demirlekecim bu defa cok kotu kafaya koydum bu kilolar gidecek insallah
bravo adaaaaaaaaa
canm masallah sana kendine gore n3 guzel bir sistem kurmussun 3 cocuk ve is var ama bnce sen cok iyi idare ediyorsuncanım haklısın . çocuklar ile zaman geçirmek gerekiyor .
büyük kursa gidiyor . 11.20 de gidiyor 3 de geliyor
o arada ben dinlenmeye çalışıyorum.
kız müsade ederse. oğlan abisi yok diye sıkıldım diye tutturmazsa.
cuma akşamı ben evi gidince süpürüyorum. wc leri yıkıyorum. makinaya çamaşır atıyorum.
dün akşamdan beyazları yıkadım astım. bu akşam toplarım .
işleri cumadan yaparsam cumartesi pazar daha rahat oluyorum . daha çok istediğim gibi dinleniyorum . ya da çocuklarla bi yerlere gidiyoruz . arkadaşım geliyor . ya da ben arkadaşıma gidiyorum.
sen de cuma akşamından hallet . rahatlık gerçekten .
bana da bi arkadaş tavsiye etmişti. 1 yıldır öyle yapıyorum . daha az yoruluyorum .
çamaşırını da hafta içinden halledersen hafta sonu ortalıkta çamaşırlık görmemiş oluyorsun. hafta sonu evin tadı çıkıyor .
yani evet . sen baya takılı kalmıştın sanki . vermiyordundemirlekecim bu defa cok kotu kafaya koydum bu kilolar gidecek insallah
Canım bende dün renkli yıkadım bugün beyaz yıkayacağım, ben cumadan yapınca haftasonu geri batıyor bir daha yapıyorum mecbur iki kere uğraşmamak için evdeysem pazar yoksa haftaiçi yapıyorum, benim oğlum ve eşim sağolsunlar mutfağa yemek için girdiler masanın altı zaten berbat dökmeden yemezler :) çocukta odasını ayrı oturma odasını ayrı hallediyor sağolsun paşa, ama çamaşırımı hallederim erkenden senin gibi çoğu zaman, bizim haftasonları hep dolu kaynanamlara gideriz yada onlar gelir yada benim annemler, kendime kalan nadir zamanım var yanicanım haklısın . çocuklar ile zaman geçirmek gerekiyor .
büyük kursa gidiyor . 11.20 de gidiyor 3 de geliyor
o arada ben dinlenmeye çalışıyorum.
kız müsade ederse. oğlan abisi yok diye sıkıldım diye tutturmazsa.
cuma akşamı ben evi gidince süpürüyorum. wc leri yıkıyorum. makinaya çamaşır atıyorum.
dün akşamdan beyazları yıkadım astım. bu akşam toplarım .
işleri cumadan yaparsam cumartesi pazar daha rahat oluyorum . daha çok istediğim gibi dinleniyorum . ya da çocuklarla bi yerlere gidiyoruz . arkadaşım geliyor . ya da ben arkadaşıma gidiyorum.
sen de cuma akşamından hallet . rahatlık gerçekten .
bana da bi arkadaş tavsiye etmişti. 1 yıldır öyle yapıyorum . daha az yoruluyorum .
çamaşırını da hafta içinden halledersen hafta sonu ortalıkta çamaşırlık görmemiş oluyorsun. hafta sonu evin tadı çıkıyor .
evet . ama bi kaç yıl öncesinde böyle değildim. yerlerde sürünüyordum resmen . hatta 2 çocukla yerlerde sürünüyordum. program şart .canm masallah sana kendine gore n3 guzel bir sistem kurmussun 3 cocuk ve is var ama bnce sen cok iyi idare ediyorsun
bilmem ki canım, benim oğlumda kreşte öğlen uyumuyor arkdaşlarıyla vakit geçirmek için ama haftasonu uyuyor, 3 yaşını geçti uyumuyorsa zorlama zaten uykusu gelince dayanamıyor, sen benim gibi 9 da yatır akşam rahat edersinKızım 2 haftadır geç yatıyordu 11 i buluyor uyuması
Ben de bu hafta servisle gelirken uyuyor 10 dk felan, uykusu orada açılıyor diye, öğretmenine serviste gelirken yalayıp uygulamalarını rica eden bir mesaj yazdım akşam.
Öğretmen de sabah beni aradı
Meğer bu konuyla ilgili benle konusacakmis
Kızım son zamanlarda öğle uykusuna yapmamakta diretiyormus meğer, hatta konuşup laf atıp diğer çocukların da ilgisini dağıtıp uykuya geçmelerine mani oluyormuş
Öğlen uyulmadigi için akşam çok erken yattığını düşünmüş öğretmeni de.
Bende daha erken yatırıp erken kaldırmaya çalışıp iglen uykusunun gelmesi için daha erken yansıtacağını, onun da mutlaka öğle uykusuna yatirmasini söyledim.
Kızım bir aydır felan yatmadan ince düzenli olarak portakal yiyor, bu enerji verip uykuya geçmesine engel oluyor plabolir mi acaba, aklım bu geldi sadece
kızın erken kalkıyor . ve aslında öğlen problemsiz yatması lazım. ama her çocuk bir değil . benim kız yatmıyor hafta sonu.Kızım 2 haftadır geç yatıyordu 11 i buluyor uyuması
Ben de bu hafta servisle gelirken uyuyor 10 dk felan, uykusu orada açılıyor diye, öğretmenine serviste gelirken yalayıp uygulamalarını rica eden bir mesaj yazdım akşam.
Öğretmen de sabah beni aradı
Meğer bu konuyla ilgili benle konusacakmis
Kızım son zamanlarda öğle uykusuna yapmamakta diretiyormus meğer, hatta konuşup laf atıp diğer çocukların da ilgisini dağıtıp uykuya geçmelerine mani oluyormuş
Öğlen uyulmadigi için akşam çok erken yattığını düşünmüş öğretmeni de.
Bende daha erken yatırıp erken kaldırmaya çalışıp iglen uykusunun gelmesi için daha erken yansıtacağını, onun da mutlaka öğle uykusuna yatirmasini söyledim.
Kızım bir aydır felan yatmadan ince düzenli olarak portakal yiyor, bu enerji verip uykuya geçmesine engel oluyor plabolir mi acaba, aklım bu geldi sadece
kesinlike canım şart, yoksa yetişmiyor hiçbirşey, aslında bakma canım ya bize göre yetişmiyor çok mukemmeliyetçi olduğumuzdan, temiz olsun herşey düzenli olsun, yemek evde pişsin sağlıklı olsun, çocuk boş oyalanmasın zaman geçireyim derken derken kaça bölünüyoruz, ha benim yatılı misafirleri saymıyorum daha hiç bitmez, Allah eksik etmesin tabi misafir berekettir, ama yıpransakta sağlık olsun sevdiklerimiz bizimle olsun hepsi oluyorevet . ama bi kaç yıl öncesinde böyle değildim. yerlerde sürünüyordum resmen . hatta 2 çocukla yerlerde sürünüyordum. program şart .
evet haklısın .kesinlike canım şart, yoksa yetişmiyor hiçbirşey, aslında bakma canım ya bize göre yetişmiyor çok mukemmeliyetçi olduğumuzdan, temiz olsun herşey düzenli olsun, yemek evde pişsin sağlıklı olsun, çocuk boş oyalanmasın zaman geçireyim derken derken kaça bölünüyoruz, ha benim yatılı misafirleri saymıyorum daha hiç bitmez, Allah eksik etmesin tabi misafir berekettir, ama yıpransakta sağlık olsun sevdiklerimiz bizimle olsun hepsi oluyor
aynen de oyle canm skilmistim artikyani evet . sen baya takılı kalmıştın sanki . vermiyordun
bnde asla programsiz yapamam canm mitlaka olmali hep bir mukemmelihetcilik var bnde de ne guzel soylemissin mukemmel olcaz diye hayati yakalayamiyoruz cok dogruevet . ama bi kaç yıl öncesinde böyle değildim. yerlerde sürünüyordum resmen . hatta 2 çocukla yerlerde sürünüyordum. program şart .
sanirim.hepimiz ayniyiz bayanlar ama benim yatili misafir nadir olur acikcasi cok da hoslanmam uzaktan gelsikleri icin kaliyorlar yoksa hic sevmem ben ne kotuyum yaaakesinlike canım şart, yoksa yetişmiyor hiçbirşey, aslında bakma canım ya bize göre yetişmiyor çok mukemmeliyetçi olduğumuzdan, temiz olsun herşey düzenli olsun, yemek evde pişsin sağlıklı olsun, çocuk boş oyalanmasın zaman geçireyim derken derken kaça bölünüyoruz, ha benim yatılı misafirleri saymıyorum daha hiç bitmez, Allah eksik etmesin tabi misafir berekettir, ama yıpransakta sağlık olsun sevdiklerimiz bizimle olsun hepsi oluyor
ben de dün yeniden başladım..kesin kararlıyım bu seferdemirlekecim bu defa cok kotu kafaya koydum bu kilolar gidecek insallah
hadi başarılar...İnşallah iyi geçmiştir...benim ortanca oğlan bilsem sınavına girmişti. bugün açıklanacakmış.
hayırlısı.
Canım eşim yemediği zaman yemiyorum daha güzel olur ama yemiyecem bu yoğurt metabolizmayı iyi çalıştırıyorafiyet olsun . sizin değişik yemekleriniz , damak zevkleriniz var . afiyet olsun . sarımsaklı mı olacak yoğurt . sanki öyle daha güzel olur gibi.
tebrikler canisi çok iyisinSlm kizlar bnde kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 65.6
Bu hafta 65.0
Fark- 600
Yuzde 0.91
Hedef 60
sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?