Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

M
Slm guzeller bnm de kahvaltim
1 yumurta 2 kasik cokelek
1 dilim.ekmek 3 zeytin ve yesillik
Oglen ton balikli cevizli salata bir dilim ekmek ve 1 elma
Ara
Bir dilim ananas 5 badem
Aksam da buharda sebze sarimsakli yogurt ve bir kase corba insallah
Maşallah maşallah bu gidişle geçecen beni ben sabah çok sağlam kahvaltı yaptım ama kendi açığımı kendim kapatacağım

M

Maşallah maşallah bu gidişle geçecen beni ben sabah çok sağlam kahvaltı yaptım ama kendi açığımı kendim kapatacağım
Bakma bnde dun azcik kacirdim ama hemen spor yaptim cnm aslinda bliyor musun en buyuk sucumuz telafi etmeye calismamak batti balik yan gider demek benm arkadasim dgumdan snra 4 ayda 17 kilo verdi agzim acik kaldi kiz oncekinden daha zayif ama diyor ki hamburger de yedim cikolata da ama dengeledim aksamina sadece yogurt yedim mesela diyor bizde spor veya yediklerimizle dengeleyebliriz

Slm kızlar bu sabah güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım gün kurusu kayısıyı tereyağda pişirdim üzerine ceviz koydum kırmızı biber pişirdim kendime ve eşime acı normal kahvaltılıklar kendim ekmek yaptım çok yemedim yinede

Ohh miss gbi cnm bnmde iyi bu aralae sadece regl yaklasiyor onun krizleri isi bozmaz insallah birde esim antebe goreve gitti bugun gekirken katmerler aklavalar getircek insallah tutarim
Senin o kayisi tatlisini ben malatyada gormustim orda biyere yemege gtmistik aynisi vardi :)

Kısss regl ve tatlı baklava ben olsam dayanamam.
Kayısı iyi oldu ya hem metabolizma için hem de şeker ihtiyacını karşıladı

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Pastırmalı yumurta
Çay
Pide
Akşam
3 tane köfte
2 kaşık pirinç pilavı
Kısır (kaldığı için benden başkası yemiyor evin çöpçüsü benim ya)

Kış çayı
Türk kahvesi

canım benim . ezdirme kendini .sen nasıl davranacağını bilirsin canım .
.

canım sen bakma kimseye.
zamanla anlaşılır kimin ne olduğu. bırak kıskanç şey .

günaydın .
dün kahvaltıda 1 dilim börek
3-4 tane patates kızartması
kırmızı kapya biber
yarım yeşil biber
peynir . zeytin yedim

öğlen türk kahvesi ve biraz magnolia tatlısı

akşam kereviz salatası.
havuç salatası
tavuk göğsünden snitzel yaptım . 1 adet ondan yedim

aralarda yeşil çay içtim .
her gün 2 tane içiyorum. sallama yapıyorum. doğaadan aldım. ve sanıyorum ödem attım . şişliğim ğitti.

bu sabah 1 domates (buzluktan çıkardım)
peynir
2 yumurtalı omlet yaptım .
2 parçacık ekmek ile tabağımı sıyırdım .

sabah otobusu kaçırdım .
bağlantı yoluna yürüdüm .oradan daha sık otobus geçiyor

yürüme değil de koşmaydı daha çok .
10 dk .
durağa vardığımda ter içindeydim .
sabah sabah feci spor oldu
mont sırtımda. kazak içimde.
sabah soğuğu diye kat kat oluyorum evden çıkarken . onlarla koşmak zorunda kaldım.
yediklerimi erittim sanki.

şimdi yeşil çay yaptım . onu içeceğim .

öğlene gözleme var. okulda yapılacak .seradan çıkarılan ıspanaklar ve hazır yufka ile.
ben de ondan yiyeceğim.

he unuttum .dün 1 tane greyfurt yedim . çok güzeldi. yıllardır yemiyordum . galiba 10 yıl önceydi. birinin greyfurt yüzünden öldüğü haberinden sonra yememeye başlamıştım .
dün kırdım bu önyarğımı.
bazı ilaçlarla etkileşim yaptığı için öldüğü açıklanmıştı o zaman ama ben yine de yiyememiştim yıllardır

bugün 1 tane greyfurt işe getirdim .öğlen onu da yerim .çokk özlemişim tadıını

cuma günü eve gidince kek yaptım. magnolia tatlısı yaptım .
cumartesi belki gelen olur diye . komşulardan . ve evdekiler de maşallah güzel yiyor .yapmazsam market ürünlerine yöneliyoruz . böyle olduğu da çok oldu çünkü.

cumartesi 2 yumurtadan sütlü karabiberli omlet yedim .bol çay ve kırmızı biber (kapya)

öğlen 1 kahve içtim. 2 si bi arada
bıraz mağnolya yedim .

akşam şehriye çorbası 1 tabak . bolca pulbiberli.
aralarda yeşil çay .

hayırlı sabahlar kızlar ;

pazar günü klasik sabah kahvaltısı yaptım umursamadan öğleden sonra 1 türk kahvesi içtim sadece aralarda su hep akşam da misafir vardı kaçırmadan az yedim hep koşuşturmaydı zaten yine korktuğum gibi geçmedi pazarım az yedim

günaydın arkadaşlar.cumartesi pazar benm için kaçamaktan ötesi oldu .sabah kahvaltımla
başladım yarım domates 4 zeytin peynir 1 dilim kepekli ekmek,,,

Kısss regl ve tatlı baklava ben olsam dayanamam.
Kayısı iyi oldu ya hem metabolizma için hem de şeker ihtiyacını karşıladı
iyi omus canm
Ay valla bugun yiyecegim o fstikli kurabiyelerden inanilmaz seviyorum yok boyle bir lezet katmer de getirmiss enfessstiii

Slm kizlar jaftasonu icin cok bir kacamagim yok bugun yapacagim ama esimin getrdiklerinden haftasonum bol sporlu gecti

Canım Hataydan gittik döndük çok şükür kendi aracımla gittim oğlum yarım saat sonra uyudu rahat gittik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…