Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İklim uygun aslında neden yetişmiyor acaba ?
Ya bu Amerikalıların kupon çılgınlığı var ya, her şeyi bedava alıyorlar yok mu sende öyle bir faaliyet

Akşam için zeytinyağlı kereviz yaptım. Birde Izgarada tavuk göğsü yapıcam yanına çok aç değilim humusla kereviz sapını biraz fazla kaçırdım.
Canım zeytinyağlı kereviz i nasıl yapıyorsun kerevizi yeni yeni hayatıma sokmaya başladım ama nasıl tüketilir pek bilmiyorum

Çarşamba Ertuğrul, perşembe kutulamare, cuma Abdülhamid bide salı Aliya ya başlamıştım bıraktım 3 tane bile çok geliyor zamanında seyredemezsem haftasonu Digiturk play den izliyoruz

Hayırlı sabahlar kızlar cumamız mübarek olsun, dün midem iyi olmadığı için;
Sabah
6-7 tane çubuk kraker

Öğlen
1 kase yoğurt
2-3 er tane peynir küpü ve zeytin
yarım dilim ekmek
yarım dilime de bal sürdüm

Akşam
çeyrek porsiyon makarna
1 bardak ayran

Kilo bildirimi:
Başlangıç kilosu :69,5
Hedef: 66
Geçen hafta : 67,2
Bu hafta : 66,8
Fark : -400 gr
Spor : yok
Diyet : karışık

canım benim ya.
ne kadar da tuhaf. yani neden pahalı ki . yetiştirmiyorlar mı ya da yetişmiyor mu ki orada meyve , sebze. tarımcılık yok mu . zıraat falan .
türkiye nin gözünü seveyim .gel buraya seyla. vallahi yaşanılacak memleketteyiz . çok şükür . Allah vatanımızı , milletimizi , askerimizi korusun inşallah.
bahçende meyve ağacı yetişmez mi ki. iklimden dolayı muz , turunçgiller olur sanki. denemişsindir eminim.

oy oy . gerçekten zormuş orada yaşam.
haklısın . türkiye den uzak olunca özlemden dolayı izlersin . senin için de zor .
çocuklarına türkçe öğrettin mi. konuşabiliyorlar mı.
ikinci bir dil olur sayende çocuklarına.

İklim uygun aslında neden yetişmiyor acaba ?
Ya bu Amerikalıların kupon çılgınlığı var ya, her şeyi bedava alıyorlar yok mu sende öyle bir faaliyet
ay o bi hastalık. cöplerden bile kupon topluyorlar. tam zamanlı çalışan gibi topluyorlar. ona zaman lazım.

geçmiş olsun canım .bugün nasılsın . geçti mi biraz bağırsak faliyetlerin

Gunaydinlar
Rumuz sarfansari
Geçen hafta 58
Bu hafta 59.4
Fark 1400 gr
Neden böyle oldu anlamadım. Adet öncesi isikinligim var sanırım.
Çarşamba tartildigimda 58 geldim.
2 günde 1.5 kilo alacak birsey yemedim
Benim bir detoks yapmam gerek sanirim

aynı ben.
reglin 2. günündeyim. fazlam var. ama bi şey yemedim. şişkinliğim var ayrıca. karnım da özellikle

dün akşam eve gidince kendime biraz pırasa pişirdim. acı biber ve az zeytin yağı , tuz ile. başka bi şey koymadım.
1 tabak onu yedim
ardından 1 greyfurt
2 büyük kupa çay
11 de yattım.

aynı ben.
reglin 2. günündeyim. fazlam var. ama bi şey yemedim. şişkinliğim var ayrıca. karnım da özellikle
Benim değişik olarak öncesinde şaşkınlığım oluyor. Reglim başlayınca yavaş yavaş gidiyor.
Ama uzun zamandır altındaydı zaten burada da Video sunu paylaştığım 3 günde 3 kilo detoksunu yapacağım.
Ben de 3 gitmez de 2 gidip 57 yi bile görsem iyi. Çünkü saplandı bu kilolarda

canım sen dikkat ettin mi çabuk veriyorsun bu hafta detoksla gider onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…