benim de hafta sonu kaçamağım olmadı.Gunaudim bayanla4 sabah kahvalyim yarim simit oglen de tavuk ve ayran var insallah
Yaza yaklasiyoruz insallah bu kez eski hatalarimiz tekrar etmeyip saglikli beslenecegiz ve hepimiz ideal kilomuza ulasacagiz haftasonum normal gecti 2 kurabiye sisinda kacamagim olmadi
Bizim buraya kar yağdı hafta sonu çıkılacak gibi değildi soğuktu baya.benim de hafta sonu kaçamağım olmadı.
dışarı çıktım . eski evim yakın ya. komşuları gördüm . kızı parka götürmüştüm oraya. onlarla yürüyüş yaptık.
sonra kız parkta durdu. başka arkadaş geldi oraya . oğlunu getirmiş . onunla konuştuk vs derken 3 saat dışarıda kalmışım. kaçamak yapmaya zaman bulamadım. genelde çay kahve içtim .
iyiydim bu hafta sonu senin gibi
Ne kar mı?Bizim buraya kar yağdı hafta sonu çıkılacak gibi değildi soğuktu baya.
Çok iyiyim canım cumartesi gezmekten sonra arkadaşlara çaya gittik orada 1 dilim börek kaçamağı yaptım ama pazar telafi ettim gibi bugünde çok iyi gidiyorum şimdilik geçicem seni
ay ay . ben de gördüm internette . ağrı ya da yağmış . bizim buralarda hava şimdilik iyi gidiyor .kış olmadı pek . 2 kez kar yağdı o da tutmadı. 2-3 gün ancak tuttuBizim buraya kar yağdı hafta sonu çıkılacak gibi değildi soğuktu baya.
bakalım hanginiz daha çok kaçamaksız geçirecek bu haftayı.Çok iyiyim canım cumartesi gezmekten sonra arkadaşlara çaya gittik orada 1 dilim börek kaçamağı yaptım ama pazar telafi ettim gibi bugünde çok iyi gidiyorum şimdilik geçicem seni
Burda da bu 3 . Yagmasi ama tutmadi hic.ay ay . ben de gördüm internette . ağrı ya da yağmış . bizim buralarda hava şimdilik iyi gidiyor .kış olmadı pek . 2 kez kar yağdı o da tutmadı. 2-3 gün ancak tuttu
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah . bahar bol yağışlı olur inşallah .Burda da bu 3 . Yagmasi ama tutmadi hic.
Cok uzuldum bu sene dogru duzgu kar yapmamasına
insallah baharda yagmurlar guzel olur
neler yedin şekerim . nasıl bi kaçamaktı bu.Merhabalar
Harf sonum yine berbat gecti
hafta içi telafi ederim insallah
Cu art esi normal kahvaltı yapıp kızımı kapalı bir oyun alanına götürdüm.Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah . bahar bol yağışlı olur inşallah .
şimdiden tomurcuklar açtı ağaçlarda.
olsun canım .Cu art esi normal kahvaltı yapıp kızımı kapalı bir oyun alanına götürdüm.
Sonra ona küçük bir liza ısmarladım, o yemedi ben yedim.
Akşam karnım yoktu eşime de buzluktan patatesi mantı çıkardım yaptım, ye diye çok ısrar etti, bir kase yedim.
pazar günü kahvaltı ve öğle yemeğinde diye time uydum ama akşam, fırında 3 te bir ekmek büyüklüğünde çok güzel yuvarlak ekmek yapmışlar. O dan aldım, kofte yapıp ekmeğin içini çıkarttı hamburger olarak yedim ayranla
portakal ağacında görmüştüm yıllar önce bu çayı . acaba o mu . sarı bi çay oluyor .ama içimi zordur diye düşünüyorum . bi göz atıyorum hemenInstigramdam da merve bilge atalay diye fenomen bir diyetisyen var.
2 kitabı da var çok satan.
Dün onun tpyoutube de bir videosuna denk geldim. Bir detoks ve 3 günde 3 kilo verdiren.
Sabah onu izledim.
Yaptığı detoks un benzerini portakal ağacı bloğunun sahibi hatice hanımın bir benzerini uyguladığını okumuştum. Ben de yapmak istemiştim ama kısmet olmamıştı. Bu ona gör çok daha uygulanabiliyor güzel bir detoks olmuş. Onu yapmayı planlıyorum. Malzemeleri hafta sonu tamamlayıp.
Isteyenler bir göz atsın
O degilportakal ağacında görmüştüm yıllar önce bu çayı . acaba o mu . sarı bi çay oluyor .ama içimi zordur diye düşünüyorum . bi göz atıyorum hemen
portakal ağacında görmüştüm yıllar önce bu çayı . acaba o mu . sarı bi çay oluyor .ama içimi zordur diye düşünüyorum . bi göz atıyorum hemen
portakal ağacında görmüştüm yıllar önce bu çayı . acaba o mu . sarı bi çay oluyor .ama içimi zordur diye düşünüyorum . bi göz atıyorum hemen
bebişim benim katı meyve sıkacağım yok .kullanışlı olmadığını düşündüğümden almadım .
Buadan izleyebilirsin
anladım canım . o daha iyi tabiO degil
Haticenjn yaptığı çeşitli meyve ve sebzelerin blenderdan çekildiği yeşil su sarı su kırmızı su gibi birşeydi.
Bu da öyle ama malzemeler daha kolay bulunabiliyor şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?