Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben çoook acıktım mesela.
sabah 6 buçukta yedim . 1 elma ve pırasalı 2 yumurtalı omlet .
işe gelince 1 kahve

az önce 1 salatalık . 1 kapya biber .

midem hala kazınıyor .

canım benim . Allah sana da nasip etsin inşallah . sen de biraz sürün yerlerde. saçını süpürge et . anlarsın bizi.
gerçekten zor . kolay çocuk yok
amin cnm cok haklisin

sabah kahvaltım; saat: 09:15
tahıllı kepek ekmek arası sandwiç
1 çay

öğlen yemeği süpriz yemekhanede duruma göre dengeliyorum

akşam ki menü de aynen öyle :)
bnde bugun peynirli bugday kepekli tost yaptim ne cok ozlemisim yaaaa

aaaaaaaa
tuz odasını ilk duydum
eşinle mi yazıldın .ona daha çok sevindim. işin spor yapıyordu zaten . senin de onun yanında başlaman harika olmuş
evet cok dgru hatirliyorsun cnm artik ikimizde gdecegiz. Tuz odasinin heryeri tuz bakalim sonuclar neler olcak

ağzımda ayıptır söylemesi yara var zaten yediklerimden tat alamıyorum şu ara ama iyiyim öyle öldüm bittim durumu yok cnm
cookk gecmis olsun cnimcim

Bnde sabah 2 dilim kepek ekmegine peynirli tost 5 zeytin ve yesillik yedim arada
1 hurm ve 3 badem yedim
Kizlar ne guzel herkesin yemek yapma ve yeme aloskanligi var bnm hic yok yillarsir genelde hep atistirmlik yani yemek yemekten nefre4 edrrim hep cerez levlebi falan bilen bilir ama bugunden itibaren yemek yaomaya daha dogrusu duzenli yemek yapmaya basladim hindi etlerini marine ettim patatesle aksam firina atacagim kinoadan da salata yani kisir yaptm o da gayet iyi oldu

20 dk leslie yaptım. Bu hafta 5 gün yapacaktım ama pazartesi epilasyona gittim salı dershanede denemem vardı fırsat olmadı.

Kızlar suçum var öğle arası arkadaşıma gitmiştim kısır yapmışlar, bir tabak yedim dolu dolu değil ama yedim üstüne de 1 dilim kek yedim bir bardak çayla
ah bebişim benim suçum da var .

öğlen 2 büyük kase kadar mercimek çorba içtim.
yarım salatalık
2 kaşık yoğurt
2 büyük sandiviç ekmeğiin birine labne sürdüm . 2 dilim salam koydum .
diğer sandiviç ekmeğine ise bolca harnup pekmezi döktüm . afiyetle yedim .hiç pişman değilim.
niyetim akşam yememek . sadece 2-3 kaşık yoğurt yemek . ama niyet ettiğim gibi olmuyor .umarım bu kez olur

Dün ben az yedim canımcım akşam sözümü tuttum, ama öğlen yemek çok kaçtı şiştim valla, akşama yemeği az yapayım misafirliğe de gideceğim orda ayıp olmasın diye evde yemem artık ordada az yerim
Dün ne güzel az yedim işten geldim 7 buçuğa kadar dip bucak ev temizledim sporda oldu bana al işte bugün yaptığıma bak olmaz benden olmaz hiç nefsime laf geçiremiyorum

şekercim .benim de bu ara nefsime laf geçmiyor. bi an gözüm dönüyor işte.
umarım akşam böyle olmaz .temizlik yapmışsın . çok iyi olmuş . ben de hafta sonu kıyı bucak temizlerken aynı şeyi düüşünüyorum .spor oluyor . ev de temizleniyor diye. hem spor ve ayrıyeten temizliğe malesef vaktim olmuyor benim .mümkün değil yani. dilim 2 karış dışarı çıkar ki.

Canım haftasonu Maraş'ta olunca iş haftaiçine kaldı, bende yoruldum epey 8 saat işte mesai birde evde mesai ama napalım evin temiz olması lazım, ben zaten takıntılıyım biraz bu konuda

Canım haftasonu Maraş'ta olunca iş haftaiçine kaldı, bende yoruldum epey 8 saat işte mesai birde evde mesai ama napalım evin temiz olması lazım, ben zaten takıntılıyım biraz bu konuda
o bende de var malesef.
temizlik hastalarını izliyorsundur , tlc de. bir de lifetimee de hoarders ( Çöp evler)

o bende de var malesef.
temizlik hastalarını izliyorsundur , tlc de. bir de lifetimee de hoarders ( Çöp evler)
Evet canım obsesif değilim çok şükür tutuyorum kendimi artık evlendikten sonra ve çocuktan sonra, Kastamonu da çalışırken bekar evimi her haftasonu dip köşe çekip temizlerdim, yav kim geliyor kim görüyor kim kirletiyor yok işte takıntı ya, benim özellikle lavabo takıntım var temiz olacak su lekesine bile tahammül edemiyorum, sabah işe gitmeden kalkıp tüm evi toplayıp derleyip öyle çıkıyorum bazen bünün yüzünden geç kalıyorum

hahahah. ben de evi akşam yatmadan bi toparlıyorum. ertesi güne hazırlık . işe gideceğim için .
gece kalkıp oturma odasının perdesini açıp tülü çekiyorum. oğlan gündüz eve gelince perdeler çekili oturuyor yoksa perdeyi açayım tül ile oturayım , aydınlık olsun demiyor.
her gün az az yapınca 3 çocukla bile iyi gidiyoruz inan . bir de çocukları da tembihliyorum. öğretiyorum. etrafta dağınıklıkları varsa toplatıyorum. özelikle çoraba çok takıntılıyım.

Kızlar suçum var öğle arası arkadaşıma gitmiştim kısır yapmışlar, bir tabak yedim dolu dolu değil ama yedim üstüne de 1 dilim kek yedim bir bardak çayla

Benim de bir suçum var
Akşam.yaptigim mercimekli köfteyi yedim, ama çok değil 2 tane

Planladıklarını dışında oldu bu

Safransarı keşke iki tanecik köfte olsaydı yediğim bir tabak kısır yedim, ama çok güzeldi napiiiiiimmm hiç dayanamam kısıra
olsun artık . önümüzdeki maçlara bakalım biz . akşamı yemeksiz geçirelim. yoğurt ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…