canım geçmiş olsun . dikkat etmiyorsun kendine ama ya.selam kızlar....dün gene portabl cihazını iterken belimi sakatladım..raporluyum evdeyim..p.tesi de devam alıcam büyük ihtimal..offf offf bana emekli olana kadar rahat yok...acilen düzene girip kilo vermem lazım...hemen yürüyüşlere başlayamam tabii ama diyetimi bozmaya niyetim yok tartılmadım bugün idare edin...regl 3. gündeyim..belimin ağrımasında onun da etkisi var tabii ama cihaz tuzla biber ekti. ..liste sırası @sabahvesen de ..kolay gelsin
mecburen canım ben portable çıkamam diyemem ki ..aslında daracık oda cihazı sokmak mesele personelden yardım isteseydim keşke ama tutanak tuttuk bundan sonra personel sokacak odalara olan oldu..sağolasın..canım geçmiş olsun . dikkat etmiyorsun kendine ama ya.
iyi barı canım . bundan sonra hiç olmazsa tedbirli ol. yapabileceğin şeyler var . tek başına gücünün yetmeyeceği durumlar var. Allah korusun . sağlık bu.mecburen canım ben portable çıkamam diyemem ki ..aslında daracık oda cihazı sokmak mesele personelden yardım isteseydim keşke ama tutanak tuttuk bundan sonra personel sokacak odalara olan oldu..sağolasın..
Ay canım ben sana hiç saymayım :)))) kayınvalidemler burda ilçede en geç 2 haftada bir onlar gelir, görümcemler burda değil onlar geldikçe kalırlar, arada bir annemler kardeşlerim ve babamla gelir genelde annem tek kalır o da bana yetişmeye gelir garibim yapacağını yapar gider, eşimin uzaktaki akrabalarından gelen oluyor eşim tarafı çok kalabalık, çalışınca çok zor oluyor yoksa sevdiğim kişiler geldiği sürece misafir güzelaynen de oyle canm skilmistim artik
bnde asla programsiz yapamam canm mitlaka olmali hep bir mukemmelihetcilik var bnde de ne guzel soylemissin mukemmel olcaz diye hayati yakalayamiyoruz cok dogru
sanirim.hepimiz ayniyiz bayanlar ama benim yatili misafir nadir olur acikcasi cok da hoslanmam uzaktan gelsikleri icin kaliyorlar yoksa hic sevmem ben ne kotuyum yaaa
Geçmiş olsun canım dikkat et bel önemliselam kızlar....dün gene portabl cihazını iterken belimi sakatladım..raporluyum evdeyim..p.tesi de devam alıcam büyük ihtimal..offf offf bana emekli olana kadar rahat yok...acilen düzene girip kilo vermem lazım...hemen yürüyüşlere başlayamam tabii ama diyetimi bozmaya niyetim yok tartılmadım bugün idare edin...regl 3. gündeyim..belimin ağrımasında onun da etkisi var tabii ama cihaz tuzla biber ekti. ..liste sırası @sabahvesen de ..kolay gelsin
Evet canım haklısın..Eşim de olmayınca yalnız daha da dikkat etmelyim..her şey bana bakıyor.iyi barı canım . bundan sonra hiç olmazsa tedbirli ol. yapabileceğin şeyler var . tek başına gücünün yetmeyeceği durumlar var. Allah korusun . sağlık bu.
yatılı misafir en fazla 3 gün çekiliyor..en yakını bile olsa insanın zor..Allah sana sabır versinAy canım ben sana hiç saymayım :)))) kayınvalidemler burda ilçede en geç 2 haftada bir onlar gelir, görümcemler burda değil onlar geldikçe kalırlar, arada bir annemler kardeşlerim ve babamla gelir genelde annem tek kalır o da bana yetişmeye gelir garibim yapacağını yapar gider, eşimin uzaktaki akrabalarından gelen oluyor eşim tarafı çok kalabalık, çalışınca çok zor oluyor yoksa sevdiğim kişiler geldiği sürece misafir güzelbu yaz görümcemler geldiğinde 10 kişiydi yatılı 5 gün kaldılar benim balkona dizildi hepsi çoluk çocuk serin serin yattı burası sıcak bir memleket olunca benden gitmek istemediler :))
sağol canım..Geçmiş olsun canım dikkat et bel önemli
Supersin cnm. Valla sersumcum hirs yapmayinca olmuyor uzerimeize yapisik kaliyor bu seylerben de dün yeniden başladım..kesin kararlıyım bu sefer
hadi başarılar...İnşallah iyi geçmiştir...
sagol canm bnm insallah dha iyi olacagi
masallah cnm inanki ben bu kadar cekeemezdim bravo sanaAy canım ben sana hiç saymayım :)))) kayınvalidemler burda ilçede en geç 2 haftada bir onlar gelir, görümcemler burda değil onlar geldikçe kalırlar, arada bir annemler kardeşlerim ve babamla gelir genelde annem tek kalır o da bana yetişmeye gelir garibim yapacağını yapar gider, eşimin uzaktaki akrabalarından gelen oluyor eşim tarafı çok kalabalık, çalışınca çok zor oluyor yoksa sevdiğim kişiler geldiği sürece misafir güzelbu yaz görümcemler geldiğinde 10 kişiydi yatılı 5 gün kaldılar benim balkona dizildi hepsi çoluk çocuk serin serin yattı burası sıcak bir memleket olunca benden gitmek istemediler :))
Ben 20 yıldır burada yaşıyorum öyle bedava alınan sebze-meyve görmedim ama bazen indirime giriyor. Kupon da genellikle gereksiz şeylerde oluyor böyle talep olan çok satılan şeylerde kupon çok nadir.İklim uygun aslında neden yetişmiyor acaba ?
Ya bu Amerikalıların kupon çılgınlığı var ya,her şeyi bedava alıyorlar yok mu sende öyle bir faaliyet
Canım ben tarifi internetten buldum kerevizin sapıyla değil kendisi ile yapılan bir yemek zeytinyağlı yemek havuç patates soyuyorsun kerevizi de soyuyorsun bir tane soğan önce çok az yağda yaptım ben hepsini koydum üzerine de ayrı bir kapta bir limon sıkıp bir kaşık unla ve suyla karıştırıyorsun tuzunu atıp en üste ona koyup yumuşayana kadar pişiriyosun çok basit bir yapımı var aslında ama çok lezzetli oluyor.Canım zeytinyağlı kereviz i nasıl yapıyorsun kerevizi yeni yeni hayatıma sokmaya başladım ama nasıl tüketilir pek bilmiyorum
Bahçemde bir çok sebze ve meyve yetiştiriyorum zaten ama her şey yetişmiyor bir de orada kışken burada yetişiyor aşırı yağmur ve sıcaktan böcekleniyor her şey böcek ilacı sıkmak gerekiyor o zaman da sağlıksız oluyor organik yetiştirmek mümkün olmuyorcanım benim ya.
ne kadar da tuhaf. yani neden pahalı ki . yetiştirmiyorlar mı ya da yetişmiyor mu ki orada meyve , sebze. tarımcılık yok mu . zıraat falan .
türkiye nin gözünü seveyim .gel buraya seyla. vallahi yaşanılacak memleketteyiz . çok şükür . Allah vatanımızı , milletimizi , askerimizi korusun inşallah.
bahçende meyve ağacı yetişmez mi ki. iklimden dolayı muz , turunçgiller olur sanki. denemişsindir eminim.
Her yaz türkiye’de yaz okuluna gidiyorlar hem dinimizi Kuranıkerim falan öğreniyorlar hem de Türkçe öğreniyorlar büyük kızım bayağı konuşuyor ortanca da fena değil anlıyor en azından bir tek oğlum çok fazla bilmiyor ama o daha küçük Öğrenir inşallah bu arada hepsi Çifte vatandaş zaten Türk vatandaşlığına aldım hepsinioy oy . gerçekten zormuş orada yaşam.
haklısın . türkiye den uzak olunca özlemden dolayı izlersin . senin için de zor .
çocuklarına türkçe öğrettin mi. konuşabiliyorlar mı.
ikinci bir dil olur sayende çocuklarına.
Hoggelsin cnm. Cuma zayiflama yarismalari cok disiplinlidir ben blirim ama disiplin de iyidir biz burda aksamlari paylasiyoruz genelde yada gun icinde tek kitalimiz cuma guni tarti kurali baska da bir kuralimiz yokArkadaşlar merhaba,
Bir süredir sizleri takipteyim. Belki farkındasınız belki değil bilemiyorum. Sevgiliokuyucuu sayesinde tanıdım bu topiği. Gerçekten hem eğlendiğinize hem de zayıfladığınıza şahit oldum, maşallah hepinize. Belki yakın zamanda ben de aranıza katılırım, şu an tartıyla yüzleşmeye hazır değilim yalnız öğünlerde ne yediğimizi tek tek yazmak mecburi mi? Belki buna yetişemem diye düşünüyorum. Bu grupta kuralların esnek olması beni çok cezbetti:) diğer zayıflama gruplarında (özellikle cuma) resmen askeri disiplin var:) o kadar disipline gelebilsem kilo sorunum olmazdı galiba
Şimdilik hoşçakalın
Çekmesem ne yapacam canım bu defa bizi istemeyen gelin olurum, eşim çok düşkündür ailesine nerdeyse annen baban yaşlı bizde yaşasınlar desem hemen bize taşırSupersin cnm. Valla sersumcum hirs yapmayinca olmuyor uzerimeize yapisik kaliyor bu seyler
sagol canm bnm insallah dha iyi olacagi
masallah cnm inanki ben bu kadar cekeemezdim bravo sana
evet burası daha rahat . genellikle paylaşım yapabilenler yapıyor .Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir sizleri takipteyim. Belki farkındasınız belki değil bilemiyorum. Sevgiliokuyucuu sayesinde tanıdım bu topiği. Gerçekten hem eğlendiğinize hem de zayıfladığınıza şahit oldum, maşallah hepinize. Belki yakın zamanda ben de aranıza katılırım, şu an tartıyla yüzleşmeye hazır değilim yalnız öğünlerde ne yediğimizi tek tek yazmak mecburi mi? Belki buna yetişemem diye düşünüyorum. Bu grupta kuralların esnek olması beni çok cezbetti:) diğer zayıflama gruplarında (özellikle cuma) resmen askeri disiplin var:) o kadar disipline gelebilsem kilo sorunum olmazdı galiba
Şimdilik hoşçakalın
Ben 20 yıldır burada yaşıyorum öyle bedava alınan sebze-meyve görmedim ama bazen indirime giriyor. Kupon da genellikle gereksiz şeylerde oluyor böyle talep olan çok satılan şeylerde kupon çok nadir.
Canım ben tarifi internetten buldum kerevizin sapıyla değil kendisi ile yapılan bir yemek zeytinyağlı yemek havuç patates soyuyorsun kerevizi de soyuyorsun bir tane soğan önce çok az yağda yaptım ben hepsini koydum üzerine de ayrı bir kapta bir limon sıkıp bir kaşık unla ve suyla karıştırıyorsun tuzunu atıp en üste ona koyup yumuşayana kadar pişiriyosun çok basit bir yapımı var aslında ama çok lezzetli oluyor.
Bahçemde bir çok sebze ve meyve yetiştiriyorum zaten ama her şey yetişmiyor bir de orada kışken burada yetişiyor aşırı yağmur ve sıcaktan böcekleniyor her şey böcek ilacı sıkmak gerekiyor o zaman da sağlıksız oluyor organik yetiştirmek mümkün olmuyor
Her yaz türkiye’de yaz okuluna gidiyorlar hem dinimizi Kuranıkerim falan öğreniyorlar hem de Türkçe öğreniyorlar büyük kızım bayağı konuşuyor ortanca da fena değil anlıyor en azından bir tek oğlum çok fazla bilmiyor ama o daha küçük Öğrenir inşallah bu arada hepsi Çifte vatandaş zaten Türk vatandaşlığına aldım hepsini
ay çok zor şekerim ya. kv ile aynı evde oturmak .gerçekten sabır işi.Çekmesem ne yapacam canım bu defa bizi istemeyen gelin olurum, eşim çok düşkündür ailesine nerdeyse annen baban yaşlı bizde yaşasınlar desem hemen bize taşırsersum teşekkür ederim canım amin
hoş geldin canım. yine kayboldu bu kız demiştim . leylak da yok . aynı zamanlarda geliyorsunuz . sonra aynı zamanlarda kayboluyorsunuz .Merhaba kızlar
Ben geri döndüm
Dün karataya başladım
İnşallah ağustos a kadar hedef 65
Kesinlikle öyle bana göre değil hiç Allah onlara sağlık versin yatakta ömür vermesin, benimkilere de tabi zor imtihan hem benim için hem onlar için, herkes tatlı tatlı gitsiiiinn gelsiiiiinnnay çok zor şekerim ya. kv ile aynı evde oturmak .gerçekten sabır işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?