- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Üretiyoruz desemKahve markınasi var iş yerinde anlaşılan
Geçmiş olsun canım kış olsa zaten mikroplar ölürdü bende Türkiye'nin en sıcak memleketinde aynı dertten muzdaripim Allah hepimize sağlık sıhhat versinGunaydin kizlar ben yine hastayim.
kis mevsimi bile olmayan bir yerde surekli hastayiz :))
Ayyyy harikaÜretiyoruz desemcennetindeyim bir nevi
Olur canim büyük ihti al o saate kadar herkes bildirirhayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
Rumuz : okuyucuu
Geçen Hafta: 60.5 kg
Bu hafta : 60.3 kg
Fark: -200 gr
Yüzde: %0.033
kızlar bugün be liste yapacağım evden zor olacağı için akşam işten çıkmadan yapsam olurmu ? 6:15 gibi erken mi olur ?
Olur canim büyük ihti al o saate kadar herkes bildirir
aynen cnm bnde bayılırım :)Ayyyy harika
Çok severim kahveyi
Ben de 4 yıl bir kafe de franchise sorumlusu olara, çalıştım, dedigin gibi kahvenin içindeydim hep.
Sonra evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı işimi bıraktım, hala günde 2 kahve içerim mutlaka
Biri türk kahvesi, büyük fincan boy, biri espresso
Makineyi sağolsun gorumcem yurt dışından getirdi
Yine hep birlikte vermisizKilo Verenler
1. nadalvanos
2. mesmeser
3. sarfansari
4. okuyucuu
YAZANLAR HEP VERMİŞ MAŞAALLAH KIZLAR TEBRİK EDİYORUM YAZMAYANLAR VAR OLMADI YARIN TEKRAR DÜZENLERİM :)
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
Slm kizlar hala umredeyim ama 3 gun kaldi donmeme sizi cok ozledim hepinize dua ettim kilo konusuna gelince hergun inanilmaz bir tempo var gunluk ortalama 25 bin adim atiyorum hava sicak veya ilik malesef otel de yiyorum ama disardan birsey yiyemiorum turkiye burnumda tutuyor
Seylanin Gunlugu seylacim bu konuda seni ne kadar iyi anliyorum suanda bilemezsin turkiye de olsan al bir simit ye ama burdaki simot sarayinin bile lezzeti yok sanki
sersum canim bana ozelden babain adini yazar misin eger istersen tabiki ona dua etmek istiyorum
Hepinizi cok ozledim sizi seviyorum kizlar iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?