama meyve kuruyemiş süt ve süt ürünlerini çok iyi tuketiyorlar bulguru köfte ve kısır olunca bu tür yemeklerde yiyorlar nasıl severlerse öyle veriyorum
tahinlileri bnde cok severim inanilmaz tok tutar biz de esimle baya baya saglikli yasama gecmeye calisioruz herseyimi evde yapiyorum su siralar paketli gida almamak icin bir de sen bikirsin belki seyla karen tonny hill ciftini onlarin dvd sini yapiorum spor olarak bu hafta da kitaolarini siparis ettim
jumanji çok eski film değil mi.
eskisi ise Türkiye de 20 kez oynatılmıştır.
ben de çocuklara izlettim geçen yıl . evden internete bağlandık tv den . öyle.
ama yenisi çıkmışsa o daha gelmedi Türkiye ye
Hoşgeldin canımGunaydiiin!
Sonunda okullar acildi ve ben ofisteyim yineee.
Tatil falan derken 2 haftayi devirdik resmen bisey anlamadim.
Gecen haftanin mesajlarina soole bir goz gezdirdim masallah herkes tam gaz devam. Harikasiniz kizlar!
Bu sabah kahvaltida zeytin peynir yedim cok istahim yoktu. Oglende salata falan idare edicem.
Bu arada 18 yildir burda yasiyorum ilk defa 3 dereceye dustu sicaklik millet donuyor
Biliyosunuz Guney Florida da yasiyorum buraya hic kis gelmiyor normalde 12 ay yaz mevsimi.
birde ozon deliniyor sicaklik artacak diyorlar artacagina azaliyor ne hikmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?