Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım geçmiş olsun . dikkat etmiyorsun kendine ama ya.

canım geçmiş olsun . dikkat etmiyorsun kendine ama ya.
mecburen canım ben portable çıkamam diyemem ki ..aslında daracık oda cihazı sokmak mesele personelden yardım isteseydim keşke ama tutanak tuttuk bundan sonra personel sokacak odalara olan oldu..sağolasın..

mecburen canım ben portable çıkamam diyemem ki ..aslında daracık oda cihazı sokmak mesele personelden yardım isteseydim keşke ama tutanak tuttuk bundan sonra personel sokacak odalara olan oldu..sağolasın..
iyi barı canım . bundan sonra hiç olmazsa tedbirli ol. yapabileceğin şeyler var . tek başına gücünün yetmeyeceği durumlar var. Allah korusun . sağlık bu.

Ay canım ben sana hiç saymayım :)))) kayınvalidemler burda ilçede en geç 2 haftada bir onlar gelir, görümcemler burda değil onlar geldikçe kalırlar, arada bir annemler kardeşlerim ve babamla gelir genelde annem tek kalır o da bana yetişmeye gelir garibim yapacağını yapar gider, eşimin uzaktaki akrabalarından gelen oluyor eşim tarafı çok kalabalık, çalışınca çok zor oluyor yoksa sevdiğim kişiler geldiği sürece misafir güzel bu yaz görümcemler geldiğinde 10 kişiydi yatılı 5 gün kaldılar benim balkona dizildi hepsi çoluk çocuk serin serin yattı burası sıcak bir memleket olunca benden gitmek istemediler :))

Geçmiş olsun canım dikkat et bel önemli

Kızlar öğlen kıymalı yumurta yaptım onu yedik eşimle, incecik bizim tandır ekmeğinden yedim 1 büyük dilime tekabül eder

Akşama hazırlık yaptım kaytaz böreği yapacağım, birde içli köfte yapacağım onun içini kavurdum akşama artık kalan kısmı

Şimdide mistik çayımı içiyorum

iyi barı canım . bundan sonra hiç olmazsa tedbirli ol. yapabileceğin şeyler var . tek başına gücünün yetmeyeceği durumlar var. Allah korusun . sağlık bu.
Evet canım haklısın..Eşim de olmayınca yalnız daha da dikkat etmelyim..her şey bana bakıyor..aminn
yatılı misafir en fazla 3 gün çekiliyor..en yakını bile olsa insanın zor..Allah sana sabır versin
Geçmiş olsun canım dikkat et bel önemli
sağol canım..

ben de dün yeniden başladım..kesin kararlıyım bu sefer

hadi başarılar...İnşallah iyi geçmiştir...
Supersin cnm. Valla sersumcum hirs yapmayinca olmuyor uzerimeize yapisik kaliyor bu seyler
tebrikler canisi çok iyisin
sersum geçmiş olsun canım
sagol canm bnm insallah dha iyi olacagi

masallah cnm inanki ben bu kadar cekeemezdim bravo sana

Gunaydın kızlar. Mesajlardan önce kilo bildirimi yapayım geç kalmadan çok mutluyum çünkü kilo vermişim.
Başlangıç kilo : 54.800
Hedef : 50.00
Geçen hafta : 54.800
Bu hafta: 54
Fark: -800
Diyet + spor
Yüzde hesaplamayı unuttum kızlar kusura bakmayın telefonla bildiriyorum bir ara ipadim elime geçerse bakacağım

Arkadaşlar merhaba,

Bir süredir sizleri takipteyim. Belki farkındasınız belki değil bilemiyorum. Sevgili okuyucuu sayesinde tanıdım bu topiği. Gerçekten hem eğlendiğinize hem de zayıfladığınıza şahit oldum, maşallah hepinize. Belki yakın zamanda ben de aranıza katılırım, şu an tartıyla yüzleşmeye hazır değilim yalnız öğünlerde ne yediğimizi tek tek yazmak mecburi mi? Belki buna yetişemem diye düşünüyorum. Bu grupta kuralların esnek olması beni çok cezbetti:) diğer zayıflama gruplarında (özellikle cuma) resmen askeri disiplin var:) o kadar disipline gelebilsem kilo sorunum olmazdı galiba
Şimdilik hoşçakalın

İklim uygun aslında neden yetişmiyor acaba ?
Ya bu Amerikalıların kupon çılgınlığı var ya, her şeyi bedava alıyorlar yok mu sende öyle bir faaliyet
Ben 20 yıldır burada yaşıyorum öyle bedava alınan sebze-meyve görmedim ama bazen indirime giriyor. Kupon da genellikle gereksiz şeylerde oluyor böyle talep olan çok satılan şeylerde kupon çok nadir.

Canım zeytinyağlı kereviz i nasıl yapıyorsun kerevizi yeni yeni hayatıma sokmaya başladım ama nasıl tüketilir pek bilmiyorum
Canım ben tarifi internetten buldum kerevizin sapıyla değil kendisi ile yapılan bir yemek zeytinyağlı yemek havuç patates soyuyorsun kerevizi de soyuyorsun bir tane soğan önce çok az yağda yaptım ben hepsini koydum üzerine de ayrı bir kapta bir limon sıkıp bir kaşık unla ve suyla karıştırıyorsun tuzunu atıp en üste ona koyup yumuşayana kadar pişiriyosun çok basit bir yapımı var aslında ama çok lezzetli oluyor.

Bahçemde bir çok sebze ve meyve yetiştiriyorum zaten ama her şey yetişmiyor bir de orada kışken burada yetişiyor aşırı yağmur ve sıcaktan böcekleniyor her şey böcek ilacı sıkmak gerekiyor o zaman da sağlıksız oluyor organik yetiştirmek mümkün olmuyor

Her yaz türkiye’de yaz okuluna gidiyorlar hem dinimizi Kuranıkerim falan öğreniyorlar hem de Türkçe öğreniyorlar büyük kızım bayağı konuşuyor ortanca da fena değil anlıyor en azından bir tek oğlum çok fazla bilmiyor ama o daha küçük Öğrenir inşallah bu arada hepsi Çifte vatandaş zaten Türk vatandaşlığına aldım hepsini

Hoggelsin cnm. Cuma zayiflama yarismalari cok disiplinlidir ben blirim ama disiplin de iyidir biz burda aksamlari paylasiyoruz genelde yada gun icinde tek kitalimiz cuma guni tarti kurali baska da bir kuralimiz yok

Supersin cnm. Valla sersumcum hirs yapmayinca olmuyor uzerimeize yapisik kaliyor bu seyler
sagol canm bnm insallah dha iyi olacagi

masallah cnm inanki ben bu kadar cekeemezdim bravo sana
Çekmesem ne yapacam canım bu defa bizi istemeyen gelin olurum, eşim çok düşkündür ailesine nerdeyse annen baban yaşlı bizde yaşasınlar desem hemen bize taşır sersum teşekkür ederim canım amin

evet burası daha rahat . genellikle paylaşım yapabilenler yapıyor .
zorlama yok.
ben de cuma yarışmasına bi ara gittim. iyi insanlar ama anladım ki sıkıntılı disiplin konusu.

büyüdükçe öğrenir o da ablaları gibi.
bahçen var biliyirom .
yazın gelecek misiniz . hangi ay geliyorsunuz .

ay çok zor şekerim ya. kv ile aynı evde oturmak .gerçekten sabır işi.

Merhaba kızlar
Ben geri döndüm

Dün karataya başladım
İnşallah ağustos a kadar hedef 65
hoş geldin canım. yine kayboldu bu kız demiştim . leylak da yok . aynı zamanlarda geliyorsunuz . sonra aynı zamanlarda kayboluyorsunuz .
inşallah gelebilirsin , zaman bulabilirsin .
hedefine ulaşırsın inşallah canım .
kızçe nasıl .

ay çok zor şekerim ya. kv ile aynı evde oturmak .gerçekten sabır işi.
Kesinlikle öyle bana göre değil hiç Allah onlara sağlık versin yatakta ömür vermesin, benimkilere de tabi zor imtihan hem benim için hem onlar için, herkes tatlı tatlı gitsiiiinn gelsiiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…