Geçmiş olsun canımselam kızlar...annem hasta ben hasta ..bugün işe de gidemedim..dün acayip isal olmuşum..arkadaşlar serum taktılar eve geldim..şimdi iyiyim çok şükür ama halsizlik devam..bu giden de su kaybı biliyorum..ama neyse..
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84 kg
baş.tarihi:2 Şubat 2018
geçen hafta:83.6kg
bu hafta:83.3kg
fark:-300gr
yüzde:%0.358
ilk hedef:75kg
spor:işe gidiş geliş 3 km yürüyüş
Canım bu hafta 3 gün misafir vardı üstüne bide regl şişliği falan oldu buna şükür sen beni haftaya gör :)kuzum .bence ada seni geçmiştir. 1 haftada 300 gram az şekercim yaaa.
Geçmiş olsun canımselam kızlar...annem hasta ben hasta ..bugün işe de gidemedim..dün acayip isal olmuşum..arkadaşlar serum taktılar eve geldim..şimdi iyiyim çok şükür ama halsizlik devam..bu giden de su kaybı biliyorum..ama neyse..
Kız sen 50lere düşmeden ben 60lara düşmeyi planlıyorumRumuz aaadddaaa
Gecen hafta 66.0
Bu hafta 65.6
Yuzde % 0.734
Hedef 60
Bu akşam da benim yemeğe misafirim var, dün gece 11 buçuğa kadar dolma sarma yaptım ufaklığı uyuttuktan sonra, masamı da hazırladım, menümüzde içli köfte, mercimek çorba, kuru dolma ve yaprak sarma, salata, haydari ve humus var, bakalım az yemeye çalışacağımCanım bu hafta 3 gün misafir vardı üstüne bide regl şişliği falan oldu buna şükür sen beni haftaya gör :)
Henüz görmemiştim canım içim cız etti onların mekanı cennet rabbim geride kalanlarına sabır versin8 şehidimiz 13 yaralı varmış.
Rabbim sahadetlerini kabuk kabuk etsin inşallah.
Yaralılara da acil şifalar.
Bu akşam da benim yemeğe misafirim var, dün gece 11 buçuğa kadar dolma sarma yaptım ufaklığı uyuttuktan sonra, masamı da hazırladım, menümüzde içli köfte, mercimek çorba, kuru dolma ve yaprak sarma, salata, haydari ve humus var, bakalım az yemeye çalışacağım
a evet benim de reğl yakın. ondan şişim ben de sanıyorum. göbeğime söylenip duruyordum ben de. ondandı doğru ya.
ben de pul biber dolduruyorum. ya da kırmızı acı biber aldım . onu doğruyorum hemen
akşam eve gidince magnolya tatlısı yaptım.
hafta sonu geliyor . arkadaşlardan kahve içmeye gelen oluyor eve. olmasa da biz zaten yiyoruz . çocuklar arıyor böyle şeyleri.
birde çiğ köfte yaptım.
robotta çiğ köfte diye geçiyor nette. etsiz yapıyorum.
ondan yedim . mağnolya az yedim.
kaldirikli yumurta yedim birde. aslında çok yedim farkındayım.
o yüzden spor yaptım.
leslie plates karışık .dün akşam da yapmıştım . 2 gündür spor yapıyorum . kendime şaştım gerçekten .tebrik ediyorum kendimi.
Canım sen benokuyucuu aynı zamanlara denk geliyor regl, benimde takvime göre 5 günüm var ama yakındır :)
bahar yanı. en sevdiğim mevsim . bahar ve ardından yaz .
ah kuzum hem patates hem makarna. sen de benim gibi akşamları bozuyorsun .
akşam yemeğini saat 5 ya da 6 ya çekebilir misin . bu yediklerinin kalorisini yakabilmek için
oy tamam. güzel . tebrik ederim.
ben tartılmadım vallahi.
aslında istedim ama geç kalıyordum . evde koşarken tartılmayı yapamadım.
selam kızlar...annem hasta ben hasta ..bugün işe de gidemedim..dün acayip isal olmuşum..arkadaşlar serum taktılar eve geldim..şimdi iyiyim çok şükür ama halsizlik devam..bu giden de su kaybı biliyorum..ama neyse..
evet cnm spor nasil faydali hercekten insan acligi unutuyor peki ne tarz bir beslenme onerdi cnm
geçmiş olsun canım. anne kız yürüyüş mü var artık sizde
selam kızlar...annem hasta ben hasta ..bugün işe de gidemedim..dün acayip isal olmuşum..arkadaşlar serum taktılar eve geldim..şimdi iyiyim çok şükür ama halsizlik devam..bu giden de su kaybı biliyorum..ama neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?