- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Evt cnm spor öyle önemli ki gerçekten yaklaşık 70 günde 8 üstü kilo verdim ama hep kardiyo yaptım en kötü ihtimalle haftada 2 gün yaptım yoksa gitmiyo malesef yağlar.. Daha önce çokça fazla diyet denemem oldu 2 kilodan öteye gidememiştim uzun zaman yapmama rağmen.. Normalde de çok yiyen biri değilim belki o yüzden metabolizmam da biraz yavaş.. Spor şart en azından 30 dk kardiyo şart her günAma benim yasemin yalcinjn gulazer tiplemesi kadar büyük, baya basenliyim
Spor yapmam gerek ama su an sinav hazırlık donemjnde olduğumdan 8 saat masa başında geçiriyorum, spora zamanım yok.
nasıl bildiğin bi şey var mı.Aynen valla brezilyın popom oldu sana tahtaŞimdi protein ağırlıklı beslenerek hip-dip ve squat hareketleri yapıyorum canım 2 haftadır falan bayaa yükseldi popo.. Göğüs hareketleri tabi var ama eğer yağ ağırlıklı bi büyüklükse göğüslerdeki yağ yakınca gider ona yapılacak pek bişey yok malesef.. Sadece düşme varsa onu toparlayabilirsin
Ah olmazmı canım 30 yıl kocaman memelerle yaşadım ben düşmesin diye öğrenmediğim göğüs hareketi kalmadı sonunda küçültme ameliyatıyla kurtuldum ama hala da büyük sayılır aşırı küçültmedi.. Ama şimdi burdan nasıl anlatırım hareketleri bilemiyorum dur bi çözüm düşünücemnasıl bildiğin bi şey var mı.
zaten kilom çok yok . memişler de küçüktü zaten .
kilo verince gittiler iyici.
3 çocuk emzirdim . emzirme dönemi , hamilelik harikaydı memişler de . artık yoklar
Bende sporsuz sadece yürüyüşle 72 den 55 e düştüm, ama incelme istediğim kada ol adı. Şimdi 59 civarindayim. Yaza kadar 52 olup, yazın sınavı atlattıktan sonra spor salonuna yaz olmayı planlıyorum, evimizin yakınına güzel bu spor salonu açıldı.Evt cnm spor öyle önemli ki gerçekten yaklaşık 70 günde 8 üstü kilo verdim ama hep kardiyo yaptım en kötü ihtimalle haftada 2 gün yaptım yoksa gitmiyo malesef yağlar.. Daha önce çokça fazla diyet denemem oldu 2 kilodan öteye gidememiştim uzun zaman yapmama rağmen.. Normalde de çok yiyen biri değilim belki o yüzden metabolizmam da biraz yavaş.. Spor şart en azından 30 dk kardiyo şart her gün
Internet e 30 dk kardiyo yazdigimda youtube de ebru diye bir bayanın 30 dk kardiyo plate isimli bir video su var.Ah olmazmı canım 30 yıl kocaman memelerle yaşadım ben düşmesin diye öğrenmediğim göğüs hareketi kalmadı sonunda küçültme ameliyatıyla kurtuldum ama hala da büyük sayılır aşırı küçültmedi.. Ama şimdi burdan nasıl anlatırım hareketleri bilemiyorum dur bi çözüm düşünücem
Ah olmazmı canım 30 yıl kocaman memelerle yaşadım ben düşmesin diye öğrenmediğim göğüs hareketi kalmadı sonunda küçültme ameliyatıyla kurtuldum ama hala da büyük sayılır aşırı küçültmedi.. Ama şimdi burdan nasıl anlatırım hareketleri bilemiyorum dur bi çözüm düşünücem
canim hosgeldinnnnnnnn neler yaptin nasil gecti zamanin anlat bakalim isinden zaten menun degildin dmi isyerinden oyle hatirliorum yoksa karistrdim mi
diyettaşım sende de mi bazı değişiklikler var acabadiyettaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin sen yaaaaa
hoşbuldum canım. her şeyde ve her şerde bir hayır var hakikaten.hoşgeldin canım..hayırlı olsun yeni yaşamın
selamlar. maalesef yeni işe başldığımdan beri spor yapmıyorum, yürüyüş mürüyüş hak getire. ama elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum. şuan kilom 56-57 bandında gidiyor.
canım ya.hanımlar mutsuzluk ve iştahsızlık var şuan. sabah sade kahve, öğlene doğru bir çay kaşığı bal, yarıö dilim çörek, bir avuç kraker, öğlen yarım limon. bunları yiyebildim yalnızca. akşama da açıkır çok yersem ooof of
sen zaten bu kilodaydın demi.selamlar. maalesef yeni işe başldığımdan beri spor yapmıyorum, yürüyüş mürüyüş hak getire. ama elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum. şuan kilom 56-57 bandında gidiyor.
Internet e 30 dk kardiyo yazdigimda youtube de ebru diye bir bayanın 30 dk kardiyo plate isimli bir video su var.
Böyle bir egzersiz faydalı olur mu sizce
67-68’den 55-56’ya düşmüştüm canım. sonra özel hiçbir şey yapmadan 53-54’e düştüm. birkaç ay da öyleydim. son birkaç aydır enerjimin düştüğü, sağlıksız ve özensiz yaşadığım bir döneme girdim, böyle dönemlerde kilo alıyorum, son iki aydır falan 56 civarı gidiyorum.sen zaten bu kilodaydın demi.
aman canım olsun .67-68’den 55-56’ya düşmüştüm canım. sonra özel hiçbir şey yapmadan 53-54’e düştüm. birkaç ay da öyleydim. son birkaç aydır enerjimin düştüğü, sağlıksız ve özensiz yaşadığım bir döneme girdim, böyle dönemlerde kilo alıyorum, son iki aydır falan 56 civarı gidiyorum.
ilk hedef 55
Be de leslie yapmıştım 2 sene önce bir süreben bunu yapıyorum canım önceleri leslie ile 3 mile yapıyodum sonra zumbaya geçtim en son bunu yapıyorum bu çok başarılı tavsiye ederim
Haftada kaç gün yapılmasını tavsiye edersinben bunu yapıyorum canım önceleri leslie ile 3 mile yapıyodum sonra zumbaya geçtim en son bunu yapıyorum bu çok başarılı tavsiye ederim
Canım bu kardio olduğu için hergün yapabilirsin kaslaşmaya falan sebep olmaz zaten yarım saat bol bol yağ yakar.. Ama zaman her gün bulamam diyosan da 3-4 günden daha az yapma haftadaHaftada kaç gün yapılmasını tavsiye edersin
Çok teşekkür ederimCanım bu kardio olduğu için hergün yapabilirsin kaslaşmaya falan sebep olmaz zaten yarım saat bol bol yağ yakar.. Ama zaman her gün bulamam diyosan da 3-4 günden daha az yapma haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?