Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

@demirleke canım gece geç yatıyoruz bide çocuklara birkaç kez kalkınca sabah erken uyanamiyorum o yüzden sabah ile öğle birlestiriyorum günde 2 öğün yiyorum
@slvtr canım ben zeytinyağlı kuru dolma yapacam
A aaadddaaa ne güzel spor yapacan ben hergün yürüyüş için bile vakit bulamıyorum
@slvtr kız bu babalar amma acımasız bizimkide öyle diyor harbiden aç kalınca yiyiyor ama hep kuru şeyler hiç sulu yemek yediremiyorum

anladım canım . tamam .
geç yatınca da yeniyordur belki abur cubur , kek vs .
geç yatmanın sakıncalarını görüyor musun .

Bugun biraz gec geldim once islerimi hallettim.
Dun oglen slata ve sehriye corbasi aksam da haslanmis tavuk yedim. 1 saat de yurudum.
Bu sabah 2 dilim kaymakli ve visne recelli ekmek yedim receli cok azdi. oglen eve gidecem dunku haslanmis tavukla sehriye corbasi yerim muhtemelen. aksam ustu 1 saat yuruyus yaparim aksam icin henuz karar vermedim.

Benim 4 yasindaki oglumda hic yemiyor. surekli agzina beslemesem sadece elma ve salatayla yasar. multivitamin veriyorum ama hic faydasi olmadi. cocuk sadece makarna, manti, haslanmis tavuk ve yogurt corbasi olursa yiyor. hergun bunlari yapsam azda olsa yer ama baska bisey yemiyor. digerleri boyle degil illa her evde bitane cikiyor demekki. o kadar zayif ki cirpi bacak gorseniz afrikadaki cocuklara benziyor. icler acisi.

marnys junor denen seyi arastiriyorum internetten simdi. icerigi degisik ari sutu falan var. burda satiliyorsa alip deniycem insallah.

Slm kızlar bugün büyük kızımın göz muayenesi vardı doktora gittik yemeği tabiki dışarıda yedik.
Akşamda bir kase semizotu cacığı ve bir kaşık pilav yedim

süpersin maşallah .
geçmiş olsun . aft can yakar .

amin cnm cok haklisin

bnde bugun peynirli bugday kepekli tost yaptim ne cok ozlemisim yaaaa

evet cok dgru hatirliyorsun cnm artik ikimizde gdecegiz. Tuz odasinin heryeri tuz bakalim sonuclar neler olcak

cookk gecmis olsun cnimcim

Saolun canlar sizde harikasinizz maşallah hepinize :)

Sabah Kahvaltım saat : 8:45
Tahilli kepek ekmek arası sandwich
2 çay

Arada çay

Öğlen yemeği saat : 12:45
Çorba
Yarım porsiyon kuru fasulye
Yarım porsiyon haşlama erişte
1 dilim ekmek

Saat : 15 :30
2si 1 arada Nescafe

Çay arada

Saat : 20 : 00

1 kaşık pırasa bol açılı
Yoğurt açılı
Acı biber turşu 3 adet
5 adet soğan halkası
1 dilim kepek ekmek

1 çay

Bugünkü yediklerim
Sabah
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 tutam maydanoz
1 dilim salam
1 dilim kızarmış ekmek
Soğanlı yumurta
Çay

1 sade türk kahvesi
İnce dilim çikolatalı pasta

Akşam
4 kaşık Özbek pilavı
5-6 tane yaprak sarma
1 kaşık yoğurt
5 tane ufak mercimek köftesi

1 kupa Nescafe
Birkaç tane küp gofret
Yeşil çay

Ve yine gün bitti...

Kız sen akşam fena yanmışsın eyvah eyvah

anladım canım . tamam .
geç yatınca da yeniyordur belki abur cubur , kek vs .
geç yatmanın sakıncalarını görüyor musun .
Canım mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum ama yanımda biri yerse bazen kaçıyor mesela bu akşam oğlum gofret yerken yanıma oturdu gel anne beraber yiyelim dedi dayanamadım birkaç küp yedim

oh ohh masallah nadalcim hem pilav hem sarma hem.mercimek koftesi hem pastaaaaaaa

Slm kızlar bugün büyük kızımın göz muayenesi vardı doktora gittik yemeği tabiki dışarıda yedik.
Akşamda bir kase semizotu cacığı ve bir kaşık pilav yedim
pilav olmasaymış ama . hangi birimiz dikkat ediyoruz ki.

akşam kerevizli ıspanak yedim .
biraz mantar yedim . kaşarlı tereyağlı yapmıştım.
tavuk şiş yaptım . ondan yedim 5-6 tane
maşallah yedim de yedim oldu şimdi sanki.
bir de yarım greyfurt yedim.
çokça çay içtim .
bu kadardı sanıyorum. abur cubur ile kaçamak yapmadım şükür . ona şürkediyorum. çünkü normalde mutlaka yapardım

dün harnup pekmezi almıştım. 1 er tatlı kaşığı verdim çocuklara.

umarım faydasını görürler. çok kar yağıyor burda. akşam başladı. sizin oralar nasıl

akşam yemeğine kadar hepsi güzel . harika. ama akşamı geç mi yiyorsun . daha erken yesen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…