Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
Yumurta 2 zeytin biraz peynir, beyaz ekmeğin kafası
Ara
Bir biskrem ve hurma form çayla
Öğlen
Yoğurtlu Karnıbahar biraz ekmek
Ara
Elma
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
Çeyrek ten az pide ekmek et döner yoğurt
Üzerine 2 biskrem 4-5 fındık

Seylan boyun kaç acaba
Benim hayalim ve hedefim olan kilodasin
1.68 boyum ama ince kemikliyim kilo biraz fazla olsa yakışmıyor. 50—52 arası ideal benim için. Eşimde çok zayıf seviyor kendisi de zayıf. Bende zayıf halimi seviyorum derken hayatım diyet ve sporla geçiyor.

1.68 boyum ama ince kemikliyim kilo biraz fazla olsa yakışmıyor. 50—52 arası ideal benim için. Eşimde çok zayıf seviyor kendisi de zayıf. Bende zayıf halimi seviyorum derken hayatım diyet ve sporla geçiyor.
1.68 mı
Maşallah @demirleke ile birlikte manken gibisiniz
Benim 1.59 boyum. 55 kiloyu ideal görüyorum kendime.
Ama bir gün 55 olursam, 50 olmayı da hedefliyebilirim

Bugün yediklerim
Sabah
1 türk kahvesi

Öğle
100 g kıymalı yumurta

Yeşil çay

Akşam
1 haşlanmış yumurta
Birkaç parça brokoli
2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık tirit

ellwrine saglik cnm

sabah kahvaltım ;
saat : 9:00

domates kaşarlı simit
1 çay

kızlar bugün regl oldum ve kendimi ödüllendiriyorum mecburen yoksa herşeye saldırasım var verdiğimide almak istemiyorum

1.68 mı
Maşallah @demirleke ile birlikte manken gibisiniz
Benim 1.59 boyum. 55 kiloyu ideal görüyorum kendime.
Ama bir gün 55 olursam, 50 olmayı da hedefliyebilirim
Ayy sanki sendede çok kilo var kız sadece 3 kilo fazlalığın benim gibi 30dan düşüyor gibi yazmışsın bak benim 7 ayda 20 kilo gitti sende 6-7 kilo verirsin dert etme

Ayy sanki sendede çok kilo var kız sadece 3 kilo fazlalığın benim gibi 30dan düşüyor gibi yazmışsın bak benim 7 ayda 20 kilo gitti sende 6-7 kilo verirsin dert etme
Ben 72 den 55 e düştün
Sonra 1 senede 60 a çıktım.
Şimdi tekrar 55 e düşmeye çalışıyorum
Sen de maşallah güzel kilo vermişsin

1.50boy kilo 55kilo.istediğim kilo 50 beş kilo ama basen ve baldırda offff
O zaman yediklerine dikkat ederek bol bol basen eritecek spor yapman gerekiyor herkesin kilo merkezi farklı bende de hiç kalça popo basen yok ama ne varsa belden yukarı toplanmış göbek bedenden bağımsızlığını ilan etti onunla cebelleşiyorum ama inanarak herşeyi başaracağız inşallah

Ben 72 den 55 e düştün
Sonra 1 senede 60 a çıktım.
Şimdi tekrar 55 e düşmeye çalışıyorum
Sen de maşallah güzel kilo vermişsin
Sende iyi vermişsin ben iki hamilelikte de 30 kilo aldım ilkinde verdim şimdi de yine 20si gitti 10 kilo kaldı çocuk yaşına geldiğinde en geç o da gidecek hiçbir zaman 50 li kilolarda olmadım zaten istesem de olmaz

Sende iyi vermişsin ben iki hamilelikte de 30 kilo aldım ilkinde verdim şimdi de yine 20si gitti 10 kilo kaldı çocuk yaşına geldiğinde en geç o da gidecek hiçbir zaman 50 li kilolarda olmadım zaten istesem de olmaz
Bende 20 kilo aldım benim de hamilelik kılomdu
Ben de tam verip 2. Ye hamile kalacam sanırım sonra sil baştan aynı

Bende 20 kilo aldım benim de hamilelik kılomdu
Ben de tam verip 2. Ye hamile kalacam sanırım sonra sil baştan aynı
Benimde öyle olmuştu ilkinde 70 ten 100e çıktı sonra 70e düşünce 2.hamilelik başladı bunu 98-99 ile doğum yaptım şimdi 78 e düştüm kız benim 10 değil 8 kilo kalmış halbuki 2.ye hamile kaldığımda çok dikkat edeceğim 10 kilodan fazla almayacağım demiştim hamilelikte hiçbir plan tutmuyor hormonlar devreye girince akıl baştan çıkıyor ama pişman değilim iyiki çok vakit kaybetmeden oldu 3 yaş aralarında var bugün çok güzel oynuyorlardı sende biran önce yap ikinci düşünüyorsan benden sana arkadaş tavsiyesi bu arada yaşın kaç

Yaşım 32
Normal zamanda olsam ben de olanlardır şimdiye gebelik ama KPSS sınavına hazırlanıyorum temmuz da sınav. Ondan sonra istiyorum inşallah.

Ben de gebelik şekeri çıktı ve son 3 ay çok dikkat ettim yemeklerime. Dikkat etmeden bende 30 a dayanmıştı kilom :)

Sağlık olsun alınır verilir. Rabbim evlatlarımızı korusun

Amin canım inşallah sınavda başarılı olursun da çocukta yaparsın kariyer de ben çocuklarla sınava hazırlanamıyorum hiç boşuna sınava girmeyeceğim zaten 90 dan aşağısı beni kurtarmiyor bende 90 alamam biraz büyüdüklerinde özelde iş bakarım diye düşünüyorum ilk hamilelik döneminde benim iş hayatı sona erdi Allah çalışan annelere yardım etsin ben evdeyken hiçbir şeye yetişemiyorum

sabah kahvaltım ;
saat : 9:00

domates kaşarlı simit
1 çay

kızlar bugün regl oldum ve kendimi ödüllendiriyorum mecburen yoksa herşeye saldırasım var verdiğimide almak istemiyorum
bnde oldum sonunda cnm cok sukur ya

Bende simiti çok özledim ama 1 ay daha yemeyeceğim hedefim 6 nisana kadar iyi kilo vermek
aynen nadalcim kendimizi skiyoruz bnde bu ay ski tutcam martin sonjna kadar martin sonunda esim de girevden gelcek beni gorsun bir

Bugun cok spor yaptim bayanlar saglikli da beslendim insallah sabah
2 kasik yilaf
1 yumurta
Peynir
Oglen
Bir barsak sut
2 ceviz
Bes badem
Aksam
Sebzeli hindi
Ara
Bir bardak sut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…