Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar sabah kahvaltım. Sanırım kas kutlem artıyor aslında kilo aldığımı hissetmiyorum ama tartıda fazla çıkıyorum nasıl iş anlamadım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar sabah kahvaltım. Sanırım kas kutlem artıyor aslında kilo aldığımı hissetmiyorum ama tartıda fazla çıkıyorum nasıl iş anlamadım.

Eki Görüntüle 2108523
bu ara protein agirlikli besleniuorsun ya kas kutlen artmistir cnm normal benim hep ole olur sonra olcturuyorum cidden oyle cikiyor

bende memiş yok işte. sizin büyük zati galiba.
ben onları büyütmeye çalışıyorum . 70B kullanıyorum

günaydın

bu hafta yalnızca kilo bildirimi yapacağım. listemize tekrar girmeye talibim.

rumuz: izole
kilo: 56,2
boy: 160
spor: yok
diyet: sağlıklı beslenme

okuyucuu diyettaşım haftaya bakalım kim daha çok kilo verecek. ben o 200 gramı verip düz 56 olmak istiyorummm

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, yoğunluktan uzun uzun okuyamadım, kilo verenleri tebrik ederim, sersum geçmiş olsun canım, listeyi ben yapacağım demek inşallah ilk fırsatta yazsın kızlar toparlayayım.

Başlangıç kilo :69,5
Geçen hafta : 68,5 (geçen hafta bildirim yapamadım ama tartıldım)
Bu hafta :67,2 (malum stres yine çabuk verdirdi yoksa hiç diyet yapamıyorum)
Fark : -1300 gr

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyi vermişsin canım .

Harika canim masallah

bende memiş yok işte. sizin büyük zati galiba.
ben onları büyütmeye çalışıyorum . 70B kullanıyorum
Benim de çok küçük
Bende senjn gibi hamilelik ve doğum sonrası görüşlerine bayilmjstim. Aynanın karşısına geçip geçip bakıyordum.
Destekli kullanıyorum hep

Kizlar ben kilo bildirimi yapmayacağım
Çünkü salı ilac alerjisi yaşadım çarşamba serum takıldı ve ilac kullanmama rağmen sisĺik hala inmed yuzum davul gjbji
Vücudum da oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…