- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Teşekkür ederim cnm. İncelme var su aralar ama tartıda gram oynama yok nedense. Stres ve iş alisma süreci diye umuyorum bakalmyazarhanim35 sende durumlar nasıl, fazlalıklarını vermiştin ve 55 civarı gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam. işe de başlamışsın hayırlı olsun, yolun açık olsun.
bu ara protein agirlikli besleniuorsun ya kas kutlen artmistir cnm normal benim hep ole olur sonra olcturuyorum cidden oyle cikiyorGünaydın kızlar sabah kahvaltım. Sanırım kas kutlem artıyor aslında kilo aldığımı hissetmiyorum ama tartıda fazla çıkıyorum nasıl iş anlamadım.
Eki Görüntüle 2108523
bende memiş yok işte. sizin büyük zati galiba.Benim popom yok ama olmamasini seviyorum bir de olsa ne yaparim bilmiyorum:) bize biraz ne tarz beslendin neler yaltin anlatir misin canim motive olmamiz acisindan
ayyy keske benim de gitse cnm surekli gogus kol calisorum
ya bnde susundim bir ara kucultmeyi ama vok bisey fark etmiyormus dogru bu konuda bilgiye ihtiyacim var
bravooooo haydi biz3 de gecsin eneejin bakalim:)
güzel canım .sıkılaşıyorsun .Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 65.5
Bu hafta 65.4
Fark -100 gr
Yuzde % 0.100
Hedef 60
canım çok farkediyo nasıl farketmezya bnde susundim bir ara kucultmeyi ama vok bisey fark etmiyormus dogru bu konuda bilgiye ihtiyacim var
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, yoğunluktan uzun uzun okuyamadım, kilo verenleri tebrik ederim,sersum geçmiş olsun canım, listeyi ben yapacağım demek inşallah ilk fırsatta yazsın kızlar toparlayayım.
Başlangıç kilo :69,5
Geçen hafta : 68,5 (geçen hafta bildirim yapamadım ama tartıldım)
Bu hafta :67,2 (malum stres yine çabuk verdirdi yoksa hiç diyet yapamıyorum)
Fark : -1300 gr
Harika canim masallahBuda öncesi ve sonrası fotosu olsun :)
Epeydir atmiyordum
Eki Görüntüle 2108524
Eki Görüntüle 2108525
Eki Görüntüle 2108526
Benim de çok küçükbende memiş yok işte. sizin büyük zati galiba.
ben onları büyütmeye çalışıyorum . 70B kullanıyorum
Canım inan diyet falan hiç yapamıyorum, yemek çok yiyemiyorum, birde stres beni resmen eritiyor, rabbim sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin inşallahvuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
iyi vermişsin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?