Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet ol sun .
patlıcanı nasıl yapacaksın . hazır mı yoksa. bi ısıtırsın belki.
kaçamaksız gidiyoruz sanıyorum bu hafta . demi. hep birlikte sanki böyle

bizim küçük yiyor her şeyden . hiç vitamin kullanmıyorum ona.
bu kış ilk kez sombucoll kullandım .takviye gıda. o da kreşte hastalar olur diye endişe ettim. ilk kez gitti kreşe . çok söyleyenler oldu. ay çok hasta olur yollama . bakıcı tut eve diye. o yüzden aldım kullandım .1 şişe kullanılıyor zaten . 2. şişe için ara vermek gerekiyor .ama 2. yi almadım .

afiyet ol sun .
patlıcanı nasıl yapacaksın . hazır mı yoksa. bi ısıtırsın belki.
kaçamaksız gidiyoruz sanıyorum bu hafta . demi. hep birlikte sanki böyle
Dün sabah börek yedim onu telafi ettim diye düşünüyorum öğlen akşam.
Bugün de krep ama bir tane.

Patlıcanı yazın kırmızı biber ve yeşil biberleri soteleyip sogutup kilitli buzluk posetine koymuştum. Şimdi çıkartıp içine patates doğrayıp soğanla soteleyip salcayla yarı pişirip patlıcanları ekliyorum. Bize w akşam yetiyor.

Yemeklerimi 2 gün yetecek kadar yapıyorum, sevmiyorum her gün yemek yapmayı

Yazın 5 poşet yeşil fasulye, 5 poşet patlıcan 5 poşette bamya koymuştum bu şekilde soteleyerek. Toplam 15 poşet yani bir ay kışın yemek derdim olmasın diye

Kıs hazırlığı yapmayı çok seviyorum, domatesler, menemenler, soslar, turşular, tarhana bile yapıyorum

ben de yaptım tarhanamı.
ama yaş tarhana yaptım . buzluğa attım .mevsim kurutmaya muait değildi. komşulardan destekle öyle yaptım. fikir verdiler
domates ben de şişeledim. menemen de öyle yaptım.
turşu çok severim. biber fasülye yaptım . arada kırmızı pancardan yaparım. o her zaman kolay yapılıyor .
acil gerekince ben de çıkarıyorum.
geçen kış biber dolması attım sanıyorum 5-6 yemeklik yaptım.
son 1 paket kaldı. onu direk alıp az su koyup 10 dk kısık ateşte çözdürüp kaynatıyorsun .
neredeyse pişmiş olarak atıyorsun buzluğa çünkü. o da çok işimi gördü.

patlıcan atmadım bu kış

taze fasülye çok koymuştum . o da sanıyorum 1 paket kaldı. domatesle sotelemiştim.
işte yazdan ne yaparsak kar
çalışırken hele.
çalışmazken de tabi

Ah canım aynen dediğin gibi yemezse yemiyor, ben artık aç bırakıyorum önce zorlardım, eşim acıkan yer zorlama derdi dinlemezdim, şimdi diyorum ya yersin yada sana su dışında istediğin hiçbişey yok sabaha kadar aç kalacaksın sen bilirsin diyorum, işe yaradı denediğim zaman o an olmasada sonra açlığından yiyor mecbur

ay ben akşama ne yapsaaamm bu soruyu hiç sevmiyoruuumm

ben sabah pilav pişirdim .öğlen okuldan gelen oğlum yer hem .
akşama yanina tavuk göğsünden snitzel yapacağım.
ve mantar kavuracağım tereyağlı kaşarlı.
tabi ben bunlardan ancak tadına bakarım.
akşamdan kaldirik suya koydum , sabah haşladım .onu yumurtalı yaparım akşama . ondan yerim

ben sabah pilav pişirdim .öğlen okuldan gelen oğlum yer hem .
akşama yanina tavuk göğsünden snitzel yapacağım.
ve mantar kavuracağım tereyağlı kaşarlı.
ah bunları benim kocamda oğlumda yemez, pazartesi tavuklu pilav ve ıspanak yoğurtlaması yapmıştım, dün oğlum makarna istedi onu yaptım, biz yemedik kömbe vardı etli ondan az atıştırdık, bugüne illa yemek lazım, sulu pilav mı yapsam aslında ne yapsam bilemedim

öğlen için koca bi tabak mı desem . bir küçük tencere mi desem . ne desem bilemedim. mercimek çorba getirdim. içine bol maydonoz doğradım sabah . ve acı kırmızı biber doğradım . onu yiycem.
az önce bi salatalık yedim. 1 tane kapya biber yedim.

işte ne yiyorlarsa onu yap canım . sulu pilavı nasıl yapıyorsun . rizotto mu yapıyorsun kız yoksa.ben çok severim

bak mercimek çorba iyi fikir eşim çok sever, yanına da kaytaz böreği istemişti geçen gün ondan yapayım birde salata tamam işte oh bulduumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…