Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A aaadddaaa insan çıldırıyor bazen yaaa tutamıyor kendinineyse ki gözlemeyi erken 4 te yedim..şimdi de acıkırsam ayran içerim diyorum...sen de tarçınlı süt iç istersen...

Bende 2 ay önce yaptım 1 hafta ve çok iyi gel si ödem attı. Limon alıp yeniden yapsam bu ay fena olmaz

A aaadddaaa insan çıldırıyor bazen yaaa tutamıyor kendinineyse ki gözlemeyi erken 4 te yedim..şimdi de acıkırsam ayran içerim diyorum...sen de tarçınlı süt iç istersen...
oyle yaomaya niyetlendim sporumu da yapmistim ama seytan bikac cevizle hurma ye dedi malesef onlari da yedim aksam

canm benm cok tesekkur ederim

A aaadddaaa gayet güzel görünüyorsun canım maşallah
canmcm cok sagol.ste kilonu gostermiosun diolar ama insan nedense tartiya takiliyor

oyle yaomaya niyetlendim sporumu da yapmistim ama seytan bikac cevizle hurma ye dedi malesef onlari da yedim aksam

canm benm cok tesekkur ederim

canmcm cok sagol.ste kilonu gostermiosun diolar ama insan nedense tartiya takiliyor
aynı şeytan bana da akşam bi sürü fındık yedirdi.
yemesen nolcak demi. yok illa dürtüyor . ye ye .
yiyim gitsin diyosun. yeme işte. ölcek misin yemezsen .
çook fındık yedim akşam .

balık yemiştim akşam yemeğinde. roka salata.

fındıkları da sinirle yedim .
dün kızın kresinin ilk taksidini benim ödediğimi söyledi kreş sahibi.
fakat ödeme yaptığımı hatırlayamadım.
tamamen silmişim hafızadan.
kız kreşe başlayalı 3 ay olacak . çok eski bi zaman da değil .
bu stresle yedim fındıkları
çünkü son bi kaç yıldır çok fazla unuttuğum şey var

Evet iste bnde onu diorum yeme oldun mu zaten uyucaksin sabah yiceksin simdi noye yiyip de gece gece kalori aliyorsun

günaydınnn

geldim dedim ama yazamıyorum bir türlü yoğunluktan ve yorgunluktan.

şeytan beni de dürttü dün. bir süü pötibör bisküvi ve kraker yedim. kraker iyiydi de, pötibör bisküviler olmasaydı daha iyiydi

şimdi de elim gidip gidip geliyor bisküvilerin olduğu dolaba. sürekli elimi geri çekiyorum.

kahvaltı yaptın mı. yapmadıysan elin gider .
gerçi bazen kahvaltı yapsan da elin gider

kahvaltı yapamadım
sabah simit aldım
1 portakal ile yedim

sonra necafe 2 si bi arada ve 3 ü bi aradayı karıştırıp içtim.
1 bardağa 2 paket koyuyorum . yetmiyor . bazen üstüne necafe klasik koyuyorum 1 tatlı kaşığı .

öğlen için 2 yumurtalı omlet var.
zeytin vvar .
yoğurt istiyor canım bi de.
gündüzleri abartmazken akşamları saçma sapan yiyorum
sürekli oturduğum bi işim var .
masa başı memurum.
8 - 5 çalışıyorum . ve hep oturuyorum totomun üstünde

Kızlar bu ara zor günler yine bizim için, almıştım kilo verdim yine sıkıntıdan arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evlatla imtihan etmesin

Kızlar bu ara zor günler yine bizim için, almıştım kilo verdim yine sıkıntıdan arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evlatla imtihan etmesin
Başınız sağolsun
Arkadaşına sabır diliyorum, rabbim sefaatci kilsin oğlunu inşallah.
Kaç yasindaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…