hoşbuldum canım..aa ilk kez duyiyorum canim oysaki benim bilmedgim diyet yoktur
bnde cok pisirmiyordum.bu ara cok fazla sebze aldim pisirdim cok iyi oldu aksm yogurtlu pancar ispanak kavurma ce brokoli haslama yedim
seni merak etmisyim.canim tam yazcaktim ki sen girdin hosgeldin snde
sağol canım hoşbuldum.Kızlar kv geldi ev nüfusu arttı pek giremiyorum zaten çocuklarda ufak kafamı kaşımaya elim değmiyor
yazarhanim35 canım geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel yıllara
@gibigibiyim aramıza hoşgeldin biz bu ara topikçe doğru düzgün kilo veremiyoruz senin verdiğin kilo beni heyecanlandırdı taze kana ihtiyaç vardıumarım istediğin kiloya yakın zamanda ulaşır güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 5 buçuk ay önce doğum yaptım şimdi vermeye çalışıyorum
sersum sende benim gibi pek giremiyorsun canım sende hoşgeldin
@demirleke A aaadddaaa kızlar ne güzel oruç tutuyorsunuz benim kazalar boyumu geçti emzirmesem bende tutardım kıskanıyorum sizi
okuyucuu spor şart canım ama ben yapamıyorum sözde çalışmıyorum ama çalışsam bu kadar yoğun olmazdim herhalde
inşallah
2020 den sonra mini buzul çağı bekleniyormuş..350 yılda bir oluyormuş doğa kendiniyeniliyormuş..10 yılkadar sürecekmiş...yandıkGunaydiiin!
Sonunda okullar acildi ve ben ofisteyim yineee.
Tatil falan derken 2 haftayi devirdik resmen bisey anlamadim.
Gecen haftanin mesajlarina soole bir goz gezdirdim masallah herkes tam gaz devam. Harikasiniz kizlar!
Bu sabah kahvaltida zeytin peynir yedim cok istahim yoktu. Oglende salata falan idare edicem.
Bu arada 18 yildir burda yasiyorum ilk defa 3 dereceye dustu sicaklik millet donuyor
Biliyosunuz Guney Florida da yasiyorum buraya hic kis gelmiyor normalde 12 ay yaz mevsimi.
birde ozon deliniyor sicaklik artacak diyorlar artacagina azaliyor ne hikmetse.
ben de gıcık oluyorum reglöncesi tatlıkrizlerineKizlar bnde bugun pro agirlikli beslendim oglen dedigim gbi tavuk salata aksam da hindi sebzeli yanina salata az once dehset derecede tatli krizim geldi regl yaklasiyor diye ancak yarim bardak sutlu kahve ictim oyle bastirdim su donemlerden nefret ediorum
Güzelmiş kız teşekkürler ben bunu yaparımbugün oruç değilim .
aslında hasta da değilim ama . dün boğazım batınca bugün tedbir olarak tutmadım .toparlayayım . yarın inşallah tutarım .
sabah kahvaltım .
1 bardak yağlı süt ile kahve. 1 çay kaşığı şeker attım içine.
2 haşlanmış yumurta.
öğlen için
1 adet ekşi yeşil elma.
1 adet havuç .
ve
arpa şehriye salatası.
bu salatayı ben şöyle yapıyorum . 1 paket arpa şehriyeyi haşlıyorum . içine 1 kutu ton balığı . 1 kutu mısır katıyorum . az yağ . sonra buzdolabı poşetlerine koyuyorum . 1 porsiyonluk. iş için yapıyorum bunu. sanırım 6-7 paket çıkıyor . akşamdan çıkarıyorum buzluktan . sabaha çözülüyor . işe getiriyorum . ve yerken içine 1 adet limon sıkıyorum .
Amin canım cümlemizinkileri inşallah benim hamilelik 28 kiloyla bitti minyatür fil olmuştum 18 gitti 10 u henüz bende senin diyet fena değilmiş ama emzirdigim için ben şuan yapamam süt ve süt ürünleri vazgeçilmez benim için tahin pekmez bulgur olması gerekiyor ama aklıma yazdım emzirme bitince deneyebilirim veya senin diyeti değiştirip kendime uydurabilirim sabah tartı günü bu hafta gittiğini sanmıyorum ama almadım daHoşbulduk canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinBebeğini sağlıkla büyüt sen de inşallah kaç kilo aldın hamilelikte hiç verebildin mi?
Ben yapıyorum canım yemekleri . Tabağa kardeşim el koyduyazarhanim35 kız Allah canını almasın 2 tane fellah köftesi midene bile inemeden bitti hayranım senin şu iradene ama yemekleri sanırım evde annen yapıyordur insan bir ton uğraş verip yapınca bence daha fazla yiyiyor
ellerine sağlık .halan da yapıyordu bi ara.Ben yapıyorum canım yemekleri . Tabağa kardeşim el koydukalanını o yedi
canım sizin o taraf soğuyor . ama Türkiye ısınıyor .Gunaydiiin!
Sonunda okullar acildi ve ben ofisteyim yineee.
Tatil falan derken 2 haftayi devirdik resmen bisey anlamadim.
Gecen haftanin mesajlarina soole bir goz gezdirdim masallah herkes tam gaz devam. Harikasiniz kizlar!
Bu sabah kahvaltida zeytin peynir yedim cok istahim yoktu. Oglende salata falan idare edicem.
Bu arada 18 yildir burda yasiyorum ilk defa 3 dereceye dustu sicaklik millet donuyor
Biliyosunuz Guney Florida da yasiyorum buraya hic kis gelmiyor normalde 12 ay yaz mevsimi.
birde ozon deliniyor sicaklik artacak diyorlar artacagina azaliyor ne hikmetse.
oyyyy. ümitliydim senden ama. vermemişsinHayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun kızlar,
Bu ara o kadar yoğunum ki menü paylaşımı da yapamıyorum
Gelelim tartıya :)
Kilo bildirimi:
Başlangıç kilosu :69,5
Hedef: 65
Geçen hafta:68,1
Bu hafta: 68,1
Giden kilo:0
Bu hafta dikkat etmeyince giden yok çok şükür gelende yok korkuyordum aldım diye
okuyucuu canim cok tesekkur ederim liste icin baktim suan aslinda buna uygun besle iyor gibiyim yalniz bu ilk 17 gunde sut ve lwynir yok sanirsam dimi
oyyyy. ümitliydim senden ama. vermemişsin
Hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun kızlar,
Bu ara o kadar yoğunum ki menü paylaşımı da yapamıyorum
Gelelim tartıya :)
Kilo bildirimi:
Başlangıç kilosu :69,5
Hedef: 65
Geçen hafta:68,1
Bu hafta: 68,1
Giden kilo:0
Bu hafta dikkat etmeyince giden yok çok şükür gelende yok korkuyordum aldım diye
Hiç sorma valla canımkaderimiz aynııı be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?