Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar

Sabah
Yumurtayı tava da yaptım

1 tanesini yedim 1 tanesinin de sarısı
2 cery domates
1 parça peynir
1 kupa ıhlamur.

Hem regliyim hemde grip olmuşum eyvah ki ne eyvah başım çatlıyor adeta
Günaydın canim. Neden bu kadar erken kalkiyorsun

dün akşam egzersiz yaptım ilk kez .
1 saat kadar hemde.
akşam 1 kase çorba içtim. o kadar. bi de kek yapmıştım . ıspanaklı . onun tadına bakmıştım. sonra egzersiz

bu sabah mısır ekmeği yedim az bi parça. kendim yaptım. mısır ununu köylü kadınlar vermiş eşime. hayvanına bakınca bazı köylüler bi şey vermek istiyor .
yoğurt yedim yanında

Günaydın kızlar

Sabah
Yumurtayı tava da yaptım

1 tanesini yedim 1 tanesinin de sarısı
2 cery domates
1 parça peynir
1 kupa ıhlamur.

Hem regliyim hemde grip olmuşum eyvah ki ne eyvah başım çatlıyor adeta

Allah şifa versin canım zor gerçekten ikisi bir arada

Eşin ne iş yapıyor canım veteriner hekim falan mı

Kızlar benim ovülasyon dönemlerimle premenstürasyon dönemlerim aynı bol iştah ve gerginlik, bu ara ovülasyon dönemindeyim çok iştahlıyım hele tatlı krizleri alacam ben bu hafta yine

Günaydın
2 yumurtalı salata 4 zeytin 2 dilim ekmek bu parça peynir
Ara
Türk kahvesi 1 hurma
Öğlen
Öğlen
Yulaf lapasi (dün yememistim)
Akşam
Kuru dolma (yine)
Havuç tarator

Eşin ne iş yapıyor canım veteriner hekim falan mı
evet canım . veteriner hekim.
Kızlar benim ovülasyon dönemlerimle premenstürasyon dönemlerim aynı bol iştah ve gerginlik, bu ara ovülasyon dönemindeyim çok iştahlıyım hele tatlı krizleri alacam ben bu hafta yine
benim de adet döneminde açık olur . yumurtlama dönemi olmaz

evet canım . veteriner hekim.

benim de adet döneminde açık olur . yumurtlama dönemi olmaz
Benim eşimde veteriner hekim :) ama uzun süredir sahalarda değil artık şube müdürlüğü yaptığı için, Allah sağlık versin kocalarımıza çalışsınlar

Benim eşimde veteriner hekim :) ama uzun süredir sahalarda değil artık şube müdürlüğü yaptığı için, Allah sağlık versin kocalarımıza çalışsınlar
amin canım .
eşim hep büyük baş çiftliklerde veterinerlik yaptı.
benim atandığım yerde çiftlik yok denecek kadar az . sayılı . kapandılar bir bir .
o nedenle işsiz kaldı bi dönem .
4 ay oldu sanıyorum arkadaşı devretti kliniğini.
ortağı var .ama yeni mezun. öğrenmeye çalışıyor .böyle işte. güzel meslek . tarım il müdürdülğünde mi eşin

En son takip ettiğimde veterinerler 70 li puanlarla atanıyordu canim
Eşinin devlet kurumuna geçme niyeti yok mu

Evet canım İl Müdürlüğündeyiz ikimizde, devlet rahat maaş belli ek gelir yok ama garanti, inşallah eşinde atanır kafası rahat eder, rabbim helalinden bol kazanç versin hepimize

Evet canım İl Müdürlüğündeyiz ikimizde, devlet rahat maaş belli ek gelir yok ama garanti, inşallah eşinde atanır kafası rahat eder, rabbim helalinden bol kazanç versin hepimize
canım benim ya .ben de çok istedim atanmasını. ama sınava sokamadım .ben başvuru yaptım onun adına 1 kez ,soktum sınava. düşük puan aldı tabi.
ve ben memur olamam . oturduğum yerde duramam dedi. yani alışmış sürekli hayvan peşinde gezmeye . çalışmaya. zaten ikili ilişkiler ona göre zor , yani memur hayatı ona gelmiyor. çok geriliyor öyle yerlerde. hani her gün aynı yüzlerle otur kalk yapmak ona göre değil . huysuz da biri biraz . o yüzden
işini çok seviyor . özellikle büyük başı çok seviyor . o yüzden o halinden memnun .

En son takip ettiğimde veterinerler 70 li puanlarla atanıyordu canim
Eşinin devlet kurumuna geçme niyeti yok mu
eşim 64 ya da 65 almıştı. o da sanırım 4 yıl önce girdi. başka girmedi. başvuru yapacaktım .yapma girmem sınava dedi.
ben çok istedim. tatili vs yüzünden . özel sektörde tatil yok .hayvanın ne zaman tohumlanacağı, doğuracağı, hastalanacağı belli olmuyor çünkü. 1 veteriner oluyor hep çiftliklerde.

aynen canım özelde zor gerçekten eşimde öylesine girdim diyor atanacağımdan ümidim yoktu o sene yerleştik dedi 75 le keşke ikna olsa eşinde ama nasip işte rızık rabbimden nerdeyse orda buluyor

aynen canım özelde zor gerçekten eşimde öylesine girdim diyor atanacağımdan ümidim yoktu o sene yerleştik dedi 75 le keşke ikna olsa eşinde ama nasip işte rızık rabbimden nerdeyse orda buluyor
Bende çok memur zihniyetliyim
Eşim bir ara araba alma satma işine girdi, o kadar gerildim ki, ne gerek var maceraya diye

Maaşı gidiş geliş saati, yıllık izin süresi her şey programlı olsun istiyorum

Rabbim bana da nasip eder inşallah memur olmayi

Hayırlısı ile inşallah canım benim.

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin, çalışmak hem güzel hem zor, ben bazen tempodan bitkin düşüyorum ama düzen oluyor inan, çocukta disiplinle büyüyor, herşey düzenli, inşallah memur olursun sende, mesleğin ne ?

Gıda teknolojisi benimki önlisans
2014 te 87 puan aldım atanamadim
2016 da 84 puan aldım yine atanamiyorum
Bu arada lisans isletme okudum
Bu sene de lisans mezunu olarak hazırlanıyorum sınava

Eşim memur olduğu için ben de ancak memur olarak çalışma hayatına baslayabilirim, onun tayinlerine ayak uydurabilmek için.

Inşallah bu sene olur artık.

Senin bölümün ne, içimden ziraat mühendisi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…