Nasil ki .o videoyu gormedimBenim değişik olarak öncesinde şaşkınlığım oluyor. Reglim başlayınca yavaş yavaş gidiyor.
Ama uzun zamandır altındaydı zaten burada da Video sunu paylaştığım 3 günde 3 kilo detoksunu yapacağım.
Ben de 3 gitmez de 2 gidip 57 yi bile görsem iyi. Çünkü saplandı bu kilolarda
dün işe gittin mi . bugün evde misinGeçti gibi canım çok şükür, henüz hasta olmadım onunda verdiği bir huzursuzluk var sanırım vücudumda, neyse kilo vermişim azıcık moral oldu
malzeme listesi ve video istiyorum. ay sanki hatırlıyorum yaa. korkunç şeyler vardı sanki içinde.Inşallah
Yarın pazardan detoks malzemeleri mi alıp, pazartesi yapacağım 3 gun
nefis görünüyor canım eline sağlıkKahvaltim.
3 adet lavas
Tavada yaptim
Aralara bolca kasar.2 yumurta .
4 e boldum.1 dilimini yedim
5 zeytin ,yarim salatalik
Simdi cay iciyirum
Helvayi oglan icin koydum
Benim degil
O da yemedi.ama kiz sabah kalkinca yemistir.helvayi affetmiyor sipa
Geldim canım öğlen mecbur bir sürü iş vardı, bugünde geldim, iş yoğunluğu çok bitmiyor ki ama haftanın sonu geldi mi de hiç gelesi olmuyor insanındün işe gittin mi . bugün evde misin
Teşekkür ederim canımmesmeser başınız sağolsun canım...
Buydu.malzeme listesi ve video istiyorum. ay sanki hatırlıyorum yaa. korkunç şeyler vardı sanki içinde.
Geldim canım öğlen mecbur bir sürü iş vardı, bugünde geldim, iş yoğunluğu çok bitmiyor ki ama haftanın sonu geldi mi de hiç gelesi olmuyor insanın
sağ ol canım.nefis görünüyor canım eline sağlık
canım ya. son gün artık . dayan az daha. yarın dinlenirsin inşallah.Geldim canım öğlen mecbur bir sürü iş vardı, bugünde geldim, iş yoğunluğu çok bitmiyor ki ama haftanın sonu geldi mi de hiç gelesi olmuyor insanın
afiyet olsun . sizin değişik yemekleriniz , damak zevkleriniz var . afiyet olsun . sarımsaklı mı olacak yoğurt . sanki öyle daha güzel olur gibi.Slm kızlar hayırlı cumalar hepinize yoğun geçen bir haftadan sonra anca geldim.
Dün akşam elmali kurabiye yapmıştım kucuk kucuk oldular sabah kahvaltı olarak iki tane yedim birazdan kuru domates ıslatıp yoğurtla yiyecem
aynen canım yarın dinlenmek zor, sabah kahvaltı programı var sendikanın kadınlar günü için, öğlende oğluma söz verdim onu bisiklet sürmeye ve parka götüreceğim, sonrası Allah Kerim artık, pazara da temizlik olur muhtemelen ama işe gelmiyorum ya 2 gün o bile yetiyor uzaklaşmak iyi oluyorsağ ol canım.
canım ya. son gün artık . dayan az daha. yarın dinlenirsin inşallah.
gerçi çocuklu evde dinlenmek kelimesi anlamsız geliyor.
Çok şükür canım bu hafta sen bol bol sporla bende hastalıktan yata yata verdim
canım haklısın . çocuklar ile zaman geçirmek gerekiyor .aynen canım yarın dinlenmek zor, sabah kahvaltı programı var sendikanın kadınlar günü için, öğlende oğluma söz verdim onu bisiklet sürmeye ve parka götüreceğim, sonrası Allah Kerim artık, pazara da temizlik olur muhtemelen ama işe gelmiyorum ya 2 gün o bile yetiyor uzaklaşmak iyi oluyor
Slm kizlar bnde kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
Fark- 600
Yuzde 0.91
Hedef 60
gelmiş geçmiş olsun . yeter ki iyi ol. yaparsın sporu. bi yerden başlamalı.Çok şükür canım bu hafta sen bol bol sporla bende hastalıktan yata yata verdimeşim pazar günü Antalya ya gidiyor bir hafta yok bende haftasonu hastalığı atarsam pazartesiden itibaren spora başlarım inşallah çocuklarla ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama senin bu spor salonu işi hile gibi oldu şaka şaka sen yeterki ver de nasıl verirsen ver seviyorum kız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?