- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
İklim uygun aslında neden yetişmiyor acaba ?Aslinda baya dengeli besleniyorum ve gunluk multivitamin aliyorum. sabah protein ymediysem oglen veya aksam yiyorum. gerci zeytin ve humusta protein yeterince var. tatli seyler disinda hersey yiyorum bol sebze yemeye calisiyorum meyve cok asiri pahali burda malesef oyle bol bol yemek mumkun degil ama sebze yemeye calisyorum. gerci sebzede el yakiyor ama yapacak bisey yok. misal organik olmayan en ucuz domatesin kilosu 6 dolardan basliyor. biber daha pahali halbuki en cok c vitamini biberde var. 20 yildir burdayim kiloyla biber aldigimi hic hatirlamiyorum en fazla 4-5 tane aliyorum aldigimda. limonun tanesi 1 dolar falan herseye limon koyuyorum ben. giyecek ucuz ama yyecek cok pahali burda.
gelir seviyemiz iyi olmasina ragmen oyle Turkiyedeki gibi bol bol alinamiyor hersey ama mumkun mertebe aliyoruz en azindan siradan bir amerikalidan daha cok meyve sebze yedigimizden eminim.
birara saclarim dokuluyordu b-7 yani biyotin eksikligi varmis malum sebze meyve yeterince yenilemeyince vitamin eksikligi cok oluyor. biotini yuksek b vitamini haplari almaya basladim dokulmesi durdu cok sukur hatta guclendi.
dunyadaki vitamin haplarinin %80 nini amerikalilar kullaniyorlarmis. yapacak bisey yok meyveye sebzeye zenginlerin bile gucu yetmiyor vitamin haplari daha ucuz.
Canım zeytinyağlı kereviz i nasıl yapıyorsun kerevizi yeni yeni hayatıma sokmaya başladım ama nasıl tüketilir pek bilmiyorumAkşam için zeytinyağlı kereviz yaptım. Birde Izgarada tavuk göğsü yapıcam yanına çok aç değilim humusla kereviz sapını biraz fazla kaçırdım.
Çarşamba Ertuğrul, perşembe kutulamare, cuma Abdülhamid bide salı Aliya ya başlamıştım bıraktım 3 tane bile çok geliyor zamanında seyredemezsem haftasonu Digiturk play den izliyoruztamam canım . ne güzel işte. üzülüyordun fazla kaçırdım diye.
ben dizi olarak trt 1 (kalk gidelim) (diriliş) izliyoruz.
başka dizi izlemiyoruz evde.
sen anlat karadeniz güzeldir eminim . karadeniz dizileri güzel oluyor .ama şu ara türkiye deki dizilerde genel olarak dram , entrika ya da aşırı lüks (yani biraz güncelden uzak) diziler var . o yüzden izlemiyorum. izlerken geriliyorum. bir de çok uzun sürüyor . beğeneceğim dizi var mıdır diye araştırma yapmadım bile. çünkü dizi saatlerinde genelde çocuklarla uğraşıyor oluyorum. kızın yatış rutini uzun oluyor biraz .
yukarıda yazdığım kalk gidelim dizisini çocuklar izliyor . ben % 20-30 kadarını izleyebiliyorum.
diriliş de aynı. oturk kalk şeklinde , çocuk uyutma . yatağa hazırlama.ödev kontrolleri . adam akıllı oturup izleyebileceğim günler de gelecek inşallah .
canım benim ya.Aslinda baya dengeli besleniyorum ve gunluk multivitamin aliyorum. sabah protein ymediysem oglen veya aksam yiyorum. gerci zeytin ve humusta protein yeterince var. tatli seyler disinda hersey yiyorum bol sebze yemeye calisiyorum meyve cok asiri pahali burda malesef oyle bol bol yemek mumkun degil ama sebze yemeye calisyorum. gerci sebzede el yakiyor ama yapacak bisey yok. misal organik olmayan en ucuz domatesin kilosu 6 dolardan basliyor. biber daha pahali halbuki en cok c vitamini biberde var. 20 yildir burdayim kiloyla biber aldigimi hic hatirlamiyorum en fazla 4-5 tane aliyorum aldigimda. limonun tanesi 1 dolar falan herseye limon koyuyorum ben. giyecek ucuz ama yyecek cok pahali burda.
gelir seviyemiz iyi olmasina ragmen oyle Turkiyedeki gibi bol bol alinamiyor hersey ama mumkun mertebe aliyoruz en azindan siradan bir amerikalidan daha cok meyve sebze yedigimizden eminim.
birara saclarim dokuluyordu b-7 yani biyotin eksikligi varmis malum sebze meyve yeterince yenilemeyince vitamin eksikligi cok oluyor. biotini yuksek b vitamini haplari almaya basladim dokulmesi durdu cok sukur hatta guclendi.
dunyadaki vitamin haplarinin %80 nini amerikalilar kullaniyorlarmis. yapacak bisey yok meyveye sebzeye zenginlerin bile gucu yetmiyor vitamin haplari daha ucuz.
oy oy . gerçekten zormuş orada yaşam.Aslinda burda komsuluk falan olmadigi icin tv izleyecek cok zamanim oluyor. sosyal hayatimiz yok denecek kadar az. sahil disinda gidilip gezilecek yerler fazla yok. sahile gitmekte ordaki gibi degil hem arabayi parketmek falan mesakkatli hem de golge bile yok asiri sicak. esimiz dostumuz arkadaslarimiz parmaklarimizin sayisindan az ve kendileri cok mesafeliler. bahcem var ama genelde sicak veya yagmurlu oldugu icin birde cok fazla bocek var bahcede olmayi cok sevmiyorum. oyle Turkiyedeki gibi degil. bahcede oturup cay icelim sohbet edelim mumkun degil. heryer bocek yilan kayniyor. mecbur kalinca cikiyorum. kapali alanlar evlerimiz klimali oldugu icin evde vakit gecirmeyi tercih ediyoruz. oyle oluncada tek eglencem TV. hemen hemen hergun izledigim bir dizi var. aslinda haklisin dizilerin cogu sacma sapan ama iste Turkiye manzaralari gormek ve Turkce duymak icin bakiyorum. en cok Aslan ailem (acaip komik ve eglenceli), Payitaht Abdulhamit (cok kaliteli ve cok fazla siddet yok dozunda hersey) , Istanbullu gelin (hikaye Bursada gectigi icin. malum ben Bursaliyim) Sen Anlat Karadeniz (karadeniz muzigine ve manzaralarina bayildigim icin) seyrediyorum. Dirilis seyrediyordum biraktim birara tekrarlarini seyrederim. askerli savasli dizileri cok sevmiyorum.
ay o bi hastalık. cöplerden bile kupon topluyorlar. tam zamanlı çalışan gibi topluyorlar. ona zaman lazım.İklim uygun aslında neden yetişmiyor acaba ?
Ya bu Amerikalıların kupon çılgınlığı var ya,her şeyi bedava alıyorlar yok mu sende öyle bir faaliyet
geçmiş olsun canım .bugün nasılsın . geçti mi biraz bağırsak faliyetlerinHayırlı sabahlar kızlar cumamız mübarek olsun, dün midem iyi olmadığı için;
Sabah
6-7 tane çubuk kraker
Öğlen
1 kase yoğurt
2-3 er tane peynir küpü ve zeytin
yarım dilim ekmek
yarım dilime de bal sürdüm
Akşam
çeyrek porsiyon makarna
1 bardak ayran
Kilo bildirimi:
Başlangıç kilosu :69,5
Hedef: 66
Geçen hafta : 67,2
Bu hafta : 66,8
Fark : -400 gr
Spor : yok
Diyet : karışık
gelmiyorsun hafta içi. bildirimden bildirime geliyorsun . neredesinherkese günaydın.güzel bayanlar
geçen hafta 68,700
bu hafta 68,200
fark 500
yine gitmiş kilocuklardan canım . tebriklerRumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20 Eylül
Başlangıç kilom 86
İlk Hedef 75
Geçen hafta 78,7
Güncel kilom 78,0
Fark 700 g
-% 889
aynı ben.Gunaydinlar
Rumuz sarfansari
Geçen hafta 58
Bu hafta 59.4
Fark 1400 gr
Neden böyle oldu anlamadım. Adet öncesi isikinligim var sanırım.
Çarşamba tartildigimda 58 geldim.
2 günde 1.5 kilo alacak birsey yemedim
Benim bir detoks yapmam gerek sanirim
Kesinlikle normal değiller :)ay o bi hastalık. cöplerden bile kupon topluyorlar. tam zamanlı çalışan gibi topluyorlar. ona zaman lazım.
Geçti gibi canım çok şükür, henüz hasta olmadım onunda verdiği bir huzursuzluk var sanırım vücudumda, neyse kilo vermişim azıcık moral oldugeçmiş olsun canım .bugün nasılsın . geçti mi biraz bağırsak faliyetlerin
Benim değişik olarak öncesinde şaşkınlığım oluyor. Reglim başlayınca yavaş yavaş gidiyor.aynı ben.
reglin 2. günündeyim. fazlam var. ama bi şey yemedim. şişkinliğim var ayrıca. karnım da özellikle
canım sen dikkat ettin mi çabuk veriyorsun bu hafta detoksla gider onlarGunaydinlar
Rumuz sarfansari
Geçen hafta 58
Bu hafta 59.4
Fark 1400 gr
Neden böyle oldu anlamadım. Adet öncesi isikinligim var sanırım.
Çarşamba tartildigimda 58 geldim.
2 günde 1.5 kilo alacak birsey yemedim
Benim bir detoks yapmam gerek sanirim
Inşallahcanım sen dikkat ettin mi çabuk veriyorsun bu hafta detoksla gider onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?