Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım nasıl bi kaza geçirdiniz öyle.
Allah beterinden korusun .
Teşekkür ederim kızlar.
Kazayı yolcu otobüsüyle geçirdik, hareket ettikten 30 dk sonra yoldan kaydı karşı şeritte aramanın üstüne. Onu aldi na alarak yoldan çıktı tarlaya doğru

Otobüsünün devrilmedi yan yattı sadece, otobüsten indik, ben kaza alanına bakmadan, yolda kazayı görüp duran arabaya bindim kızımla direk. Kazaya bakmak istemedim çok etkilenmemek için.

Sonra eşim hemen geldi aldı. Ama eve gelince gazeteler haberler hep kazayı gösterdi, orda çok yakın ayrıntılı fotolara baktım, ondan sonra çok etkilendim üzüldü m tabi.

Kızı, çok etkilenmedi sandım ama, dün lreste öğretmenine arkadaşlarına hep kazayı anlatmış, demek o da etkilenmiş baya

Kazada 25-28 yasinda bir çift ve 3 yaşındaki çocuklarının bulunduğu arabaya carptik ve çocuğun babası hayatını kaybetti, anneyle çocuk ise ağır yaralı. Hafta sonu sürekli facebook hesaplarını buldum, mutlu resimlerine baktım o kadar kötü oldum ki.

Rabbim sabır versin ailelerine.

Allah sabır versin . çok gençmiş aile.
Allah yardımcıları olsun
otobüs arabanın üstüne gitti ve onu altına aldı öyle mi.
yani aracın hiç bir suçu yok .
hayat nasıl da acımasız .
birisi gelip senin hayatına kastedebiliyor. çocuklarının falan .
vade dolmuş . ve otobüs de sebep olmuş bu vadenin dolmasına
Allah korusun . geçmiş olsun .

Ya otobüs şoförünün de hiç bir suçu yok
Kar yagdi o gün, yollar buzluydu
Ben de arabanın 2, sırasında oturuyordum koridor tarafı, kazayı net bir şekilde gördüm, otobüs kayde, şoför direksiyonu felan çevirdi ama engel olamadı.

Şoförün otobüsten inmesi otobüsün altındaki arabayı görüp ölmüş ler deyip dizlerinin üstüne yıkılması gözlerimin önünden gitmiyor çaresizliği.

Olayı net gördüğümü isterlerse şahitlik yapacağımı, şoförün herhangi birşeyle oyalanmadigini, gozunun yolda olduğunu ama arabanın kaymasına engel olamadigiyla ilgili şahitlik yapabileceğimi söyledim daha sonra otobüs firmasına ama, zaten gelip bakılmış rapor tutulmuş şoförün sucsuzlugu kanıtlanmış.

otobus suçlu değildir tabi. onu demek istemedim.
sen düz yolunda giderken otobus kaymış üstüne gelmiş . yani kader.
Allah sabır versin ailesine , sevenlerine

Ağır bir imtihan yavru daha babasına doymadan yazık kuzuya, rabbim kimseye yaşatmasın onlara da bolca sabır versin inşallah

Sabah kızım geç kreş gitti birlikte kahvaltı yaptım
Tam buğday ekmeğini tost 4 zeytin ve haşlanmış yumurta yedim
Şimdi turkkahvesi ve 1 hurma ile ara yapıyorum
Oglene yemek yok sanırım yulaf lapasi yaparım
Akşam ise kuru dolma ve çorba yapacağım.

Ekmek hakkımı da dolardan kullanırım 5 tane küçük kuru dolma yerim

6.40 gibi

Sade türk kahvesi

Ara

1 kağıt bardak sütlü espresso
1 kağıt bardak şekersiz çay
Yarım paket kıtır üni

Öğlen

4-5 YK naneli makarna
Kirmizi Mercimek çorbası
İspanak

Gunaydin kizlar. bugunlerde iyice duygusallastim burdaki kaza olayi operasyon falan.. yedigimden ictigimden bisey anlamiyorum zaten. Allah yardimcimiz olsun.
dun 3 ay sonra hamburger yedim ve cok fena midemi bozdu hala midem bulaniyor.
her seferinde boyle oluyorum bir sure kasinlikle yemiyorum sonra unutup tekrar yiyorum.
bu ulkede hazir yiyecekler beni cok hasta ediyor neden bilmiyorum en iyi restaurantta bile yesem sonrasinda mideme tas gibi oturuyor. oysa Turkiyede sokakta satilan seyler bile midemi bozmuyor. ekmek ici kofte, kokorec hatta midye dolmasi yiyorum. bisey olmuyor. oysa burda dondurma bile yesem midem bozuluyor. yazdan yaza Turkideyken dondurma yiyebiliyorum. 18 yildir bu boyle bir turlu alisamadim. benim gavurlarin yiyeceklerine iceceklerine allerjim var galiba..

Nedense sofore daha cok acidim hayati boyunca bu vicdan azabiyla yasayacak. ben gecen sene bi sincabi ezmistim kac gun aglamistim. hala aklima gelince icim cizz ediyor offf yaaa.

ara

1 sade soda

sade espresso şekersiz

yarım paket elma kurusu (taze kuru)

17.35

1 kağıt bardak domates çorbası

Nedense sofore daha cok acidim hayati boyunca bu vicdan azabiyla yasayacak. ben gecen sene bi sincabi ezmistim kac gun aglamistim. hala aklima gelince icim cizz ediyor offf yaaa.
Bende cok uzuldum. Ondan sahit olmak istedi ama gerek kalmadi sagutligime

Sana da çok geçmiş olsun canim

Grubumuza buyrun kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
son ara öğün

1 ufak golden elma
çeyrek muz.

hem reglyim hem boğazım acıyor grip olmak üzereyim

Günaydın kızlar

Sabah
Yumurtayı tava da yaptım

1 tanesini yedim 1 tanesinin de sarısı
2 cery domates
1 parça peynir
1 kupa ıhlamur.

Hem regliyim hemde grip olmuşum eyvah ki ne eyvah başım çatlıyor adeta

Günaydın kızlar

Sabah
Yumurtayı tava da yaptım

1 tanesini yedim 1 tanesinin de sarısı
2 cery domates
1 parça peynir
1 kupa ıhlamur.

Hem regliyim hemde grip olmuşum eyvah ki ne eyvah başım çatlıyor adeta
Günaydın Allah şifa versin grip hepimize sırayla uğruyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…