Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...annem hasta ben hasta ..bugün işe de gidemedim..dün acayip isal olmuşum..arkadaşlar serum taktılar eve geldim..şimdi iyiyim çok şükür ama halsizlik devam..bu giden de su kaybı biliyorum..ama neyse..

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84 kg
baş.tarihi:2 Şubat 2018
geçen hafta:83.6kg
bu hafta:83.3kg
fark:-300gr
yüzde:%0.358
ilk hedef:75kg
spor:işe gidiş geliş 3 km yürüyüş

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Canım bu hafta 3 gün misafir vardı üstüne bide regl şişliği falan oldu buna şükür sen beni haftaya gör :)
Bu akşam da benim yemeğe misafirim var, dün gece 11 buçuğa kadar dolma sarma yaptım ufaklığı uyuttuktan sonra, masamı da hazırladım, menümüzde içli köfte, mercimek çorba, kuru dolma ve yaprak sarma, salata, haydari ve humus var, bakalım az yemeye çalışacağım

Ok menü harika misafirlerin şanslı

20 dk leslie yaptım.
Kitap saplı çayımı aldım şimdi. 1 hurma yedim bir de biskrem
Eşime 100 kez alma bisküvi eve diyorum alıyor

tebrikler cnm bnm süpersin bendede spor yok sadece işyerinde koşturmam spor o kadar

canısı o saat işten çıkış saatim anca 7 de evde olup direk yiyorum en erken

geçmiş olsun cnm bnm dikkat et

evet cnm spor nasil faydali hercekten insan acligi unutuyor peki ne tarz bir beslenme onerdi cnm

Tüm abur cubur paketli ürünler çikolata türü colalı şekerli içecekler şarküteri ürünleri hepsi yasak insülin direnci olduğu için pirinç mısır kestane bezelye yasak bulgur ölçülü et sebze baklagil serbest her öğün salata olacak arada meyve var yanında süt ürünü ile beraber ve sağlıklı kuruyemiş çiğ olarak kuru incir kuru üzüm hurma da yasak kuru erik olabilir dedi sabah kahvaltıda 2 ince dilim ekmek yumurta peynir suyu çok iç acıkınca önce su iç dedi uyarız inşallah ekmek de olmasa karatay gibi denebilir

geçmiş olsun canım. anne kız yürüyüş mü var artık sizde

Yürüycez canım beraber

Çok geçmiş olsun canım ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…