Maşallah maşallah bu gidişle geçecen beni ben sabah çok sağlam kahvaltı yaptım ama kendi açığımı kendim kapatacağımSlm guzeller bnm de kahvaltim
1 yumurta 2 kasik cokelek
1 dilim.ekmek 3 zeytin ve yesillik
Oglen ton balikli cevizli salata bir dilim ekmek ve 1 elma
Ara
Bir dilim ananas 5 badem
Aksam da buharda sebze sarimsakli yogurt ve bir kase corba insallah
Bakma bnde dun azcik kacirdim ama hemen spor yaptim cnm aslinda bliyor musun en buyuk sucumuz telafi etmeye calismamak batti balik yan gider demek benm arkadasim dgumdan snra 4 ayda 17 kilo verdi agzim acik kaldi kiz oncekinden daha zayif ama diyor ki hamburger de yedim cikolata da ama dengeledim aksamina sadece yogurt yedim mesela diyor bizde spor veya yediklerimizle dengeleyeblirizM
Maşallah maşallah bu gidişle geçecen beni ben sabah çok sağlam kahvaltı yaptım ama kendi açığımı kendim kapatacağım
haklisin canım dengeleniyor böyle senin nasıl gidiyorBu aralarka ar birsey yemedin pek cnm sen
Ohh miss gbi cnm bnmde iyi bu aralae sadece regl yaklasiyor onun krizleri isi bozmaz insallah birde esim antebe goreve gitti bugun gekirken katmerler aklavalar getircek insallah tutarimSlm kızlar bu sabah güzel bir kahvaltı sofrası hazırladım gün kurusu kayısıyı tereyağda pişirdim üzerine ceviz koydum kırmızı biber pişirdim kendime ve eşime acı normal kahvaltılıklar kendim ekmek yaptım çok yemedim yinede
Kısss regl ve tatlı baklava ben olsam dayanamam.Ohh miss gbi cnm bnmde iyi bu aralae sadece regl yaklasiyor onun krizleri isi bozmaz insallah birde esim antebe goreve gitti bugun gekirken katmerler aklavalar getircek insallah tutarim
Senin o kayisi tatlisini ben malatyada gormustim orda biyere yemege gtmistik aynisi vardi :)
.teşekkür ederim cnm
canım ben işe başlayalı 1.5 ay oldu stajları geç deneyimsizim. bunu yönetim kurulu başkanımız biliyor. fabrika da çalışıyorum beyaz yakalıyım doğal olarak mavi yakalılar da var ancak bunlara karşı büyüklenmiyorum güler yüzlüyüm kısa zamanda patron dahil herkese kendimi sevdirdim .
iki departman birleşik bizde yönetim kurulu başkanımızın asistanı istifa etti geçici olarak yönetim kurulu başkanımız sorumluma sabahveseni yollar mısın beni asiste etsin bir kaç gün demiş. bana teklif geldi direk asistanlık olrk kabul etmedim mesleğimi yapmak istiyorum diye. hatta sorumluma bir kaç kere yönetim kurulu başkanımız ben sabahvesenden çok memnunum demiş. grip oldum yönetim kurulu başkan yardımcımız sorumlumuzun yanında defalarca sordu nasıl oldun sabahvesen hasta idin iyileştin mi diye. hatta bu kızın yanında ürkek ceylanımız bu bizim dedi yönetim kurulu başkan yardımcımız benim için.
herkese karşı güler yüzlü davranıyorum kimseyi küçümsemiyorum. bu şekilde olunca kısa sürede kendmi sevdirince herkes de arkamdan çok mütavizi vs diyence kız bana karşı bilenmeye başladı resmen. evrağın bir kaç tanesini yanlış girmişim tabiri caiz ise ağzıma s.çtı. ağlayacak dreceye getirene kadr bağırdı birde üstüne gözlerin doldu sakın ağlama diyor bana. ya ben senin masandaki bardağa kadr çöpe attım gocunmadan içimden geldiği için kalmasın diye ama artık yok öyle yağma. kahve almaya giderken vs sormuyorum bile ister misiniz diye bir şey yiyorum teklif etmiyorum yer misiniz diye. pes etmeyecğm asla çnkü fabrikayı çok seviyorum herkes çok mütevazi vs. istifa da etmeyecğim
canım sen bakma kimseye.aynen canım kimse için pes etmeyecğim kimseye arkamdan konuşturmayacğm. o kadr kıskanç bir kız ki benm tırnaklarım uzun her giysime farklı renk oje sürüyorum diye ayy tırnaklara bak nasıl da üşenmiyorsun nasıl yazıyorsun klavye kullanıyorsun dedi durdu 3. gün kırıldı tırnaklarım
günaydın .Bugünkü menüm
Kahvaltı
Pastırmalı yumurta
Çay
Pide
Akşam
3 tane köfte
2 kaşık pirinç pilavı
Kısır (kaldığı için benden başkası yemiyor evin çöpçüsü benim ya)
Kış çayı
Türk kahvesi
iyi omus canmKısss regl ve tatlı baklava ben olsam dayanamam.
Kayısı iyi oldu ya hem metabolizma için hem de şeker ihtiyacını karşıladı
Canım Hataydan gittik döndük çok şükürBazen olur böyle şeyler yolunuz uzun mu nereden Maraş a gideceksiniz canım bende 17 martta 2 çocukla ilk defa memlekete yalnız gideceğim hemde yalnız gideceğim şimdiden nasıl gideceğimi düşünüyorum Allah yardımcın olsun uçakla mı gideceksin
Canım burun ameliyatı oldu, annemler merkezde safransarı elbistandı değil mi canım, merkeze uzak biraz hataydan Maraş a gitmek gibi :)canım geçmiş olsun annen ne ameliyatı oldu.
kahraman maraşta safran sarı var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?