Şifa olsun inşallah canım, biz bu sene hiç kış görmedik, hatta 2 güne kadar bahardı, yağmur var şimdi azıcık çiçekler falan açtı burda, oğlum kar diyor hep ama nerdeeee, yılda bir kez yağardı bu sene o da yokdün harnup pekmezi almıştım. 1 er tatlı kaşığı verdim çocuklara.
umarım faydasını görürler. çok kar yağıyor burda. akşam başladı. sizin oralar nasıl
Akşam yemeği fazla mı kaçmışBugünkü yediklerim
Sabah
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 tutam maydanoz
1 dilim salam
1 dilim kızarmış ekmek
Soğanlı yumurta
Çay
1 sade türk kahvesi
İnce dilim çikolatalı pasta
Akşam
4 kaşık Özbek pilavı
5-6 tane yaprak sarma
1 kaşık yoğurt
5 tane ufak mercimek köftesi
1 kupa Nescafe
Birkaç tane küp gofret
Yeşil çay
Ve yine gün bitti...
burası da öyleydi. 2 gün önce soğudu. bugün de kar geldi. ama hava durumu yarın açık gösteriyor. bakalım nolcak.Şifa olsun inşallah canım, biz bu sene hiç kış görmedik, hatta 2 güne kadar bahardı, yağmur var şimdi azıcık çiçekler falan açtı burda, oğlum kar diyor hep ama nerdeeee, yılda bir kez yağardı bu sene o da yok
evet akşam azıcık fazla kaçmış.Bugünkü yediklerim
Sabah
1 küp beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 tutam maydanoz
1 dilim salam
1 dilim kızarmış ekmek
Soğanlı yumurta
Çay
1 sade türk kahvesi
İnce dilim çikolatalı pasta
Akşam
4 kaşık Özbek pilavı
5-6 tane yaprak sarma
1 kaşık yoğurt
5 tane ufak mercimek köftesi
1 kupa Nescafe
Birkaç tane küp gofret
Yeşil çay
Ve yine gün bitti...
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kurak bir yaz bizi bekliyor galibaburası da öyleydi. 2 gün önce soğudu. bugün de kar geldi. ama hava durumu yarın açık gösteriyor. bakalım nolcak.
buraya bu 3. kar yağışı ama tutmuyor .ertesi gün hava açıyor.
Dün misafirlikte yemeden kaçacaktım ama bırakmadılar, künefe yedimevet akşam azıcık fazla kaçmış.
5 mercimek köfte
1 kaşğk yoğurt
3 yaprak sarma deseydi tamamdı.
Oy oy .kunefe mi dedinDün misafirlikte yemeden kaçacaktım ama bırakmadılar, künefe yedimof of tam tutuyorum kendimi çıkıyor birşey, zaten pms dönemindeyim gelsin bakalım kilolar, veremedim bu hafta
Kız sen akşam fena yanmışsın eyvah eyvah
Ah bende dayanamıyorum, Hatayda oluncada hemen hemen her misafirlikte oluyor, ben epeydir yapmıyorum yemeyim diye ama işte yedimmOy oy .kunefe mi dedin
Dayanamam ben de
akşam yemeğine kadar hepsi güzel . harika. ama akşamı geç mi yiyorsun . daha erken yesen ya
canım ya . bana da sanki yetmediği yediğim .Bugün çok karışık bir kahvaltı yaptım bir dilim ekmekle biraz peynir biraz yumurta biraz zeytin, patlıcanlı sos yapıyorum yazın turşu gibi biraz ondan, ama doymadan kalktım az yedim
bnde oyle cnm yumirta peunir 2 zeytin 2 dilim kizaemis ekmek bnce insanin rutini bu olmali ya cok yemedik bnce nirmal yedikBugün çok karışık bir kahvaltı yaptım bir dilim ekmekle biraz peynir biraz yumurta biraz zeytin, patlıcanlı sos yapıyorum yazın turşu gibi biraz ondan, ama doymadan kalktım az yedim
olumlama hayatın her anında yapılmalı . en zor şartlarda bile.Kizlar isinsu diye bir bayan varya hani beyin gucuyle zayiflamis unuttum adini yiyecekler bana kiko oldu demeyin diyor kendisi cikolata bile yese salatalik kalorisi aldm.diormus ve boylece zayiflamis beyin gucuyle bnde simdi surekli olarak olumlama yapiyorum beynime ve temiz beslenmeye calisiyorum
evet canım üç yıldır gözlük kullanıyor dört aydır da bandajla dört beş saat kapama yapıyorduk göz tembelliği için bandaja gerek kalmadı şükür çocukta sıkılmıştı zatenkızın gözlük mu kullanıyordu canım . ne dedi doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?