afiyet ol sun .Kızım ve eşim bugün geç gideceklerdi krep istediler. 1 tane yedim bende zeytin peynirle.
Öğlene yoğurt ve yulaf ezmesi 2 kaşık yerim.
Akşama da buzluktan patlıcan çıkartacağım. Yanına bulgur pilavı domatesli. Ekmek yemem artık bulgur pilavı yerim
bizim küçük yiyor her şeyden . hiç vitamin kullanmıyorum ona.Canım vitamin dene bir mutlaka
Bende de faydası oldu.
Benimki kilo almıyor pek ama, yemesi bile içimi rahatlatıyor.
Slvr in dediği vitamini bende duydum çok begeneni. Ondan alabilirsin.
Bende Multi sanastol kullanıyorum . 35 -40 gibi bir fiyatı vardı. Ben her zaman değişik almaya özen gösteriyorum. Birinde olmayan birinde oluyor tüm vitaminleri alsın diye.
Dün sabah börek yedim onu telafi ettim diye düşünüyorum öğlen akşam.afiyet ol sun .
patlıcanı nasıl yapacaksın . hazır mı yoksa. bi ısıtırsın belki.
kaçamaksız gidiyoruz sanıyorum bu hafta . demi. hep birlikte sanki böyle
ben de yaptım tarhanamı.Dün sabah börek yedim onu telafi ettim diye düşünüyorum öğlen akşam.
Bugün de krep ama bir tane.
Patlıcanı yazın kırmızı biber ve yeşil biberleri soteleyip sogutup kilitli buzluk posetine koymuştum. Şimdi çıkartıp içine patates doğrayıp soğanla soteleyip salcayla yarı pişirip patlıcanları ekliyorum. Bize w akşam yetiyor.
Yemeklerimi 2 gün yetecek kadar yapıyorum, sevmiyorum her gün yemek yapmayı
Yazın 5 poşet yeşil fasulye, 5 poşet patlıcan 5 poşette bamya koymuştum bu şekilde soteleyerek. Toplam 15 poşet yani bir ay kışın yemek derdim olmasın diye
Kıs hazırlığı yapmayı çok seviyorum, domatesler, menemenler, soslar, turşular, tarhana bile yapıyorum
Ah canım aynen dediğin gibi yemezse yemiyor, ben artık aç bırakıyorum önce zorlardım, eşim acıkan yer zorlama derdi dinlemezdim, şimdi diyorum ya yersin yada sana su dışında istediğin hiçbişey yok sabaha kadar aç kalacaksın sen bilirsin diyorum, işe yaradı denediğim zaman o an olmasada sonra açlığından yiyor mecburcanım yemeyen çocuk bende de var .
bak 11 yaşında oldu. vermessen aramaz yemek falan .
zaten yaşıtlarına göre oldukça zayıf
ve kardeşlerine göre daha çabuk hastalanıyor. hastalığı daha ağır geçiriyor . diğerleri ayakta atlatırken ateşlenmezken o ateşleniyor falan .
küçükken elimde tabakla gezerdim.
balıkyağı içirdim. vitamin içirdim . iştah açsın diye. açılmayan açılmıyor onu anladım.
geniz eti vardı . onu aldırdık. daha çok iştah açılır dediler . yok değişmedi.
yani inşallah iştahlanır.
çalışıyorum ,
eve bırakıyorum kahvaltısını. bazen dolaplara saklıyor . yedim sansın diye.
akşam ya da başka günler mutfak dolaplarından tost . sandiviç vs buluyorum . çok üzülüyorum işte o zaman . insanın nasıl canı istemez diye.
az yemeğe zorla. öğürür. küçükken de öyleydi. hala öyle.
bazen çok sinirlensem de bu yaşa geldi şükür diyorum. çünkü çok zorladı yemek konusunda.
şu ara aklımda pekmez var . ondan alıp 1 kaşık vercem hepsine.
ay ben akşama ne yapsaaammKızım ve eşim bugün geç gideceklerdi krep istediler. 1 tane yedim bende zeytin peynirle.
Öğlene yoğurt ve yulaf ezmesi 2 kaşık yerim.
Akşama da buzluktan patlıcan çıkartacağım. Yanına bulgur pilavı domatesli. Ekmek yemem artık bulgur pilavı yerim
ben sabah pilav pişirdim .öğlen okuldan gelen oğlum yer hem .ay ben akşama ne yapsaaammbu soruyu hiç sevmiyoruuumm
tabi ben bunlardan ancak tadına bakarım.ben sabah pilav pişirdim .öğlen okuldan gelen oğlum yer hem .
akşama yanina tavuk göğsünden snitzel yapacağım.
ve mantar kavuracağım tereyağlı kaşarlı.
ah bunları benim kocamda oğlumda yemez, pazartesi tavuklu pilav ve ıspanak yoğurtlaması yapmıştım, dün oğlum makarna istedi onu yaptım, biz yemedik kömbe vardı etli ondan az atıştırdık, bugüne illa yemek lazım, sulu pilav mı yapsam aslında ne yapsam bilemedimben sabah pilav pişirdim .öğlen okuldan gelen oğlum yer hem .
akşama yanina tavuk göğsünden snitzel yapacağım.
ve mantar kavuracağım tereyağlı kaşarlı.
işte ne yiyorlarsa onu yap canım . sulu pilavı nasıl yapıyorsun . rizotto mu yapıyorsun kız yoksa.ben çok severimah bunları benim kocamda oğlumda yemez, pazartesi tavuklu pilav ve ıspanak yoğurtlaması yapmıştım, dün oğlum makarna istedi onu yaptım, biz yemedik kömbe vardı etli ondan az atıştırdık, bugüne illa yemek lazım, sulu pilav mı yapsam aslında ne yapsam bilemedim
bak mercimek çorba iyi fikir eşim çok sever, yanına da kaytaz böreği istemişti geçen gün ondan yapayım birde salata tamam işte oh bulduummöğlen için koca bi tabak mı desem . bir küçük tencere mi desem . ne desem bilemedim. mercimek çorba getirdim. içine bol maydonoz doğradım sabah . ve acı kırmızı biber doğradım . onu yiycem.
az önce bi salatalık yedim. 1 tane kapya biber yedim.
tamam canım . sandwiçin arasına ne koydun peki şeker
anladım. tok tuttu mu bari. nasılsın .peynir domates 3 zeytin yanına :)
Bu dert beni de geriyor her gunay ben akşama ne yapsaaammbu soruyu hiç sevmiyoruuumm
Canım risotto denemedim hiç sulu Yani fasulye nohut yanına pilav denek istedim ama sulu pilav yazınca öyle olduişte ne yiyorlarsa onu yap canım . sulu pilavı nasıl yapıyorsun . rizotto mu yapıyorsun kız yoksa.ben çok severim
anladım. tok tuttu mu bari. nasılsın .
hahahahahhahaCanım risotto denemedim hiç sulu Yani fasulye nohut yanına pilav denek istedim ama sulu pilav yazınca öyle oldu
ağzımda ayıptır söylemesi yara var zaten yediklerimden tat alamıyorum şu ara ama iyiyim öyle öldüm bittim durumu yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?