Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Stresten kaç gündür lavaboya çıkamadım bugün farkettim bir kaç gün önce yönetim kurulu baskanimizin asistanı istifa etti oradayım yenisi başlayana kadar ona koş buna koş kendi isimi yap misafir karşıla derken streslendim iyice bende .

Aç karna kayısı ye canım.
Kayışlı form çayları da ise yariyor

2 şubat 2018 listesi

veren yok

sabit kalanlar...

nadalvanos:00

Kilo alanlar
sarfansarı%1.192

sabahvesen:++%1.647

aaadddaaa başlangıç kilo 65.5kg

sersum:başlangıç kilo 84kg

svltr:bildirim yok

okuyucuu:bildirim yok

mesmeser:bildirim yok

filiztoprak:bildirim yok

canim ben gecen gun kuru domatesi yogirda koydum cok ise yaradi tavsiye ederum

Yine olmasın diyeceğimiz bir liste daha umarım haftaya güzel diyeceğimiz bir liste olsun

Allah kavuştursun Can'ım

Ben de en başa döndüm hatta fazlası da var

Hayırlı sabahlar kızlar, uzun süredir gelemedim, geçmişi okumaya da fırsatım olmadı, geçen hafta çocuk eşim çok hastaydı izindeydik, öyle bir salgın var ki perişan etti bizi, hepiniz iyisinizdir inşallah :)

günaydınnn

5500’üncü sayfada geri dönmüşüm. hayrolsun, uğur getirsin.

iş değiştirdim, şehir değiştirdim, inanılmaz yoğun bir temponun içine girdim. herşeyden koptum.

hepinizi çok özledim hanımlar. başlığı açar açmaz tanıdık isimleri görmek çok mutlu etti.

cok cok gecmis olsun bmde perisan derece hastayim bugun okulda da mahvoldum hala olmaktayim

canim hosgeldinnnnnnnn neler yaptin nasil gecti zamanin anlat bakalim isinden zaten menun degildin dmi isyerinden oyle hatirliorum yoksa karistrdim mi

Menu paylasayim artik sabah esimle sifir yag ve sifir sekerli sadece icinde muz olan bir kek yapmistik ondan bir dilim 3 tane hurma
Oglen misir patlagi ayran bi iki kofte okulun ilk gunu sacma oldu menu

diyettaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin sen yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…