amin cnm cok haklisincanım benim . Allah sana da nasip etsin inşallah . sen de biraz sürün yerlerde. saçını süpürge et . anlarsın bizi.
gerçekten zor . kolay çocuk yok
bnde bugun peynirli bugday kepekli tost yaptim ne cok ozlemisim yaaaasabah kahvaltım; saat: 09:15
tahıllı kepek ekmek arası sandwiç
1 çay
öğlen yemeği süpriz yemekhanede duruma göre dengeliyorum
akşam ki menü de aynen öyle :)
evet cok dgru hatirliyorsun cnm artik ikimizde gdecegiz. Tuz odasinin heryeri tuz bakalim sonuclar neler olcakaaaaaaaa
tuz odasını ilk duydum
eşinle mi yazıldın .ona daha çok sevindim. işin spor yapıyordu zaten . senin de onun yanında başlaman harika olmuş
cookk gecmis olsun cnimcimağzımda ayıptır söylemesi yara var zaten yediklerimden tat alamıyorum şu ara ama iyiyim öyle öldüm bittim durumu yok cnm
ah bebişim benim suçum da var .Kızlar suçum varöğle arası arkadaşıma gitmiştim kısır yapmışlar, bir tabak yedim dolu dolu değil ama yedim üstüne de 1 dilim kek yedim bir bardak çayla
Dün ben az yedim canımcım akşam sözümü tuttum, ama öğlen yemek çok kaçtı şiştim valla, akşama yemeği az yapayım misafirliğe de gideceğim orda ayıp olmasın diye evde yemem artık ordada az yerimah bebişim benim suçum da var .
öğlen 2 büyük kase kadar mercimek çorba içtim.
yarım salatalık
2 kaşık yoğurt
2 büyük sandiviç ekmeğiin birine labne sürdüm . 2 dilim salam koydum .
diğer sandiviç ekmeğine ise bolca harnup pekmezi döktüm . afiyetle yedim .hiç pişman değilim.
niyetim akşam yememek . sadece 2-3 kaşık yoğurt yemek . ama niyet ettiğim gibi olmuyor .umarım bu kez olur
şekercim .benim de bu ara nefsime laf geçmiyor. bi an gözüm dönüyor işte.Dün ben az yedim canımcım akşam sözümü tuttum, ama öğlen yemek çok kaçtı şiştim valla, akşama yemeği az yapayım misafirliğe de gideceğim orda ayıp olmasın diye evde yemem artık ordada az yerim
Dün ne güzel az yedim işten geldim 7 buçuğa kadar dip bucak ev temizledim sporda oldu bana al işte bugün yaptığıma bak olmaz benden olmaz hiç nefsime laf geçiremiyorum
Canım haftasonu Maraş'ta olunca iş haftaiçine kaldı, bende yoruldum epey 8 saat işte mesai birde evde mesai ama napalım evin temiz olması lazım, ben zaten takıntılıyım biraz bu konudaşekercim .benim de bu ara nefsime laf geçmiyor. bi an gözüm dönüyor işte.
umarım akşam böyle olmaz .temizlik yapmışsın . çok iyi olmuş . ben de hafta sonu kıyı bucak temizlerken aynı şeyi düüşünüyorum .spor oluyor . ev de temizleniyor diye. hem spor ve ayrıyeten temizliğe malesef vaktim olmuyor benim .mümkün değil yani. dilim 2 karış dışarı çıkar ki.
o bende de var malesef.Canım haftasonu Maraş'ta olunca iş haftaiçine kaldı, bende yoruldum epey 8 saat işte mesai birde evde mesai ama napalım evin temiz olması lazım, ben zaten takıntılıyım biraz bu konuda
Evet canım obsesif değilim çok şükür tutuyorum kendimi artık evlendikten sonra ve çocuktan sonra, Kastamonu da çalışırken bekar evimi her haftasonu dip köşe çekip temizlerdim, yav kim geliyor kim görüyor kim kirletiyor yok işte takıntı ya, benim özellikle lavabo takıntım var temiz olacak su lekesine bile tahammül edemiyorum, sabah işe gitmeden kalkıp tüm evi toplayıp derleyip öyle çıkıyorum bazen bünün yüzünden geç kalıyorumo bende de var malesef.
temizlik hastalarını izliyorsundur , tlc de. bir de lifetimee de hoarders ( Çöp evler)
hahahah. ben de evi akşam yatmadan bi toparlıyorum. ertesi güne hazırlık . işe gideceğim için .Evet canım obsesif değilim çok şükür tutuyorum kendimi artık evlendikten sonra ve çocuktan sonra, Kastamonu da çalışırken bekar evimi her haftasonu dip köşe çekip temizlerdim, yav kim geliyor kim görüyor kim kirletiyor yok işte takıntı ya, benim özellikle lavabo takıntım var temiz olacak su lekesine bile tahammül edemiyorum, sabah işe gitmeden kalkıp tüm evi toplayıp derleyip öyle çıkıyorum bazen bünün yüzünden geç kalıyorum
Kızlar suçum varöğle arası arkadaşıma gitmiştim kısır yapmışlar, bir tabak yedim dolu dolu değil ama yedim üstüne de 1 dilim kek yedim bir bardak çayla
Benim de bir suçum varah bebişim benim suçum da var .
öğlen 2 büyük kase kadar mercimek çorba içtim.
yarım salatalık
2 kaşık yoğurt
2 büyük sandiviç ekmeğiin birine labne sürdüm . 2 dilim salam koydum .
diğer sandiviç ekmeğine ise bolca harnup pekmezi döktüm . afiyetle yedim .hiç pişman değilim.
niyetim akşam yememek . sadece 2-3 kaşık yoğurt yemek . ama niyet ettiğim gibi olmuyor .umarım bu kez olur
Benim de bir suçum var
Akşam.yaptigim mercimekli köfteyi yedim, ama çok değil 2 tane
Planladıklarını dışında oldu bu
Senin vicdanını rahatlatayim diye yazmıştımbenimkinin yanında çok masum oldu bu.
Safransarı keşke iki tanecik köfte olsaydı yediğim bir tabak kısır yedim, ama çok güzeldi napiiiiiimmm hiç dayanamam kısıraBenim de bir suçum var
Akşam.yaptigim mercimekli köfteyi yedim, ama çok değil 2 tane
Planladıklarını dışında oldu bu
olsun artık . önümüzdeki maçlara bakalım biz . akşamı yemeksiz geçirelim. yoğurt ile.Safransarı keşke iki tanecik köfte olsaydı yediğim bir tabak kısır yedim, ama çok güzeldi napiiiiiimmm hiç dayanamam kısıra
Kesinlikle yoldaşımolsun artık . önümüzdeki maçlara bakalım biz . akşamı yemeksiz geçirelim. yoğurt ile.
tamam o zaman . bu akşam menüde yoğurt var .Kesinlikle yoldaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?