Ben kefir yapmıştım öğle arası onu yiyeyim diyorum, yoğurtla karıştırıyorum, içine de keten tohumu çekeyim senin gibi yapayım, benim şansım göreve gitmezsem öğle aralarında eve gidiyorum o benim için iyi oluyorbilmiyorum canım ya.
simit dünden .
o yüzden bölüm verme kısmında biraz kararsızım.
vere vere bunu mu verdi der.
dün almıştım eve simit
sabah baktım 1 tane kalmış . attım çantama. her gün ne yesem diye düşününce iyi oldu.
Benim kız geçen ay 3 olduah ah kuzum . kaç yaşında senin kız .
ablan yaptı mı 2. yi. onunla aynı zamanlarda doğum yapmıştınız neredeyse.
İnşallah canım pek geçecek gibi değil ameliyata doğru gidiyorum, tabi rabbimden herşey o ne nasip eylerse o olur, çikolata kisti var bende endometriyozis baya yayılmış, tedavi falan oldum kist için ama gerileme olmadı, tam gaz büyüyor maşallah :)) duam hep hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah olursa, olmazsa da kuzuma sağlık versin bize bağışlasın tek duamız bu
Evle işin yakın olması ne güzel. Evi toplarsin yemeğini yersin. Biraz hizluysan akşam yemeği bile yapabilirsinBen kefir yapmıştım öğle arası onu yiyeyim diyorum, yoğurtla karıştırıyorum, içine de keten tohumu çekeyim senin gibi yapayım, benim şansım göreve gitmezsem öğle aralarında eve gidiyorum o benim için iyi oluyor
Canım benim 1 yıldır var kist, oğlumda hemen hamile kalmıştım 2 . yi isteyincede öle olur sandım ama sinsi ilerlemiş çok ağrılı adet dönemleri geçirdim hastanelik oluyordum öyle ortaya çıktı o da kist yerleşip tamamen 4. evreye geldikten sonra, nasip işte, bende aşılama yaptırdım geçen kasım ayında olmadı, şimdi beklemedeyim canım bitkisel şeyler yiyorum ilaçta beni perişan etti bu 4 kiloyu o zaman aldım, ilaç kullanmıyorum onun için, biraz daha bekleyeceğim bizde yeni ev aldık tüp bebek için hem bütçem yok hem az daha beklemek istiyorum, nasip bakalım canım ya olmazsa bende düşünürüm belkiBenim kız geçen ay 3 oldu
Ablaminki de benim den 3 ay büyük.
Ablamın da 2. Yok daha.
Kızı çok zor büyüyor, rabbim beterinden saklasin ama alerjik ve bir çeşit egzamasi var. Devamlı kontrol altinda yasaklı yiyecekleri çok felan zor oluyor.
Anlamlar 2. Istiyorlar ama kızına kaynaşması bakıyor ve yaşlı bacağından sorunlu bakmakta zorlanıyor. 2. Ye bakamam diyor.
Ablamlar 5 bun kadar ev kredisi ödüyorlar yetistirememekten korkuyorlar.
Bir de ablam hemşire geçen sene formasyon aldı, baf içi is hafta sonu oku, baha yoğun geçti.
Eblamjn eşi de bu sene bilgisayar mühendisliği okuyor 2. Öğretim, akşama kadar okulda öğretmen, akşam üniversiteye derslere gidiyor, baha yoğun geçiyor bu seneleri de.
Ondan 2. Çocuk su an pek programlarjnda yok sanirim
Çok geçmiş olsun
Çok çok samimi bir arkadaşımın hamilelik düşünürken bir anda cjkotalat kişiyi çıktı. Baha mücadele etti eritemedi de. 2. Tüp bebek denemesinde tuttu şükürler olsun. Bir kaç haftaya bebeği olacak jnsallah.
Senin hamilelikte cikolata kısmı sorun olmadı sanırım doğal yollarla hamile kaldın?
Dr doğumdan sonra erir demiş ona. Sende küçülme o,maddi mi ?
Aynen de öyle yapıyorum canım ne kadarı yetişrise :)Evle işin yakın olması ne güzel. Evi toplarsin yemeğini yersin. Biraz hizluysan akşam yemeği bile yapabilirsin
Jnsallah gerek kalmadan olur.Canım benim 1 yıldır var kist, oğlumda hemen hamile kalmıştım 2 . yi isteyincede öle olur sandım ama sinsi ilerlemiş çok ağrılı adet dönemleri geçirdim hastanelik oluyordum öyle ortaya çıktı o da kist yerleşip tamamen 4. evreye geldikten sonra, nasip işte, bende aşılama yaptırdım geçen kasım ayında olmadı, şimdi beklemedeyim canım bitkisel şeyler yiyorum ilaçta beni perişan etti bu 4 kiloyu o zaman aldım, ilaç kullanmıyorum onun için, biraz daha bekleyeceğim bizde yeni ev aldık tüp bebek için hem bütçem yok hem az daha beklemek istiyorum, nasip bakalım canım ya olmazsa bende düşünürüm belki
Görünmende fayda var canım yaza düşünüyorsan ancak tedavi olursun, Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahJnsallah gerek kalmadan olur.
Bende de pko var. Evlendikten sonra 2 sene doğum kontrol hapı kullandım pko yu azalttı o öyle hamile k alabildim,
Şimdi ne durumda bilmiyorum. Bir dr gidip durumunu ogrensem asljnda iyi olur. Yoksa büyük ihti al ben de zor hamilel kalırım onla
Canım nasıl sayıyorsun telefonda mı uygulama varBnden günün sonu
Anladım canım iyiymiş valla inşallah bende veririm tez vakitteiki buçuk üç ayda falan gitti. darısı isteyenlere olsun. sonra da almadım. şimdi bikaç kilo daha vermeye geldim.
bu arada ben kekimden de iki dilim yedim. akşam yemeğim çok hafifti, o nedenle çok suçlu hissetmiyorum. kepekli undan yaptım bir de, ordan da vicdanımı rahatlatıyorum : )
Evet canım telefonumda uygulama var o sayıyor. Samsung health diye bi uygulama. Yediklerimide giriyorm oraya . Zayıflamam için ne kadar spor yapmam grektiği va herşey çıkıyo. Gzl bşy yaniCanım nasıl sayıyorsun telefonda mı uygulama var
Gece oğluşum baya mızmızlandı uyuyamadık o yüzden geç kalktık. Kalktığımızda 10.30 du.
Çökelekli omlet yaptım kçük poraiyon. 3 dilim ekmekle yedim. Yanında domates salatalık. Daha sonra attım oğlunu arabasına yürüyüşe çıktım. 8006 adım atmışız. 5.55 km yapmışız ve 276 kalori yakmışız
Teşekkürler canım. Yürümeyi seviyorum hareket iyidir iyidir
çok süper . iyi yürüdün maşallah
ben de çok yürümeyi sevenlerdenim.Teşekkürler canım. Yürümeyi seviyorum hareket iyidir iyidir
Canım sende başlangıç kilo bildirimi yap birazdan listeyi yaparım kimler kaldı bu aradaTeşekkürler canım. Yürümeyi seviyorum hareildirket iyidir iyidir
iyi gidiyorsun . daha iyi olacak . ben senden eminim canım . maşallahın var .Kimler kaldı diyorum ama k3ndimin bildirim yapmadığını yeni farkettim
Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 80,3
Güncel kilom 79,8
Fark 500 g
Yüzde 0,622
İnşallah haftaya daha çok olacak
Gazla gazla ben zaten gaz ve inatla kilo veriyorum 1,5 sene önce de eşim yapamazsın dediği için 12 kilo vermiştimiyi gidiyorsun . daha iyi olacak . ben senden eminim canım . maşallahın var .
o zaman kaç kiloydunGazla gazla ben zaten gaz ve inatla kilo veriyorum 1,5 sene önce de eşim yapamazsın dediği için 12 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?