Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben kefir yapmıştım öğle arası onu yiyeyim diyorum, yoğurtla karıştırıyorum, içine de keten tohumu çekeyim senin gibi yapayım, benim şansım göreve gitmezsem öğle aralarında eve gidiyorum o benim için iyi oluyor

ah ah kuzum . kaç yaşında senin kız .

ablan yaptı mı 2. yi. onunla aynı zamanlarda doğum yapmıştınız neredeyse.
Benim kız geçen ay 3 oldu
Ablaminki de benim den 3 ay büyük.
Ablamın da 2. Yok daha.
Kızı çok zor büyüyor, rabbim beterinden saklasin ama alerjik ve bir çeşit egzamasi var. Devamlı kontrol altinda yasaklı yiyecekleri çok felan zor oluyor.
Anlamlar 2. Istiyorlar ama kızına kaynaşması bakıyor ve yaşlı bacağından sorunlu bakmakta zorlanıyor. 2. Ye bakamam diyor.
Ablamlar 5 bun kadar ev kredisi ödüyorlar yetistirememekten korkuyorlar.

Bir de ablam hemşire geçen sene formasyon aldı, baf içi is hafta sonu oku, baha yoğun geçti.

Eblamjn eşi de bu sene bilgisayar mühendisliği okuyor 2. Öğretim, akşama kadar okulda öğretmen, akşam üniversiteye derslere gidiyor, baha yoğun geçiyor bu seneleri de.

Ondan 2. Çocuk su an pek programlarjnda yok sanirim

Çok geçmiş olsun
Çok çok samimi bir arkadaşımın hamilelik düşünürken bir anda cjkotalat kişiyi çıktı. Baha mücadele etti eritemedi de. 2. Tüp bebek denemesinde tuttu şükürler olsun. Bir kaç haftaya bebeği olacak jnsallah.

Senin hamilelikte cikolata kısmı sorun olmadı sanırım doğal yollarla hamile kaldın?

Dr doğumdan sonra erir demiş ona. Sende küçülme o,maddi mi ?

Evle işin yakın olması ne güzel. Evi toplarsin yemeğini yersin. Biraz hizluysan akşam yemeği bile yapabilirsin

Canım benim 1 yıldır var kist, oğlumda hemen hamile kalmıştım 2 . yi isteyincede öle olur sandım ama sinsi ilerlemiş çok ağrılı adet dönemleri geçirdim hastanelik oluyordum öyle ortaya çıktı o da kist yerleşip tamamen 4. evreye geldikten sonra, nasip işte, bende aşılama yaptırdım geçen kasım ayında olmadı, şimdi beklemedeyim canım bitkisel şeyler yiyorum ilaçta beni perişan etti bu 4 kiloyu o zaman aldım, ilaç kullanmıyorum onun için, biraz daha bekleyeceğim bizde yeni ev aldık tüp bebek için hem bütçem yok hem az daha beklemek istiyorum, nasip bakalım canım ya olmazsa bende düşünürüm belki

Jnsallah gerek kalmadan olur.
Bende de pko var. Evlendikten sonra 2 sene doğum kontrol hapı kullandım pko yu azalttı o öyle hamile k alabildim,

Şimdi ne durumda bilmiyorum. Bir dr gidip durumunu ogrensem asljnda iyi olur. Yoksa büyük ihti al ben de zor hamilel kalırım onla

Görünmende fayda var canım yaza düşünüyorsan ancak tedavi olursun, Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Anladım canım iyiymiş valla inşallah bende veririm tez vakitte

Gece oğluşum baya mızmızlandı uyuyamadık o yüzden geç kalktık. Kalktığımızda 10.30 du.
Çökelekli omlet yaptım kçük poraiyon. 3 dilim ekmekle yedim. Yanında domates salatalık. Daha sonra attım oğlunu arabasına yürüyüşe çıktım. 8006 adım atmışız. 5.55 km yapmışız ve 276 kalori yakmışız

Eklentiler

• Screenshot_20180216-141011.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 28

çok süper . iyi yürüdün maşallah

Teşekkürler canım. Yürümeyi seviyorum hareket iyidir iyidir
ben de çok yürümeyi sevenlerdenim.
çalışmıyorken pusete koyar çıkardım .
yaz gelince de işten çıkınca çocuklarla dışarı çıkıyorum .
kışın eve tıkılıyoruz . yazın da çok yoruluyoruz dışarıda. ama güzel oluyor . arkadaşlarla yürüyoruz . turluyoruz .muhabbet . derken tüm pozitif duygular gidiyor . kışın komşuları da göremiyoruz .

Kimler kaldı diyorum ama k3ndimin bildirim yapmadığını yeni farkettim
Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 80,3
Güncel kilom 79,8
Fark 500 g
Yüzde 0,622
İnşallah haftaya daha çok olacak

iyi gidiyorsun . daha iyi olacak . ben senden eminim canım . maşallahın var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…