Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rica ederim canım kolay gelsin sevgiler

üzerimde tatsızlık, sağlıksız olduğunu bildiğim halde enerji içeceği ile kahve bile karıştırıp içtim, gene de açılamadım. sonra gittim iki dilim ekmekle turşu, üstüne de 4 pötibör bisküvi yedim.

turşular iyi geldi ekşi ekşi. başım ağrıyomuş geçti, geçince anladım başımın ağrıdığını

aslında bunlar hep, malum günler yaklaşıyor ondan

Evet canım sağlık çalışanları büyük risk altındalar her zaman.

Rabbim korusun
sağol canım..amin

Ayy çok fena o işte ..yemeyi seven atıştıran biriyle çok zor oluyor dikkat etmek..Allah kolaylık versin sana
Amin canım sağol..

aman dikkat diyecegim ama sen zaten dikkat etmiisn olay senin disinda gerceklesmis canm Allah tan ki birsey olamamis cok sukur
Sağol canım..Ben çok dikkatliyimdir hep eldiven kullanırım sürekli ellerimi yıkarım ama işte bazen oluyor ve engelliler çok güçlü oluyorlar ayrıca...elimi kurtaramadım..yazık annesi babası mahfoldu zaten..bunla gelsin geçsin ne diyelim..kanaması falan hiç mühim değil bulaşıcı hastalık olmasın da tek korkum oŞükür yokmuş hastada..şimdilik yırttım yanii

Ama benim yasemin yalcinjn gulazer tiplemesi kadar büyük, baya basenliyim
Ayy çok güldümmben de o tipteyim

hoşbuldum canım. her şeyde ve her şerde bir hayır var hakikaten.

bu başlığı açtığın için bir kez daha teşekkürler

ben bunu yapıyorum canım önceleri leslie ile 3 mile yapıyodum sonra zumbaya geçtim en son bunu yapıyorum bu çok başarılı tavsiye ederim
hoşgeldin aramıza...başarılar
Ahh bu malumgünler mahfediyor hep bizi

Allah hayırlı günler nasip etsin diyettaşım :)
eveeeeeet isim değişikliğine gittim bende :))

seninle aynı başlamıştık öyle hatırlıyorum diyettaşımmm hep aynı gidiyorduk ama ben bıraktığın ben değilimmmmmm
buraya başladığım zamanki kilodayım yine

saat: 9:00
çeyrek kepek ekmeğine (domates salata marul peynir )
2 çay

saat: 11:00
2çay

saat: 12:45
domates çorbası
1 dilim başemel soslu fırın makarna

saat: 15:30
2 kakaolu bisküvi
2 çay

selam kızlar...
bugün regl tam başladı ağrılı biraz bu ay...keşke cuma olsaydı bugün de yarın işe gitmeseydim
sabah

2 dilim çavdar
arası peynir ve ajvar sos
hindi salamlı sandviç

öğlen

bulgur pilavı
orman kebabı
yoğurt

akşama karar vermedim daha..bakalımmm

Sabah
Patatesi sosisli omlet 2 di lik ekmek
Ara kahve
Öğlen
Patlicanli patates yemeği 2 dilim ekmek yoğurt
Ara elma
Akşam
Domates çorbası ıspanak kavuşması yumurtalı
Ara portakal

bizim gruba yeni gelmedin mi..ben mi yanlış okudum..geçmişe şöylee hızlı hızlı baktım bi çünkü...ideal kilona düşmüşsün galiba ama
Bi süre takılmıştım burda canım ama benim diyetim başkaydı :) Şimdi sizi motive edebilmek açısından bi uğrayıp kaçıyım dedim

8.00

Yarın kağıt bardak espresso

Ara

2 adet eti form
1 kağıt bardak şekersiz sütlü espresso
1 hurma

Öğlen

Yeşil mercimek çorbası
4 YK makarna
Kırmızı lahana salatası

Ara

1 kağıt bardak Yeşilçay
2 adet eti form

sersum geçmiş olsun. hasta ısırdı anldığım kadarıyla. aah ah. allah beterinden esirgesin. çok geçmiş olsun.

okuyucuu canım gene birlikte veririz. diyettaşın yanında artık . bu hafta kilo bildirimimi yapayım. haftaya cumadan itibaren kapışalım

yazarhanim35 sende durumlar nasıl, fazlalıklarını vermiştin ve 55 civarı gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam. işe de başlamışsın hayırlı olsun, yolun açık olsun.

Yok canım resim ama 36 bedene rahat giriyorum artık gayet iyi oldum sadece spora devam ediyorum şu anda ama hiç sarkmam falan olmadı sadece popom gitti onu çıkartmaya çalışıyorum şu an sporla :)
Benim popom yok ama olmamasini seviyorum bir de olsa ne yaparim bilmiyorum:) bize biraz ne tarz beslendin neler yaltin anlatir misin canim motive olmamiz acisindan
nasıl bildiğin bi şey var mı.
zaten kilom çok yok . memişler de küçüktü zaten .
kilo verince gittiler iyici.
3 çocuk emzirdim . emzirme dönemi , hamilelik harikaydı memişler de . artık yoklar
ayyy keske benim de gitse cnm surekli gogus kol calisorum

ya bnde susundim bir ara kucultmeyi ama vok bisey fark etmiyormus dogru bu konuda bilgiye ihtiyacim var

bravooooo haydi biz3 de gecsin eneejin bakalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…