kahvaltın çok ideal ama öğlen biraz kaçmış gibi. ben de öyleyim . ama dikkate başladımhoşbulduk canlar.yaşım 30 .kilom 70 boyum 1,65 hedefim haziran 15 e kadar 63 olmak .2 yaşında bir kızım var çalışıyorum.burda sistem nasıl bilmiyorum ama ben her cuma aç karnına tartılıyorum ama çoktandır gr gitmiyor bugun yediklerimi yazmaya karar verdim.
sabah:yarım domates.3 zeytin 1 kk.kadar peynir 1 tane salatalık 1 fincan şekersiz çay.1dilim kepekli ekmek 1 fincan yeşil çay.
oğlen 1 kase yayla çorbası yarım elma bir parça cevizle sucuk.az şekerli türk kahvesi yarm tadella cikolata
artık yazacağım
dikkat etmeye çalışacağım canım tabi 2 ltre su tüketiyiorum günlük ya yarım saat leslie yada yarım saat yürüyüşkahvaltın çok ideal ama öğlen biraz kaçmış gibi. ben de öyleyim . ama dikkate başladım
ben yapmadım ama yapan var . midene dokunmuyorsa yapabilirsinbu arada dün akşam itibari ile 3 kaşık yogurda tatlı kaşığı biber ve yarım limon kürüne başladım aranızda bunu yapıp sonuç alan var mı 15 gün papmaya çalışacağım bakalim
süpermiş . çok iyi maşallahdikkat etmeye çalışacağım canım tabi 2 ltre su tüketiyiorum günlük ya yarım saat leslie yada yarım saat yürüyüş
cok iyiyiz o zaman aynen devambenim de hafta sonu kaçamağım olmadı.
dışarı çıktım . eski evim yakın ya. komşuları gördüm . kızı parka götürmüştüm oraya. onlarla yürüyüş yaptık.
sonra kız parkta durdu. başka arkadaş geldi oraya . oğlunu getirmiş . onunla konuştuk vs derken 3 saat dışarıda kalmışım. kaçamak yapmaya zaman bulamadım. genelde çay kahve içtim .
iyiydim bu hafta sonu senin gibi
Hayirrr gecemiceksin isteeee ben gecicrm yaza manken olucam:)Çok iyiyim canım cumartesi gezmekten sonra arkadaşlara çaya gittik orada 1 dilim börek kaçamağı yaptım ama pazar telafi ettim gibi bugünde çok iyi gidiyorum şimdilik geçicem seni
su protein detoksu mu nasil biseyInstigramdam da merve bilge atalay diye fenomen bir diyetisyen var.
2 kitabı da var çok satan.
Dün onun tpyoutube de bir videosuna denk geldim. Bir detoks ve 3 günde 3 kilo verdiren.
Sabah onu izledim.
Yaptığı detoks un benzerini portakal ağacı bloğunun sahibi hatice hanımın bir benzerini uyguladığını okumuştum. Ben de yapmak istemiştim ama kısmet olmamıştı. Bu ona gör çok daha uygulanabiliyor güzel bir detoks olmuş. Onu yapmayı planlıyorum. Malzemeleri hafta sonu tamamlayıp.
Isteyenler bir göz atsın
Katı meyve sikacagiyla değil de blenderli yapılmışbebişim benim katı meyve sıkacağım yok .kullanışlı olmadığını düşündüğümden almadım .
temizliği özellikle zor diye. senin varsa yap. ben bu meyve ve sebzeleri doğayıp tüketirim ancak .o da olur bana kalırsa
Video sunu paylaştım canim. Bir izlecok iyiyiz o zaman aynen devam
Hayirrr gecemiceksin isteeee ben gecicrm yaza manken olucam:)
su protein detoksu mu nasil bisey
bence olur .Katı meyve sikacagiyla değil de blenderli yapılmış
Benim de bu hamur makineden var. Bunun blenderini daha önce hiç kullanmadım, bunu yaparken kullanabilirim duy düşüsundum Eki Görüntüle 2113177
Video sunu paylaştım canim. Bir izle
ben yapmadım ama yapan var . midene dokunmuyorsa yapabilirsin
bence sadece yoğurt yesen de olur
ben yoğurt çok severim .
pulbiberi ise yemeklerimde çok kullanırım.
benim kilom 55 boyum 1.70
ben de 53 kilo olmak isterim .
canım senin maaşallahın var 1,70 sin ve 55.ahh 55 kilo nerde bende o kilo
doğum öncesi hep 52-53 aralığındaydım . her doğumdan sonra.
sanıyorum ramazanda bu kiloya gelebilirim . Allah nasip ederse ramazanı .
bence oğlen yemegi için normalsaat: 12:45
mercimek çorbası
erişte makarna az yağlı
yoğurtlu havuç
Sana da afiyet olsun canım :)afiyet olsun şekercim .
benim kahvaltım 2 yumurtalı peynirli omlet oldu
1 salatalık
şimdi iş yerindeyim kahve içiyorum. 2 si bi arada ve 3 ü bi arada yı aynı bardağa yapıyorm .daha keskin oluyor.
aynen bnde ne zaman icsen istahim kapaniyoraz önce şekersiz türk kahve içtim .
iyi geldi.
bi şey farkettim . kahve iştahı bastırıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?