Maşallah canım rabbim sana bağışlasıncanım benim ufak 2 buçuk yaşında .
büyükler 11 ve 7 yaşındalar.
Allah sana kolaylık versin bence akşamları evde 3 4 saat spor yapiyorsundur arkalarından koşturarak zaten, gerek yok artı bir spora :)canım benim ufak 2 buçuk yaşında .
büyükler 11 ve 7 yaşındalar.
canım gelmiyor işte.Kereste neden o kadar geç yaptırıyorlar, saat 8 de kereste oluyor çocuklar böyle olunca 7 buçukta en geç uyanmış oluyorlar 1 e kadar uykuları gelmez mi
Bizimkiler 1 de uyuyorlar yani 1.5 u buluyor dur uyumları 3 gibi de uyaniyorlarmis
Benim kızım da ilk başladığı zamanlar akşam 8 buçukta uyuturdim uydurdu ne güzel. Şimdi 9 da yatağa giriyor hikaye kitabı sonra masa derken 9 buçuk 10 u buluyor yatması son günlerde.
Spora benim de hiç zamanım yok, ama ayırmaya çalışıyorum.
Bu hafta 3 kez 15 er dk lim leslie yaptım. Zamanla artiracagim
amin canım inşallah . hepsini inşallah . tüm yavrularımızı bizlere bağışlasın . acılarını göstermesin Rabbim.Maşallah canım rabbim sana bağışlasın
Teşekkür ederiz teyzesiBizde öyle kasikligi felan boşaltıyor. Tabi hepsi kamran corman çekmecede.
Maşallah doğum günü kutlu olsun şimdiden.
2. Çocuk planlıyor musun ?
canımcım . aslında geçen hafta 1 gün güzel leslie yaptım . 2 mil . çünkü kız mızıklandı. izin vermedi. kucak istedi. falan .Allah sana kolaylık versin bence akşamları evde 3 4 saat spor yapiyorsundur arkalarından koşturarak zaten, gerek yok artı bir spora :)
Çok geçmiş olsun rahatsızlığın en kısa sürse geçer inşallah.Teşekkür ederiz teyzesievet canım istiyoruz inşallah bir süredir, ama benim rahatsızlığım var onunla mücadele ediyorum henüz, rabbim verirse inşallah sağlıklı hayırlı bir tane daha istiyoruz, yanlız büyüyor çocuklar yoldaş lazım hem şimdi için hem ilerisi için
canım ne rahatsızlığın var . geçmiş olsunTeşekkür ederiz teyzesievet canım istiyoruz inşallah bir süredir, ama benim rahatsızlığım var onunla mücadele ediyorum henüz, rabbim verirse inşallah sağlıklı hayırlı bir tane daha istiyoruz, yanlız büyüyor çocuklar yoldaş lazım hem şimdi için hem ilerisi için
ah ah kuzum . kaç yaşında senin kız .Çok geçmiş olsun rahatsızlığın en kısa sürse geçer inşallah.
Bende 7. Ayın sonunda sınavın var. Büyük ihtimal ından sonra rabbim nasip ederse istiyorum.
İnşallah canım pek geçecek gibi değil ameliyata doğru gidiyorum, tabi rabbimden herşey o ne nasip eylerse o olur, çikolata kisti var bende endometriyozis baya yayılmış, tedavi falan oldum kist için ama gerileme olmadı, tam gaz büyüyor maşallah :)) duam hep hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah olursa, olmazsa da kuzuma sağlık versin bize bağışlasın tek duamız buÇok geçmiş olsun rahatsızlığın en kısa sürse geçer inşallah.
Bende 7. Ayın sonunda sınavın var. Büyük ihtimal ından sonra rabbim nasip ederse istiyorum.
sağol 3 Yaşında canım, endometriyozis canımcanım ne rahatsızlığın var . geçmiş olsun
Allah gönlüne göre versin .
kaç yaşında senin çocuk.
canım geçmiş olsun . Allah gönlüne göre versin inşallahsağol 3 Yaşında canım, endometriyozis canım
Amin canım inşallah, tüm hastalarımızın şifasını versin inşallah rabbimcanım geçmiş olsun . Allah gönlüne göre versin inşallah
yok cnm regl degil bir hactadir umre gormesine gekiyorlar gelen eli dolu geliyor ama neler neler bir bilsen tepsi tepsi o yuzden aldim bugun itibariyle hepsini esimle gonderdim komsulara dagittim ve basladimcanım 1 kilo almışsın 1 haftada. regl dönemi mi ki.
ben de 2 haftada almışım kilocukları.
54 düm en son bildiğim .
ama zaten belliydi aburcuburu arttırdım. akşamları tatlı , tuzlu hiç dikkat etmedim .
bir de misafir geldi , ev görmeye gelenler çok olunca . 56 yı gördüm bu sabah .
hatta 56.4
ben de artık dikkate başladım. benim tek sıkıntım akşamları . sürekli ağzıma bi şeyler atıyorum , mutfağa git gel yaptıkça.
bu huyumu bugün itibariyle bırakıyorum inşallah
kesinlikle canm baslamak lazim sen yine iyisin de benm vermem lazim yaza cok fit girmek istiyorum insallah gidicek bu kilarimizgeçenlerde yazdı.
buraya gelemediği dönemlerde vermiş .
hiç bırakmamış ne güzel .
adaa canım sıra bizde artık . bahar da geliyor
cok cok gecmis olsun cnmcim yaİnşallah canım pek geçecek gibi değil ameliyata doğru gidiyorum, tabi rabbimden herşey o ne nasip eylerse o olur, çikolata kisti var bende endometriyozis baya yayılmış, tedavi falan oldum kist için ama gerileme olmadı, tam gaz büyüyor maşallah :)) duam hep hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah olursa, olmazsa da kuzuma sağlık versin bize bağışlasın tek duamız bu
Teşekkür ederim canım benimyok cnm regl degil bir hactadir umre gormesine gekiyorlar gelen eli dolu geliyor ama neler neler bir bilsen tepsi tepsi o yuzden aldim bugun itibariyle hepsini esimle gonderdim komsulara dagittim ve basladim
kesinlikle canm baslamak lazim sen yine iyisin de benm vermem lazim yaza cok fit girmek istiyorum insallah gidicek bu kilarimiz
cok cok gecmis olsun cnmcim ya
canım Allah sağlık versin herkese . sana da.İnşallah canım pek geçecek gibi değil ameliyata doğru gidiyorum, tabi rabbimden herşey o ne nasip eylerse o olur, çikolata kisti var bende endometriyozis baya yayılmış, tedavi falan oldum kist için ama gerileme olmadı, tam gaz büyüyor maşallah :)) duam hep hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah olursa, olmazsa da kuzuma sağlık versin bize bağışlasın tek duamız bu
Yarısını böl ver hemen birine sende kalırsa yersin, kendimden biliyorum500 ml suyuma. yarım limon sıktım . içtim .
öğlen simit . zeytin . 3 kaşık yoğurta karabiber pulbiler kırmızı biber attım .ve tuz .
dip sos yapmaya çalıştım
simitimi buna batırmayı düşünüyorum .
yarım simit yersem süper olur . umarım tamamını yemem . ama kendime de güvenmiyorum yani.
Bende aynısını söylüyorum canım, hele 10 gün önce arkadaşımın oğlunu kaybettikten sonra, rabbim verip sonra alıp imtihan etme diyorum, buna sağlık ver,hayırlı bir evlat olsun inşallah diyorum, nasibi varsa gelir bir kuzu daha yoksada bir kuzumuz var dediğin gibi çok şükür tattıkcanım Allah sağlık versin herkese . sana da.
Çok şükür 1 tane evlat vermiş Rabbim .
ikinciyi de verir inşallah
olmazsa da şükür . Allah olan evlatlarımıza ömür versin .
bilmiyorum canım ya.Yarısını böl ver hemen birine sende kalırsa yersin, kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?