- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
rica ederim canım kolay gelsin sevgilerÇok teşekkür ederim
Pazartesi den itibaren haftada 2 gün baş,ayağım artırarak devam ederim
Bu hafta hastalıkla geçirdim, pek enerjim yok
Kendim araştırıyorum ama tavsiye üzerine olunca daha ince memnun kalmış birisinden tavsiye daha motive ediyor
Tesekkurler
evet kesinlikleeeeeaman canım olsun .
10 kilodan fazla vermişsin . daha ne olsun . yeter ki o kilocukları geri alma. önemli nokta bu.
ne güzel . dersek olmuşuz birbirimize. çok sevindim .evet kesinlikleeeee
ve hep söylediğim gibi; siz olmasanız bu kadar kolay başaramazdım
sağol canım..aminEvet canım sağlık çalışanları büyük risk altındalar her zaman.
Rabbim korusun
Ayy çok fena o işte ..yemeyi seven atıştıran biriyle çok zor oluyor dikkat etmek..Allah kolaylık versin sanao kaçamaklar bende de allaha emanet zaten. birde sorumlum yemeyi seven biri habire birşeyler veriyor ilk başlarda reddediyordum şimdi kızmaya başladı almıyorum verdiklerni diye. az az götürmüş oluyorum artık. Allah yardımcınız olsun canım zor sağlık çalışanı olmak
Sağol canım..aman dikkat diyecegim ama sen zaten dikkat etmiisn olay senin disinda gerceklesmis canm Allah tan ki birsey olamamis cok sukur
Ayy çok güldümmAma benim yasemin yalcinjn gulazer tiplemesi kadar büyük, baya basenliyim
hoşbuldum canım. her şeyde ve her şerde bir hayır var hakikaten.
bu başlığı açtığın için bir kez daha teşekkürler
hoşgeldin aramıza...başarılarben bunu yapıyorum canım önceleri leslie ile 3 mile yapıyodum sonra zumbaya geçtim en son bunu yapıyorum bu çok başarılı tavsiye ederim
Ahh bu malumgünler mahfediyor hep biziüzerimde tatsızlık, sağlıksız olduğunu bildiğim halde enerji içeceği ile kahve bile karıştırıp içtim, gene de açılamadım. sonra gittim iki dilim ekmekle turşu, üstüne de 4 pötibör bisküvi yedim.
turşular iyi geldi ekşi ekşi. başım ağrıyomuş geçti, geçince anladım başımın ağrıdığını
aslında bunlar hep, malum günler yaklaşıyor ondan
diyettaşım sende de mi bazı değişiklikler var acaba
evet kendimden de forumdan da koptum, bu bana hem iyi hem kötü geldi. son altı ayın bana kazandırdıkları önemli, can sıkıcı olaylardan hiç bahsetmeyeceğim
67-68’den 55-56’ya düşmüştüm canım. sonra özel hiçbir şey yapmadan 53-54’e düştüm. birkaç ay da öyleydim. son birkaç aydır enerjimin düştüğü, sağlıksız ve özensiz yaşadığım bir döneme girdim, böyle dönemlerde kilo alıyorum, son iki aydır falan 56 civarı gidiyorum.
ilk hedef 55
Sağol canım ama ben gelmedim gidiyorumhoşgeldin aramıza...başarılar
bizim gruba yeni gelmedin mi..ben mi yanlış okudum..geçmişe şöylee hızlı hızlı baktım bi çünkü...ideal kilona düşmüşsün galiba amaSağol canım ama ben gelmedim gidiyorum
Bi süre takılmıştım burda canım ama benim diyetim başkaydı :) Şimdi sizi motive edebilmek açısından bi uğrayıp kaçıyım dedimbizim gruba yeni gelmedin mi..ben mi yanlış okudum..geçmişe şöylee hızlı hızlı baktım bi çünkü...ideal kilona düşmüşsün galiba ama
Teşekkür ederim kuzum :)aman dikkat diyecegim ama sen zaten dikkat etmiisn olay senin disinda gerceklesmis canm Allah tan ki birsey olamamis cok sukur
hayirli olsun maasin cnm
iyileswmwdin sanirim dmi hal canim bol sebze suyu ic mey e de olur onu posali tuket ama
Bi süre takılmıştım burda canım ama benim diyetim başkaydı :) Şimdi sizi motive edebilmek açısından bi uğrayıp kaçıyım dedim
tırnağını geçirdi canım.bayaaa derince..eldiveni falan deldi yanii..sersum geçmiş olsun. hasta ısırdı anldığım kadarıyla. aah ah. allah beterinden esirgesin. çok geçmiş olsun.
Benim popom yok ama olmamasini seviyorum bir de olsa ne yaparim bilmiyorum:) bize biraz ne tarz beslendin neler yaltin anlatir misin canim motive olmamiz acisindanYok canım resim ama 36 bedene rahat giriyorum artık gayet iyi oldum sadece spora devam ediyorum şu anda ama hiç sarkmam falan olmadı sadece popom gitti onu çıkartmaya çalışıyorum şu an sporla :)
ayyy keske benim de gitse cnm surekli gogus kol calisorumnasıl bildiğin bi şey var mı.
zaten kilom çok yok . memişler de küçüktü zaten .
kilo verince gittiler iyici.
3 çocuk emzirdim . emzirme dönemi , hamilelik harikaydı memişler de . artık yoklar
ya bnde susundim bir ara kucultmeyi ama vok bisey fark etmiyormus dogru bu konuda bilgiye ihtiyacim varAh olmazmı canım 30 yıl kocaman memelerle yaşadım ben düşmesin diye öğrenmediğim göğüs hareketi kalmadı sonunda küçültme ameliyatıyla kurtuldum ama hala da büyük sayılır aşırı küçültmedi.. Ama şimdi burdan nasıl anlatırım hareketleri bilemiyorum dur bi çözüm düşünücem
bravooooo haydi biz3 de gecsin eneejin bakalim:)evet canım çok doğru hatırlıyorsun maşallahyeni iş yeni yaşam, inanılmaz bir tempo içine girdim. çok kötü günlerüm de oldu, güzel günlerim de. şimdi yine yeniden toparlama ve yükselme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?