Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oy yavrum senin zor olmuş rabbim herekese kolaylık nasip eylesinn

Selam kizlar. Gene doktordaydim anca geldim.
Kahvaltim hafifti cok sukur istahim normale dondu. dun canim o kadar salata istediki aksam koca bir tabak salata yedim.
yazarhanim35 menulerin harika gercekten ilham kaynagimsin. Cok saglikli ve lezzetli besleniyorsun tebrik ediyorum.
Bugun yine salataya aseriyorum. Eve gider gitmez yine koca bir kase yapip yerim insallah. Bu cumartesi kizimin dogum gunu partisi var chuck e cheese diye bir yerde olcak. biz sadece kek goturcez. orda misafirlere pizza salata falan ikram ediliyor orda daha oncede bir cok kez parti yapmistik. Pizza cok sevdigim yedigim bisey degil ama salatasi cok guzel kesin 2 saat boyunca salata yerim.

Sabah yumurta peynir 6 zeytin 2 dilim ekmek
Ara elma
Öğlen disaridaydim, en masum olarak 1 tane ıspanaklı gözleme yedim
Ara türk kahvesi 1 tane hurma
Akşambirkac kaşık çorba 1 dilim ekmek hamsi

Üstüne tatlı yeme ihtiyacı duydum 3 burçak bisküvi yedim

bende bayılıyorum salataya bundan sonra bazı günler iş yerime de götüreceğim salata en azından her hafta sebze yemekleri değişiyor ancak pazartesileri klasik kuru fasülye gnü oluyor her pazartesi çekilmiyor :)

sabah

ara

3 adet eti form yulaflı
şekersiz espresso

öğlen

acılı tarhana çorbası
melemen
biraz domatesli makarna
1 tane Kemalpaşa tatlısı

ara

1 bardak sütlü espresso şekersiz

Akşam üstü
1 tane anne kurabiyesi. ( Sorumlumun annesi yapmış kiramadim :) )

akşam

Gunaydin kizlar islerimi alel acele bitirdim eve gitcem
Daha once dizi seyredecem diye eve gitmemistim
Aksam kiymali borek yapmistim 1 dilim yedim bu sabahta hafif bir kahvalti yaptim. oglen icin corbam var aksam yine borek yerim sanirim.

Gunaydin kizlar islerimi alel acele bitirdim eve gitcem
Daha once dizi seyredecem diye eve gitmemistim
Aksam kiymali borek yapmistim 1 dilim yedim bu sabahta hafif bir kahvalti yaptim. oglen icin corbam var aksam yine borek yerim sanirim.
Eşim tv de bir programda sarıyer böreği gördü ondan istemişti geçen hafta. Ben de tariflere baktım, hazır baklavalik yufkayla yapılmış hep

Bende hafta sonu el açması olsun diye onun bir benzeri boşnak böreği yapacağım. Tartışan sonraki gün olduğu için yerim buraz

Slm kizlar bnde geldim yediklerime dikkat edemedim cnku orda otel disinda yemek yemek cok zor otelde ne varsa o fakat inanilmaz dercede yurudum o kadar yurudum ki gunde 30 bin adim attim magaralara daglara tirmandim hava da cok sicakti insallah yakmisimdir
Smdi ankaradayim gorumcemle donduk sereumsum kulaklarin cinlasin aksam da insallah evime donecegim esime evimi nasil ozledim anlayamam girbetlik zor

Sabah

1 kağıt bardak sade espresso

Ara

6 fındık
3 adet eti form yulaflı bisküvi

Öğlen

Mercimek çorbası
Zeutinyagli pırasa
5-6 kaşık erişte pilavı

Ara

1 bardak şekersiz mocha

Akşam

Ara

Kek yulaf unundan sıfır şeker ve 0 yağ ile fit kek

Gün içinde o kadar çok hareket ediyorum ki çok da acıkıyorum bu yüzden. Sabah 6da gün başlıyor 8 den 6 ya kadar koşturmaca devamlı departmanlar arası aşağı yukarı derken. Erkek arkadaşım ilk basladigin gün ile bu zamana kadar fark var zayıfladin sen diyor aslında tartı da fark etmiyor ama inceldigimi hissediyorum bende

Hoşgeldin canım.
Allah kabul etsin insallah

Evet canım bir nevi spor yapıyorsun hareketle
Yağ oranın azalmıştır tartıştı gösterse bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…