Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar bnde bugun pro agirlikli beslendim oglen dedigim gbi tavuk salata aksam da hindi sebzeli yanina salata az once dehset derecede tatli krizim geldi regl yaklasiyor diye ancak yarim bardak sutlu kahve ictim oyle bastirdim su donemlerden nefret ediorum

hoşbuldum canım..

sağol canım hoşbuldum..işten fırsat bulamıyorum bazen

eğer kaçamaksız gidersen ayda 3-4 kilo verirsin bu menulerle canım

sersum
inşallah

2020 den sonra mini buzul çağı bekleniyormuş..350 yılda bir oluyormuş doğa kendiniyeniliyormuş..10 yılkadar sürecekmiş...yandıkben kışı hiç sevmem...

ben de gıcık oluyorum reglöncesi tatlıkrizlerine

okuyucuu canim cok tesekkur ederim liste icin baktim suan aslinda buna uygun besle iyor gibiyim yalniz bu ilk 17 gunde sut ve lwynir yok sanirsam dimi

selam kızlar...yarın liste sırası Seylanin Gunlugu nde..şimdiden kolay gelsin canım
kızım hasta gene sınav haftası yarın 2 sınava giremeyecek..dr a gidip rapor allacağız maalesef telafi sınavına girer artık...
okul toplantısı vardı daha yeni geldim eve..artık kurs ve okulda üniversite hazırlık moduna iyice giriyorlar artık..Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...
bu sabah

kaysı yumurta
çavdar
peynir

öğlen

ton balığı
haydari
2 kk kadar haşlanmış et

akşam

kabak mücveri
tavada az yağlanmış olarak
yoğurt

kahve yanında ince olanlardan 2 ince dido

yarına tartı yüzümüzü güldürsün kızlar...

Güzelmiş kız teşekkürler ben bunu yaparım

Hoşbulduk canım teşekkür ederim güzel dileklerin için Bebeğini sağlıkla büyüt sen de inşallah kaç kilo aldın hamilelikte hiç verebildin mi?
Amin canım cümlemizinkileri inşallah benim hamilelik 28 kiloyla bitti minyatür fil olmuştum 18 gitti 10 u henüz bende senin diyet fena değilmiş ama emzirdigim için ben şuan yapamam süt ve süt ürünleri vazgeçilmez benim için tahin pekmez bulgur olması gerekiyor ama aklıma yazdım emzirme bitince deneyebilirim veya senin diyeti değiştirip kendime uydurabilirim sabah tartı günü bu hafta gittiğini sanmıyorum ama almadım da

yazarhanim35 kız Allah canını almasın 2 tane fellah köftesi midene bile inemeden bitti hayranım senin şu iradene ama yemekleri sanırım evde annen yapıyordur insan bir ton uğraş verip yapınca bence daha fazla yiyiyor

Bende menü yazayım hemencecik
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Az biraz ekmek
Çay

Nescafe
3 tane kurabiye

4-5 tane bimin yağlı gevreklerinden

Akşam
3 kaşık pırasa
3 kaşık ıspanak
1 kase ayran çorbası
1 kepçe etli kuru fasulye

1 sade türk kahvesi
Yarım porsiyon sufle

Ben yapıyorum canım yemekleri . Tabağa kardeşim el koydu kalanını o yedi

Hayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun kızlar,
Bu ara o kadar yoğunum ki menü paylaşımı da yapamıyorum

Gelelim tartıya :)
Kilo bildirimi:
Başlangıç kilosu :69,5
Hedef: 65
Geçen hafta:68,1
Bu hafta: 68,1
Giden kilo:0

Bu hafta dikkat etmeyince giden yok çok şükür gelende yok korkuyordum aldım diye

canım sizin o taraf soğuyor . ama Türkiye ısınıyor .
burada da 2 kez kar yağdı . ama hemen eridi. ve hava olması gerekenden ılık .
yine cezayir üzerinden sıcak hava dalgası geliyormuş . buralar da 15 derece falan . bazen 10 . yani soğumadı. ama kış bu yıl Türkiye de böyle geçecek deniyor .tam anlamıyla kış olmayacakmış . artık bilemiyorum . uzmanlar öyle diyor .

kutuplar eriyor . tersine döndü dünya.

oyyyy. ümitliydim senden ama. vermemişsin

bugün oruçluyum. dün tutamamıştım.
sahur.
4 küçük haşhaşlı çörek
2 haşlanmış yumurta
1 adet yeşil ekşi elma
1 bardak süt
1 litre su

hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar ;

Rumuzkuyucuu
2 hafta önceki kilo: 60.8 kg
bu hafta: 60.5 kg
fark: - 300 gr
yüzde: % 0.493

regl dün bitti kızlar ondan veremedim diye kendimi teselli ediyorum.

kahvaltım;

kepekli sandwiç (domates salata peynir marul )
2 çay

oyyyy. ümitliydim senden ama. vermemişsin
canım bu hafta hiç dediğimi yapamadım akşam yemeyeceğim dedim oğluma yenik düştüm gündüz yemeyeceğim dedim arkadaşlarım o kadar ısrar etti ki kırmamak için yedim, zaten 3 günlük tatilde hiç dikkat etmedim, sonuç bu zaten bu ara spor sıfır hiç yok yağmur çok burda çıkamıyorum dışarı evde de bi iş çıkıyor çocuk bırakmıyor oy oy kimse kilo vermemi istemiyor

Sabah kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir kase kadar zeytin
1 dilimden az ekmek (bırakamadım kahvaltıda şu ekmeği tamamen:)
1 bardak çay

kaderimiz aynııı be gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…