Ha ha ha vicdan yapmayim bari herkes yapıyormuş
Merak etme sen geri taşınacağın için senin öyle olmayacaktır bide bende çocuklar küçük olduğu için yardım edecek kimsede olmadığı için öyle oldu
Bencede şanslısın biz misafirliğe gidince kalorileri neredeyse 1000 er 1000 er sayacağız Türkiye'nin taşına toprağına kurban her şeyimiz güzel hamdolsun
bende bayılıyorum salataya bundan sonra bazı günler iş yerime de götüreceğim salata en azından her hafta sebze yemekleri değişiyor ancak pazartesileri klasik kuru fasülye gnü oluyor her pazartesi çekilmiyor :)Selam kizlar. Gene doktordaydim anca geldim.
Kahvaltim hafifti cok sukur istahim normale dondu. dun canim o kadar salata istediki aksam koca bir tabak salata yedim.
yazarhanim35 menulerin harika gercekten ilham kaynagimsin. Cok saglikli ve lezzetli besleniyorsun tebrik ediyorum.
Bugun yine salataya aseriyorum. Eve gider gitmez yine koca bir kase yapip yerim insallah. Bu cumartesi kizimin dogum gunu partisi var chuck e cheese diye bir yerde olcak. biz sadece kek goturcez. orda misafirlere pizza salata falan ikram ediliyor orda daha oncede bir cok kez parti yapmistik. Pizza cok sevdigim yedigim bisey degil ama salatasi cok guzel kesin 2 saat boyunca salata yerim.
tartıdan sonra cozutuyorum işte ah o cozutmasa olmasa cuma cumartesi pazar günleri çok daha fazla veririm amaSen bu menülerle çok daha fazla kilo vermen gerekiyor menüler çok güzel afiyet olsun
Yazilarinin rengini biraz daha koyu yap benim gibi yasli ve korler okuyamiyor. LOLsabah
Eki Görüntüle 2103574
ara
3 adet eti form yulaflı
şekersiz espresso
öğlen
acılı tarhana çorbası
melemen
biraz domatesli makarna
1 tane Kemalpaşa tatlısı
ara
1 bardak sütlü espresso şekersiz
Akşam üstü
1 tane anne kurabiyesi. ( Sorumlumun annesi yapmış kiramadim :) )
akşam
Eki Görüntüle 2103575
amin canim benimCanim Allah kabul etsin Butun dualarin dileklerin gonlunce olsun insallah Rabbim bize de nasip etsin.
Yazilarinin rengini biraz daha koyu yap benim gibi yasli ve korler okuyamiyor. LOL
Sen benim yanimda teenager kaliyosun kuzumsen mi yaşlışın canım olur mu hiç :)
Alemsin canımSen benim yanimda teenager kaliyosun kuzum
Merak ettim yaşına baktım.Sen benim yanimda teenager kaliyosun kuzum
Eşim tv de bir programda sarıyer böreği gördü ondan istemişti geçen hafta. Ben de tariflere baktım, hazır baklavalik yufkayla yapılmış hepGunaydin kizlar islerimi alel acele bitirdim eve gitcem
Daha once dizi seyredecem diye eve gitmemistim
Aksam kiymali borek yapmistim 1 dilim yedim bu sabahta hafif bir kahvalti yaptim. oglen icin corbam var aksam yine borek yerim sanirim.
Hoşgeldin canım.Slm kizlar bnde geldim yediklerime dikkat edemedim cnku orda otel disinda yemek yemek cok zor otelde ne varsa o fakat inanilmaz dercede yurudum o kadar yurudum ki gunde 30 bin adim attim magaralara daglara tirmandim hava da cok sicakti insallah yakmisimdir
Smdi ankaradayim gorumcemle donduk sereumsum kulaklarin cinlasin aksam da insallah evime donecegim esime evimi nasil ozledim anlayamam girbetlik zor
Evet canım bir nevi spor yapıyorsun hareketleGün içinde o kadar çok hareket ediyorum ki çok da acıkıyorum bu yüzden. Sabah 6da gün başlıyor 8 den 6 ya kadar koşturmaca devamlı departmanlar arası aşağı yukarı derken. Erkek arkadaşım ilk basladigin gün ile bu zamana kadar fark var zayıfladin sen diyor aslında tartı da fark etmiyor ama inceldigimi hissediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?