Geçmiş olsun canımKizlar ben kilo bildirimi yapmayacağım
Çünkü salı ilac alerjisi yaşadım çarşamba serum takıldı ve ilac kullanmama rağmen sisĺik hala inmed yuzum davul gjbji
Vücudum da oyle
Canim akşam 5 gibi yaparsan, herkes yapmış olur o saate kadar sanirimHerkes bildirim yaptı mı kızlar listeyi yapayım mı ?
evet evet cok haklisin cnmgüzel canım .sıkılaşıyorsun .
100 gram olsun bizim olsun .
ay hafi ya o zaman ben kesin dusunmeliyim cocuktan once mi snra mi dusunsemcanım çok farkediyo nasıl farketmezo kafar pişmanım ki 30 uma kadar yaptırmadığıma küçültme ameliyatını
Sonra düşünsen daha doğru olur canım yakın zamanda çocuk planın varsa çünkü süt kanallarının zarar görüp görmeyeceği ameliyat olmadan önce anlaşılabilen bişey değil.. Ama her halukarda süt verme kapasiten en iyi ihtimalle %70 lere düşüyomuş bilgin olsun.. Ben boşandıktan sonra yaptırmıştım tekrar evlenmem diye düşünerek ama evlendim çocuk olunca nolucak bilmiyorum hayırlısı :)ay hafi ya o zaman ben kesin dusunmeliyim cocuktan once mi snra mi dusunsem
geçmiş olsunKizlar ben kilo bildirimi yapmayacağım
Çünkü salı ilac alerjisi yaşadım çarşamba serum takıldı ve ilac kullanmama rağmen sisĺik hala inmed yuzum davul gjbji
Vücudum da oyle
Forum de boşandıktan sonra yaptırdıSonra düşünsen daha doğru olur canım yakın zamanda çocuk planın varsa çünkü süt kanallarının zarar görüp görmeyeceği ameliyat olmadan önce anlaşılabilen bişey değil.. Ama her halukarda süt verme kapasiten en iyi ihtimalle %70 lere düşüyomuş bilgin olsun.. Ben boşandıktan sonra yaptırmıştım tekrar evlenmem diye düşünerek ama evlendim çocuk olunca nolucak bilmiyorum hayırlısı :)
sen de bendensin o zaman safrancım.Forum de boşandıktan sonra yaptırdı
Ama ona doktoru bir sorun olmayacağını söylemiş emzirmede
Bende kahvemi içiyorum bir yandan derse çalışıyorumkahvemi içiyorum
akşam için bat yapmayı planlıyorum.
ya da ona benzer bi şey
sabah yeşil mercimek haşladım
Kızının kresi nasıl gidiyor bu arada, alıştı mi, tüm gün mu gidiyor ?kahvemi içiyorum
akşam için bat yapmayı planlıyorum.
ya da ona benzer bi şey
sabah yeşil mercimek haşladım
sağol canımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, yoğunluktan uzun uzun okuyamadım, kilo verenleri tebrik ederim,sersum geçmiş olsun canım, listeyi ben yapacağım demek inşallah ilk fırsatta yazsın kızlar toparlayayım.
Başlangıç kilo :69,5
Geçen hafta : 68,5 (geçen hafta bildirim yapamadım ama tartıldım)
Bu hafta :67,2 (malum stres yine çabuk verdirdi yoksa hiç diyet yapamıyorum)
Fark : -1300 gr
afiyet olsun canım .kızın yiyor mu bunlardanBende kahvemi içiyorum bir yandan derse çalışıyorum
Akşam ise, eşim dün hazır et dönemlerden almış a101 de satılan.
Onla iskender yapacağım. Yanına da dünden domates C orbam var.
canım şükür . iyi gidiyor .Kızının kresi nasıl gidiyor bu arada, alıştı mi, tüm gün mu gidiyor ?
Kızımın et yeme sorunu var.afiyet olsun canım .kızın yiyor mu bunlardan
Benim kızın 18 aylıkken 3 ay tecrübesi olmuştu ben 2016 KPSS ye çalışırken.canım şükür . iyi gidiyor .
tam gün . sabah 8 buçuk
akşam 5
senin kızın nasıl gidiyor . memnun musunuz
vay . paça mı içiyor . maşallah .Kızımın et yeme sorunu var.
Tavuk guvenmedigimd n pek vermiyorum zaten
Et ise ağzında saatlerce çeviriyorkofteyi yiyor
Bir de işkembe paça corbalarindaki etler yumuşak olduğu için onu çok güzel yiyor. Sık sık paça çorbası içmeye gidiyoruz biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?