Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...eşimle bugün kızılayda simit çay peynirlikahvaltı yaptık..bayaa yürüdük...akşamı daha karar vermedim...
burada hava yağmurlu...
Buralar da yağmurlu
Yağmura kara seviniyorum, bu sene o kadar kurak geçiyor ki
Ilkbahar yağmurları doyurur toprağı inşallah
Benim aksam yemeğin
Nohut bulgur pilav et kavurma salata

Gunaydin kizlar mesajlari okudum anca gelebildim. Haftasonunu ailecek hasta gecirdik yine. bir turlu kendimize gelemiyoruz Rabbim sifa versin. saglik olmayinca hic birseyin kiymeti yok. yuruyuslerimi yaptim ama kisa yaptim hic yoktan iyidir diyorum.
kahvaltida yarim dilim ekmekle peynir yedim istahim yok. havalar isindi yine ama sizler kar mesajlari yazmissiniz ozendim dogrusu. herkes kendinde olmayana ozeniyor malum. gerci ben kar yagisini hep sevmisimdir. bu sene kayaga da gidemiyoruz. malum bizim calisanlari Turkiyeye getiriyoruz hem kayak tatili hem calisanlarin masrafi cok agir geldi kayak tatilini iptal ettik. Zaten ameliyat olcam, hastaliktan da kurtulamiyoruz bence isabet oldu.

Kizlar tartilamadim sanirim 2 veya 3 hafta tartilamayacagim Allah izin verirse pazartesi gorumcemle umreye gdiyoruz o yuzden biraz ara tartiya

Yaaa ne cok ozendim. Allah kabul etsin kimbilir ne guzel olacak. Annem 2 kez gitti surekli anlatiyor iyice hevesleniyorum. Esim Turk vatandasi oluyor artik bizde gidebiliriz. Turk vatandasi olmadan Turk kafilelerle birlikte gidilemiyordu o yuzden gidemiyorduk. Diger milletlerle Amerikadan gitmeyide istemedik giden Turk arkadaslardan kimse tavsiye etmedi cunku. sadece Turklerle gitmek guzelmis. Turk milleti gibi millet yok dunyada gercekten.

Cok cok gecmis olsun canim Allah korumus.

Yaaa cok uzuldum Allah sabir versin aileye ve yakinlarina. ben okurken kafayi yedim siz kimbilir ne kadar etkilendiniz.

Ara

1 bardak adaçayı
1 kağıt bardak espresso
Çeyrek paket taze kuru çilek
Çeyrek paket uno denge kıtır

Öğlen
Kurufasulye
Az turşu ,
7-8 YK bulgur pilavı

1 sade soda

Ara

1 kağıt bardak az tatlandırıcılı çay
Yarm paket mlife portakallı müsli bar
1 kağıt bardak sütlü espresso

Çok şükür regl oldum en sonunda :)

Aksam

Akşam yemeğinden sonra
1 kupa şekersiz adaçayı

Ara

kızlar günaydın havalardanmıdır nedir bilmiyorum ama tükenmişlik hissediyorum herşey bana zor ve ağır geliyor. buralara fazla uğrayamıyorum kusura bakmayın

kızlar günaydın havalardanmıdır nedir bilmiyorum ama tükenmişlik hissediyorum herşey bana zor ve ağır geliyor. buralara fazla uğrayamıyorum kusura bakmayın
çok erkencisin şekercim. vardiyan mı değişti.
afiyet olsun

kahvaltım. 1 küçük dilim mısır ekmeği. kendim yaptım .tavada
1 salatalık
1 avuç taze fındık.
kilo vermişim.
dün sabah 2 haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda.

öğlen 1 büyük kase yoğurt . 1 paket çubuk kraker

akşam ise 1 küçük kase çorba.

öğlen için getirdiklerim
2 haşlanmış yumurta
brokoli ve patatesi buharda pişirdim. baharatladım . biraz yağ döktüm.
onu yiyeceğim.
her zamanki gibi ekşi elma da var yanımda.

canım . Allah şifa versin . Allah dermansız dert vermesin .

dikkat edin kendinize.

ne zaman geliyorsunuz Türkiye ye . çalışanlar ile nerede kalacaksınız . ne kadar kalacaksınız . onlarla zor olmayacak mı tatilin .
Benim de memleket kayseri 6 senedir burda görev yapıyoruz canim
Biz elbistandayiz, marasabanya uzak 2 saat sürüyor yaklaşık.

Hedefim 52 inşallah.
inşallah 52 olursun canım

canım nasıl bi kaza geçirdiniz öyle.
Allah beterinden korusun .

Atlatırsın inşallah canım bu ara bende hemen hemen senin gibiyim, dün 8 de uyudum kötü oldum bir an hayatın yoğunluğu yorgunluğu ağır geliyor bazen, Allah beterinden korusun şükür olsun yinede bugünümüze

Canım diyette olan benim ama baktım sen benden daha dikkatli besleniyorsun afiyet olsun :)

çok erken uyumuşsun .
aslında dinlenmişsindir mutlaka.
kendini kötü hissetme.

canım benim ya.
sen nasılsın . neler yiyorsun.
kilo vermiş misin
Canım bir ara yoğunluktan ve stresten birden verdim geçen hafta, cuma günü tartıldığımda 800 gr almıştım şimdi ne durumda bilmiyorum ama kendimi şiş hissetmiyorum almadım sanırım ama bu ara ipin ucu kaçacak gibi dikkat etmem lazım onun için kahvaltıda;
1 haşlanmış yumurta
yarım kase yoğurt
2-3 parça peynir yedim yarım dilim kadar ekmekle

çoook süper kahvaltı olmuş .
yoğurt her öğün lazım . tokluk veriyor. tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…