Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım gelmiyor işte.
benim ilk çocukta ve üçüncü çocukta zaten uyku problemi oldu.
ortanca daha iyiydi uyku konusunda

kereşe söyledim aslında.
eşim de söyledi.
ama malesef yine geç yatırıp geç kaldırıyorlar
çok zorlayamıyoruz .
zaten kızımız aslında yatmaz . 1 de yatırsan yatmaz . uykusu gelmez . onu biliyorum . 3 de yatırıyorlar ki sanıyorum biraz yavaşladığı zaman o . ve kızım evde olsa yatıramam. orada çekindiğinden uyuyor bence.

Bizde öyle kasikligi felan boşaltıyor. Tabi hepsi kamran corman çekmecede.

Maşallah doğum günü kutlu olsun şimdiden.

2. Çocuk planlıyor musun ?
Teşekkür ederiz teyzesi evet canım istiyoruz inşallah bir süredir, ama benim rahatsızlığım var onunla mücadele ediyorum henüz, rabbim verirse inşallah sağlıklı hayırlı bir tane daha istiyoruz, yanlız büyüyor çocuklar yoldaş lazım hem şimdi için hem ilerisi için

Allah sana kolaylık versin bence akşamları evde 3 4 saat spor yapiyorsundur arkalarından koşturarak zaten, gerek yok artı bir spora :)
canımcım . aslında geçen hafta 1 gün güzel leslie yaptım . 2 mil . çünkü kız mızıklandı. izin vermedi. kucak istedi. falan .

o gün çok bi şey yapmasamda pert oldum akşama.
pişman oldum leslie yaptığıma.
çünkü zaten yorucu oluyor evde yaşam benim için . oturmuyorum .
üstüne lesli yapınca fazla kaçtı. akşam olunca cansızlaştım. yoruldum. uykum geldi falan .
o yüzden yapmayı düşünümyorum bu ara. günler biraz daha uzarsa yaparım ama.

Çok geçmiş olsun rahatsızlığın en kısa sürse geçer inşallah.

Bende 7. Ayın sonunda sınavın var. Büyük ihtimal ından sonra rabbim nasip ederse istiyorum.

canım ne rahatsızlığın var . geçmiş olsun

Allah gönlüne göre versin .
kaç yaşında senin çocuk.

Bende 7. Ayın sonunda sınavın var. Büyük ihtimal ından sonra rabbim nasip ederse istiyorum.
ah ah kuzum . kaç yaşında senin kız .

ablan yaptı mı 2. yi. onunla aynı zamanlarda doğum yapmıştınız neredeyse.

İnşallah canım pek geçecek gibi değil ameliyata doğru gidiyorum, tabi rabbimden herşey o ne nasip eylerse o olur, çikolata kisti var bende endometriyozis baya yayılmış, tedavi falan oldum kist için ama gerileme olmadı, tam gaz büyüyor maşallah :)) duam hep hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah olursa, olmazsa da kuzuma sağlık versin bize bağışlasın tek duamız bu

yok cnm regl degil bir hactadir umre gormesine gekiyorlar gelen eli dolu geliyor ama neler neler bir bilsen tepsi tepsi o yuzden aldim bugun itibariyle hepsini esimle gonderdim komsulara dagittim ve basladim

geçenlerde yazdı.
buraya gelemediği dönemlerde vermiş .
hiç bırakmamış ne güzel .
adaa canım sıra bizde artık . bahar da geliyor
kesinlikle canm baslamak lazim sen yine iyisin de benm vermem lazim yaza cok fit girmek istiyorum insallah gidicek bu kilarimiz

cok cok gecmis olsun cnmcim ya

500 ml suyuma. yarım limon sıktım . içtim .
öğlen simit . zeytin . 3 kaşık yoğurta karabiber pulbiler kırmızı biber attım .ve tuz .
dip sos yapmaya çalıştım
simitimi buna batırmayı düşünüyorum .
yarım simit yersem süper olur . umarım tamamını yemem . ama kendime de güvenmiyorum yani.

Teşekkür ederim canım benim

canım Allah sağlık versin herkese . sana da.
Çok şükür 1 tane evlat vermiş Rabbim .
ikinciyi de verir inşallah
olmazsa da şükür . Allah olan evlatlarımıza ömür versin .

Yarısını böl ver hemen birine sende kalırsa yersin, kendimden biliyorum

canım Allah sağlık versin herkese . sana da.
Çok şükür 1 tane evlat vermiş Rabbim .
ikinciyi de verir inşallah
olmazsa da şükür . Allah olan evlatlarımıza ömür versin .
Bende aynısını söylüyorum canım, hele 10 gün önce arkadaşımın oğlunu kaybettikten sonra, rabbim verip sonra alıp imtihan etme diyorum, buna sağlık ver,hayırlı bir evlat olsun inşallah diyorum, nasibi varsa gelir bir kuzu daha yoksada bir kuzumuz var dediğin gibi çok şükür tattık

Yarısını böl ver hemen birine sende kalırsa yersin, kendimden biliyorum
bilmiyorum canım ya.
simit dünden .
o yüzden bölüm verme kısmında biraz kararsızım.
vere vere bunu mu verdi der.
dün almıştım eve simit
sabah baktım 1 tane kalmış . attım çantama. her gün ne yesem diye düşününce iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…