tabiki yapariz bugun basladik bileyemiyelim akşam böyle saçma sapan zamanlarda . ne dersin . bunu yapabilir miyiz
ayy cok ama cok buyuk bir aci allah kimsenin basina vermesinKızlar bu ara zor günler yine bizim için, almıştım kilo verdim yine sıkıntıdan arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evlatla imtihan etmesin
canım benim kıyamam . Allah sabır versin . Allah ım evlatla sınamasın inşallah . bir annenin , babanın en korktuğu sınav . Allah sabır versin inşallah14 canım, amin inşallah
kaza mı geçirdi . noldu canım çocuğuna.14 canım, amin inşallah
Camdan düştü canım, kaza denilebilir, amin inşallah çok zor bir imtihan inanın tarifi yok, hiç kimseye yaşatmasın rabbimkaza mı geçirdi . noldu canım çocuğuna.
Amin canım inşallahtabiki yapariz bugun basladik bile
ayy cok ama cok buyuk bir aci allah kimsenin basina vermesin
Allah sabır versin eli kesilse içimiz acıyor rabbim evlatla sınamasın Rabbim kimseye yaşatmasın çok üzüldümCamdan düştü canım, kaza denilebilir, amin inşallah çok zor bir imtihan inanın tarifi yok, hiç kimseye yaşatmasın rabbim
Amin canım inşallahAllah sabır versin eli kesilse içimiz acıyor rabbim evlatla sınamasın Rabbim kimseye yaşatmasın çok üzüldüm
Yaa cok üzüldüm. Evinin camından mi ?Camdan düştü canım, kaza denilebilir, amin inşallah çok zor bir imtihan inanın tarifi yok, hiç kimseye yaşatmasın rabbim
Evet canımYaa cok üzüldüm. Evinin camından mi ?
Rabbim ailesine sabır versin.Evet canım
Evet canım kaderden ötesi yok ama tedibir almak gerek tabiki, benimde oğlum 3 yaşında demir yaptıracağım şimdi bende inşallah, Allahım esirgesin kimsenin ciğerini yakmasın rabbimRabbim ailesine sabır versin.
Benim de nedense çok çok korktuğum birşey.
Arkadaşımın eski komşusu 2 yaşındaki çocuğu böyle bir olay yaşamıştı, anlatmıştı seneler önce çok etkilenmiştim, o gun der beri korku bilincaltima yerleşmiş.
Kızım 3 yasinda yazları kesinlikle sandalye çıkaramıyorum balkona felan, ne kadar tedbir alsakta takdiri ilahi ama.
bu demiri yaptırdığında daha tedbirli olman gerekiyor .Evet canım kaderden ötesi yok ama tedibir almak gerek tabiki, benimde oğlum 3 yaşında demir yaptıracağım şimdi bende inşallah, Allahım esirgesin kimsenin ciğerini yakmasın rabbim
o şeytan var ya o şeytanoyle yaomaya niyetlendim sporumu da yapmistim ama seytan bikac cevizle hurma ye dedi malesef onlari da yedim aksam
hepimizi dürtmüş zalimmmmgünaydınnn
geldim dedim ama yazamıyorum bir türlü yoğunluktan ve yorgunluktan.
şeytan beni de dürttü dün. bir süü pötibör bisküvi ve kraker yedim. kraker iyiydi de, pötibör bisküviler olmasaydı daha iyiydi
şimdi de elim gidip gidip geliyor bisküvilerin olduğu dolaba. sürekli elimi geri çekiyorum.
Allah sabır versin ailesine..Çok acı çokKızlar bu ara zor günler yine bizim için, almıştım kilo verdim yine sıkıntıdan arkadaşımın oğlunu kaybettik 2 gün önce, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın, evlatla imtihan etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?