Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

insanın ahlakı ile alakalı.
böyle insanlar da var malesef. kendi çıkarlarını , arzularını ön planda tutan . seni yok sayan .
küçüktük aynı düşünüyorum . zaten o olay beni baya olgunlaştırmıştı.

Kahvaltimi yazayim kizlar sabah
1 yumurta 2 kasik yulaf ve bir dilim hindi fume maydonoz
Ara yarim ceviz bir kayisi
Sabah yesil cay limon zencefil cubuk tarcin karisimi da yaptim ictim

sabah kahvaltım . 2 haşl. yumurta
2 dilim peynir
5-6 zeytin
1 salatalık

selam kızlar..gelemedim epeyce..çok yorucu bir haftaydı iş olarak..fırsatım olmadı..annem de üşütmüştü..onunla işle derken...hiç dikkat edemedim aslında ama 400 gr gitmiş neyseki..liste sırası Safransari da..kolay gelsin canım..

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84 kg
baş.tarihi:2 Şubat 2018
geçen hafta:84kg
bu hafta:83.6kg
fark:-400gr
yüzde:%0.476
ilk hedef:75kg
spor:işe gidiş geliş 3 km yürüyüş

kızlar merhaba ;

son bildirimimi yapıcam.

rumuz: okuyucuu
geçen hafta: 60.5 kg
bu hafta: 61.7 kg
fark : + 1.200 gr

evet kızlar ciddi bir şekilde yemeğe başladım ve durduramıyrum kendimi moralim alt üst burdada kendimi kandırmaya gerek yok diye düşünüyorum o yüzden kendimi toparlayana kadar gelmemeyi düşünüyorum. hakkınızı helal edin valla psikolojim bozuldu

izole cnm bnm durumum iyi değil seni ve tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummm

canım benim . üzme kendini. benim de iştahım çok fazla açık bu günlerde
ben de kilo almışım .
senin gibi 1 kilodan fazla
bugün markete gittim ne yapabilirim diye düşündüm .
yani kendimi kandırıyordum , yesem nolcak. yiyim gitsin. yiycem ya boş ver gibi şeyler le az az hep kaçırdım . özellikle akşamları aburcuuburlardan vs yani ben de aldım kilo . lütfen üzme kendini
belki senden daha çok aldım .

işte sebzeleri yemeklerimde arttırmayı planlıyorum.
ve bugün yeşil çay aldım .bir de yeşilçaylı açaili ve ananas karışımı çay . 3 karışımlı.
bimm marketlerde var . doğaadann diye marka .
ondan aldım. çok sevdim. bunlarla iştahımı bastırmayı planlıyorum

Selam kızlar

Sabah 40 dk yürüyüş

Kahvaltım tereyağında yumurta peynir zeytin domates 1 dilim kızarmış ekmek

cnm bende böyle kendimi şevklendirmek için şeyler yapıyorum sizde şahit oluyorsunuz ama bildiğin akşamları dikkat edemiyorum gün içinde de sırff can sıkıntısında yiyorum acıktığımdan değil yaaaaa

1.miz Sarfansari 1.19
2.miz aaadddasa 0.75
3.muz Dersim 0.47
4.muz izole 0.4
5.miz fincans 0.13
6.miz nadanvanos 0.1

Sabit kalanlar

Sabahvesen

Kiloalanlar
Okuyucuu

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

tebrik ediyorum kilo verenlerimizi.
başarılarının devamını diliyorum .
safran tebrirler canım .

canimcim burda biz sadece kiko vericez diye degil birbirimize yardimci olmak icin birdayiz ben son 5 aydir nerdeyse durduk yere sirf can skintisindan yiyorum o yuzden bu konuda tek degilsin ama gecen hafta bir hirslandim bi4 karar vermeliyiz yemek mi zayif olmak mi herkesin boyle donemleri var o yuzden sen yesen de ugra daha da fazla almamaya calis en azindan

Allah razı olsun cnm idare çok önemliymiş nefsine hakim olamamak insanı çökertiyor farkına varmadan tamam cnm öyle yapıcam sırflanmalıyımm gerçekten yaz geliyor resmen kışın kıyafetle kapatıyoruz yazın öyle değil

N nnnadal evet nadalcim seni gectim ilk jafta haberin olsun:)
Kızlar benim bu listeye itirazım var benim%0,1 değil %1,0 olması gerekiyor yani A aaadddaaa yı ben geçtim 6. değil 2. sırada olmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…