- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Hahah cok tatlisin kuzum ama grama degil yuzdeye bak benim kilom az oldgu icin daha fazla verdim yani:) canimsin ya nadal seviyorum seni sayende hirslandim bakalim nasil durdurcaksin beni:)
canım biliyorsun ben de işimde mobinge varan çok sıkıntılar çektim. özel sektör bir savaş alanı. hele hele de yaşın gençse, genç gösteriyorsan, mütevazıysan, tecrüben azsa, seni ezmeye çalışan çok oluyor. yok öyle yağma!
madem istifa edecek kadar gözünü kararttın, öyleyse istifa etmeden önce sorunu çözmek için her yola başvur. iyi veya kötü yapabileceğin ne varsa, samimiyet kur, konuş, savaş, kavga et, şikayet et, insanlarla kulis yap, onun zayıf noktalarını kullan... bazısı azcık diş gösterdin mi bir anda kuzu kesilir... ve istifa edeceksen kesinlikle insanlara bunun nedeninin açıkça anlat. bir insanı işinden etmek o kadar kolay olmamalı.
dün de kullanmışsın , sanıyorum fıstık ezmesi.
güzel kahvaltı.
bu aralar ben hiç doymuyorum.
ne oldu bilmiyorum . ama ne kadar yesem de doymadığımı hissediyorum
@sabah esen canı iş yerinde yaşadıklarına çok üzüldüm
Inşallah üstesinden gelirsin.
iş yerlerinde malesef mobing olabiliyor. Allah yardımcın olsun .ben de yıllar önce yaşadım . yani hatta 18 yaşındaydım . ilk işimdi. 2 yıl çalıştım .2 yıl sürdü.
aynen canım kimse için pes etmeyecğim kimseye arkamdan konuşturmayacğm. o kadr kıskanç bir kız ki benm tırnaklarım uzun her giysime farklı renk oje sürüyorum diye ayy tırnaklara bak nasıl da üşenmiyorsun nasıl yazıyorsun klavye kullanıyorsun dedi durdu 3. gün kırıldı tırnaklarımyazarhanim35 bak sen ya kiz birde kiskanc bu insanlar her isyerinde var bu tipler sen yoluna bak herkes de arkandan baksin bosver
Bence ödem gitti kilo vermedim ama almadığım için aylardır mutluyum bilinçli kilo verince hemen geri gelmiyormesmeser canm gayet guzel bravo devam
Canim gitsin odem gitsin o da zararli sonucta yeter ki gitsin:)Bence ödem gitti kilo vermedim ama almadığım için aylardır mutluyum bilinçli kilo verince hemen geri gelmiyor
Cancağızım bende onu diyorum işte senin yüzde 0,75 iken benim yüzde 1,0 bu hafta seni gectiğim gibi haftayada geçicem tabiki2
Hahah cok tatlisin kuzum ama grama degil yuzdeye bak benim kilom az oldgu icin daha fazla verdim yani:) canimsin ya nadal seviyorum seni sayende hirslandim bakalim nasil durdurcaksin beni:)
Beni de unutmuşsunnn1.miz Sarfansari 1.19
2.miz aaadddasa 0.75
3.muz Dersim 0.47
4.muz izole 0.4
5.miz fincans 0.13
6.miz nadanvanos 0.1
Sabit kalanlar
Sabahvesen
Kiloalanlar
Okuyucuu
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
burda da unutmuşsun ekledimÖnemli düzeltme
1.miz Sarfansari 1.19
2.miz nadanvanos 1
3.miz aaadddasa 0.75
4.müz sersum 0.476
5.muz Dersim 0.47
6.muz izole 0.4
7.miz fincans 0.13
Bu aralar birsey yemedin pek cnm senAkşama bademli çiğköfte yoğuracam biraz da erken hazırlarım bol salata yeşillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?