Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah pek bşy istemedi cnm sdce 1 portakal ve 3 susamlı gevrek yedim.
Yürüyüş yaptım 65 dk sürdü. 8451 adım attım.
5.89 km yol yaptım ve 306 kalori yaktım kızlar . Sizde durumlar nasıl bakalımm..

Eklentiler

• Screenshot_20180217-112734.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 28
Cok guzel olmus
Benim esim de tokatli.
Onun dedesinin ciftligi vardi.o olunce ortakcilar bakiyor ciftlige yillardir.
Tokat merkezli esim
Kayinpederim gençoğlanlar diye bilinİr
Kayınvalidem canikli.
Hala akrabalar orada
Aaa ne güzeell memleketlim dmk :) bnde ziledenim

Hıç olmazsa almamıssın sersum. O da ıyı bı sey.
Annen nasıl.evinde mi su an. Sen de mi. Eşin nerede. Gorevede mi
aynen canım vremiyorum ama almadım da..annem 1 aylığına bende ama sonra evine gidecek dişlerini yaptırıyor..eşim maalesef hala görevde..sağlık olsun ne diyelim...

Canım ya vermek için yarışa başlayalım ona göre
hahajaja cok hossun nadalcim ya bu cuma goruscez senle hadi bakalim:)

en swvdigim.prigramdir bnde her izledgmde aynisi soyluyorum.kendime

Akşam yemeğim
Mevsim salata, yaprak sarma, hamsi buğulaması, kırmızı mercimek çorbası ve ayran. Akşam eşimle yürüyüşe çıkıcaz. Bugün 20.000 adım atacaktm. Şuana kadar 16.182 adım attım inşallah yatana kadar tamamlayacağım 20.000 adımı

Sabah kahvaltım bizde tokata özel düğü çorbası ve peynir oldu. Sabahtan bu yana 4121 adım attım. Bgn oğlum biraz mızmız. Bgn 10.000 adım aşağısına düşmeyeceğim.

Tugceilker biralar haftasonu sakin oluyor cnm ne guzel yuruyusler yapilmis bnde sabah yurudum.dum de yagmirda yurudum bugun tekrar cikcaktim ama esim evde ve hasta o yuzden cikamadim.yuruyuse
Sabah 2 ceviz bir yumurta
Oglen 2 dilim ananas yogurt bir ceviz bir kasik yulaf yedim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık tuzsuz lor
1 ince dilim kaşar
1 ince dilim salam
Yarım domates
Yarım salatalık
1 kaşık tahin pekmez
Az ekmek

Türk kahvesi
Filtre kahve

Akşam
Somon balığı
Az salata
1 börek

Yeşil çay içeceğim birazdan

Günaydın kızlar

Hafta sonu yoğundum gelemedim doğal olarak hafta sonuna özgu kacamaklar da oldu regl öncesindeym de

günydın arkadaşlar bu aralar zayfılamak istiyorum ama bir türlü olmuyo sizlere katılmak istiyorum
vermem gereken 7 kg var

Gunaudim bayanla4 sabah kahvalyim yarim simit oglen de tavuk ve ayran var insallah
Yaza yaklasiyoruz insallah bu kez eski hatalarimiz tekrar etmeyip saglikli beslenecegiz ve hepimiz ideal kilomuza ulasacagiz haftasonum normal gecti 2 kurabiye sisinda kacamagim olmadi

günydın arkadaşlar bu aralar zayfılamak istiyorum ama bir türlü olmuyo sizlere katılmak istiyorum
vermem gereken 7 kg var
hoş geldin .
kaç yaşındasın
evli misin . çocuk var mı
çalışıyor musun .
nerede oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…