Aç karna kayısı ye canım.Stresten kaç gündür lavaboya çıkamadım bugün farkettim bir kaç gün önce yönetim kurulu baskanimizin asistanı istifa etti oradayım yenisi başlayana kadar ona koş buna koş kendi isimi yap misafir karşıla derken streslendim iyice bende .
bir ara almam gerek form çayı canımAç karna kayısı ye canım.
Kayışlı form çayları da ise yariyor
amin canim.benim
canim ben gecen gun kuru domatesi yogirda koydum cok ise yaradi tavsiye ederumStresten kaç gündür lavaboya çıkamadım bugün farkettim bir kaç gün önce yönetim kurulu baskanimizin asistanı istifa etti oradayım yenisi başlayana kadar ona koş buna koş kendi isimi yap misafir karşıla derken streslendim iyice bende .
Yine olmasın diyeceğimiz bir liste daha umarım haftaya güzel diyeceğimiz bir liste olsun2 şubat 2018 listesi
veren yok
sabit kalanlar...
nadalvanos:00
Kilo alanlar
sarfansarı%1.192
sabahvesen:++%1.647
aaadddaaa başlangıç kilo 65.5kg
sersum:başlangıç kilo 84kg
svltr:bildirim yok
okuyucuu:bildirim yok
mesmeser:bildirim yok
filiztoprak:bildirim yok
deneyeyim alınca canım :)canim ben gecen gun kuru domatesi yogirda koydum cok ise yaradi tavsiye ederum
selam kızlar...gelemedim eşim gitti ankara bastı bana ..kızım antalyadan gelince ertesi gün memlekete kocaeliye gittim...hava değişimi iyi geldi...ama yediğime içtiğime hiç dikkat edemedim...sonuç ortada...başlangıç kiloma geri döndüm..
napalım olsun yine yeniden başladık
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84 kg
baş.tarihi:2 Şubat 2018
geçen hafta:
bu hafta:84kg
fark:
yüzde:
ilk hedef:75kg
spor:yok
Hayırlı sabahlar kızlar, uzun süredir gelemedim, geçmişi okumaya da fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk eşim çok hastaydı izindeydik, öyle bir salgın var ki perişan etti bizi, hepiniz iyisinizdir inşallah :)
cok cok gecmis olsun bmde perisan derece hastayim bugun okulda da mahvoldum hala olmaktayimHayırlı sabahlar kızlar, uzun süredir gelemedim, geçmişi okumaya da fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk eşim çok hastaydı izindeydik, öyle bir salgın var ki perişan etti bizi, hepiniz iyisinizdir inşallah :)
canim hosgeldinnnnnnnn neler yaptin nasil gecti zamanin anlat bakalim isinden zaten menun degildin dmi isyerinden oyle hatirliorum yoksa karistrdim migünaydınnn
5500’üncü sayfada geri dönmüşüm. hayrolsun, uğur getirsin.
iş değiştirdim, şehir değiştirdim, inanılmaz yoğun bir temponun içine girdim. herşeyden koptum.
hepinizi çok özledim hanımlar. başlığı açar açmaz tanıdık isimleri görmek çok mutlu etti.
günaydınnn
5500’üncü sayfada geri dönmüşüm. hayrolsun, uğur getirsin.
iş değiştirdim, şehir değiştirdim, inanılmaz yoğun bir temponun içine girdim. herşeyden koptum.
hepinizi çok özledim hanımlar. başlığı açar açmaz tanıdık isimleri görmek çok mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?