Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün harnup pekmezi almıştım. 1 er tatlı kaşığı verdim çocuklara.

umarım faydasını görürler. çok kar yağıyor burda. akşam başladı. sizin oralar nasıl
Şifa olsun inşallah canım, biz bu sene hiç kış görmedik, hatta 2 güne kadar bahardı, yağmur var şimdi azıcık çiçekler falan açtı burda, oğlum kar diyor hep ama nerdeeee, yılda bir kez yağardı bu sene o da yok

Sabah kahvaktim sebzeli 2 yumurtali omlet
2 kapya biber
1 aci biber
Mantar
Az kasar
Bol maydonoz 2 yumurta

Eklentiler

• image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 28
Akşam yemeği fazla mı kaçmış

burası da öyleydi. 2 gün önce soğudu. bugün de kar geldi. ama hava durumu yarın açık gösteriyor. bakalım nolcak.
buraya bu 3. kar yağışı ama tutmuyor .ertesi gün hava açıyor.

evet akşam azıcık fazla kaçmış.
5 mercimek köfte
1 kaşğk yoğurt
3 yaprak sarma deseydi tamamdı.

burası da öyleydi. 2 gün önce soğudu. bugün de kar geldi. ama hava durumu yarın açık gösteriyor. bakalım nolcak.
buraya bu 3. kar yağışı ama tutmuyor .ertesi gün hava açıyor.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kurak bir yaz bizi bekliyor galiba

evet akşam azıcık fazla kaçmış.
5 mercimek köfte
1 kaşğk yoğurt
3 yaprak sarma deseydi tamamdı.
Dün misafirlikte yemeden kaçacaktım ama bırakmadılar, künefe yedim of of tam tutuyorum kendimi çıkıyor birşey, zaten pms dönemindeyim gelsin bakalım kilolar, veremedim bu hafta

Dün misafirlikte yemeden kaçacaktım ama bırakmadılar, künefe yedim of of tam tutuyorum kendimi çıkıyor birşey, zaten pms dönemindeyim gelsin bakalım kilolar, veremedim bu hafta
Oy oy .kunefe mi dedin
Dayanamam ben de

Bugün çok karışık bir kahvaltı yaptım bir dilim ekmekle biraz peynir biraz yumurta biraz zeytin, patlıcanlı sos yapıyorum yazın turşu gibi biraz ondan, ama doymadan kalktım az yedim

Bugün çok karışık bir kahvaltı yaptım bir dilim ekmekle biraz peynir biraz yumurta biraz zeytin, patlıcanlı sos yapıyorum yazın turşu gibi biraz ondan, ama doymadan kalktım az yedim
canım ya . bana da sanki yetmediği yediğim .
az önce 20 gramlık bi tahin pekmez yedim. hazır paketti. çekmecede onu buldum .
dün arkadaş 3 tane vermişti . 1 tane yetti şimdilik. yeşil çaya devam . sonra canım kahve içmek istiyor

bnde oyle cnm yumirta peunir 2 zeytin 2 dilim kizaemis ekmek bnce insanin rutini bu olmali ya cok yemedik bnce nirmal yedik

Kizlar isinsu diye bir bayan varya hani beyin gucuyle zayiflamis unuttum adini yiyecekler bana kiko oldu demeyin diyor kendisi cikolata bile yese salatalik kalorisi aldm.diormus ve boylece zayiflamis beyin gucuyle bnde simdi surekli olarak olumlama yapiyorum beynime ve temiz beslenmeye calisiyorum

olumlama hayatın her anında yapılmalı . en zor şartlarda bile.
bilmiyorum çikolata yiyip salatalık kalorisi alması garip olmuş biraz.
ama zayıflıyorum .dikkatli besleniyorum. kilo veriyorum diye olumlama yapılabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…