anladım canım . tamam .@demirleke canım gece geç yatıyoruz bide çocuklara birkaç kez kalkınca sabah erken uyanamiyorum o yüzden sabah ile öğle birlestiriyorum günde 2 öğün yiyorum
@slvtr canım ben zeytinyağlı kuru dolma yapacam
A aaadddaaa ne güzel spor yapacan ben hergün yürüyüş için bile vakit bulamıyorum
@slvtr kız bu babalar amma acımasız bizimkide öyle diyor harbiden aç kalınca yiyiyor ama hep kuru şeyler hiç sulu yemek yediremiyorum
Ayy kızlar yemeyen çocukla uğraşmak çok zor bir tanede bende var ufak olan 7 aylık maşallah yemesi gereken çok şeyi önüne koyuyorum kendisi yiyiyor koca eşek 3,5 yaşında ağzına vermezsem hiçbir şey yemiyor yemek görünce yüzünü kırıştırıyor yine mi diyor okulda hiçbir şey yemiyor neden yemedin diye sorunca kimse yedirmiyor diyo napıcaz bunları bilmiyorum ama ben hiç vitamin kullanmadım size doktor mu önerdi bende mi alsam acaba
Canım dr bana başka vitamin önermisti üzüm esktreli nutrigen onu kullandım ilk, başta çok işe yaradı iştah konusunda sonra bünye alıştı sanırım faydası olmadı, marnys junor u kendim araştırarak buldum gerçekten iyi faydasını gördüm, hatta ilk günler çok iştahlı oluyor sonra biraz daha normale dönüyor, yemeklerden alamadığı vitaminleri alıyor en azından, yoksa bu iştahsızlıkla gözü hastalıktan ayıkmayacak
süpersin maşallah .
geçmiş olsun . aft can yakar .
amin cnm cok haklisin
bnde bugun peynirli bugday kepekli tost yaptim ne cok ozlemisim yaaaa
evet cok dgru hatirliyorsun cnm artik ikimizde gdecegiz. Tuz odasinin heryeri tuz bakalim sonuclar neler olcak
cookk gecmis olsun cnimcim
Kız sen akşam fena yanmışsın eyvah eyvahSabah Kahvaltım saat : 8:45
Tahilli kepek ekmek arası sandwich
2 çay
Arada çay
Öğlen yemeği saat : 12:45
Çorba
Yarım porsiyon kuru fasulye
Yarım porsiyon haşlama erişte
1 dilim ekmek
Saat : 15 :30
2si 1 arada Nescafe
Çay arada
Saat : 20 : 00
1 kaşık pırasa bol açılı
Yoğurt açılı
Acı biber turşu 3 adet
5 adet soğan halkası
1 dilim kepek ekmek
1 çay
Canım mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum ama yanımda biri yerse bazen kaçıyor mesela bu akşam oğlum gofret yerken yanıma oturdu gel anne beraber yiyelim dedi dayanamadım birkaç küp yedimanladım canım . tamam .
geç yatınca da yeniyordur belki abur cubur , kek vs .
geç yatmanın sakıncalarını görüyor musun .
oh ohh masallah nadalcim hem pilav hem sarma hem.mercimek koftesi hem pastaaaaaaaBugünkü yediklerim
Sabah
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 tutam maydanoz
1 dilim salam
1 dilim kızarmış ekmek
Soğanlı yumurta
Çay
1 sade türk kahvesi
İnce dilim çikolatalı pasta
Akşam
4 kaşık Özbek pilavı
5-6 tane yaprak sarma
1 kaşık yoğurt
5 tane ufak mercimek köftesi
1 kupa Nescafe
Birkaç tane küp gofret
Yeşil çay
Ve yine gün bitti...
sen her gün şikayet et bize bari.Seylanin Gunlugu Svltr @sarfansari @demirleke mesmeser ayy hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz meğer sanırım size şikayet etmek gerekiyormuş bu akşam oğlum 1 tabak yaprak sarma 2 tane büyük kabak dolması (içini boşalttım) 1 elma biraz yoğurt yedi çok şaşırdım ve çok mutlu oldum :)
inşallah işe yarar ,çırpı bacaklı Ömer ciğe.Eki Görüntüle 2117256
Buldum ve aldim insallah ise yarar.
pilav olmasaymış ama . hangi birimiz dikkat ediyoruz ki.Slm kızlar bugün büyük kızımın göz muayenesi vardı doktora gittik yemeği tabiki dışarıda yedik.
Akşamda bir kase semizotu cacığı ve bir kaşık pilav yedim
kızın gözlük mu kullanıyordu canım . ne dedi doktoru.Slm kızlar bugün büyük kızımın göz muayenesi vardı doktora gittik yemeği tabiki dışarıda yedik.
Akşamda bir kase semizotu cacığı ve bir kaşık pilav yedim
Maşallah canım daim olsun kuzunun iştahıSeylanin Gunlugu Svltr @sarfansari @demirleke mesmeser ayy hepimiz aynı dertten muzdaripmişiz meğer sanırım size şikayet etmek gerekiyormuş bu akşam oğlum 1 tabak yaprak sarma 2 tane büyük kabak dolması (içini boşalttım) 1 elma biraz yoğurt yedi çok şaşırdım ve çok mutlu oldum :)
akşam yemeğine kadar hepsi güzel . harika. ama akşamı geç mi yiyorsun . daha erken yesen yaSabah Kahvaltım saat : 8:45
Tahilli kepek ekmek arası sandwich
2 çay
Arada çay
Öğlen yemeği saat : 12:45
Çorba
Yarım porsiyon kuru fasulye
Yarım porsiyon haşlama erişte
1 dilim ekmek
Saat : 15 :30
2si 1 arada Nescafe
Çay arada
Saat : 20 : 00
1 kaşık pırasa bol açılı
Yoğurt açılı
Acı biber turşu 3 adet
5 adet soğan halkası
1 dilim kepek ekmek
1 çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?