canım hastayım cumadan beri raporluyum..belimi incittim gene bir de bademciklerim iltihaplandı sorma..bugün daha iyiyim çok şükür..Annem gitti evine..kızımla yalnızları oynuyoruz gene..babamız da gelemiyor malum...sağlık olsun ne diyelim...daha sık geleceğim inşallah artık..sersumcum nasilsin cnm annen nasil gitti mi sizde mi seni daha cok gormek istiyoruz buradaa
menüler süper afiyet olsunEvet kizlar menum sabah
1 dilim tam bugday ekmegine 1 dilim kasarli tost
1 yumurta
Yesillik
Azcik peynir
Aksam insallah
Barbunya
Cacik planliyorum suand spordayim kuzular
Okudum cnm :)yazarhanim35 msjin icine yazim msjimi yanlislikla canm
2.5 litre tüketiyorum cnm yeşil çay da içiyorum çok fazla çay kahve su vs de tuketiyorumCanım menülerin çok iyi acaba ödem olabilir mi çok koşturmaca da ödem yapıyor gün içerisinde su tuketiyor musun
Yok cnm iş yerinde verilen yemek benim normal evde yediğim in yarısı . Makarna vs de almıyorum 2 kepçe çorba oluyor 5-6 kaşık da o günku hemektenoy maşallah . öğle arası mama yemeğe sana geliyorlar . ellerine sağlık şimdiden. yeterli . gayet yeterli şekercim. tatlı yapacak mısın . irmik helvası yapabilirsin . ama iştahlı değiller , yemezler dersen yapma.
çok şükür . maşallah canım sana.
hey maşallah .
geciktirmemen lazım canım benim .fırsatını bul ve yap.
akşam mamalar yenmiş . nereye gittin misafir miydin
maşallah mamalar harika. ille bi tık fazla yiyorsundun bazı mamaları. ekstra bi şey vardır mutlaka. gözden kaçan. iş yerinde olsun evde olsun , porsiyonların büyümüş olabilir iş yerinde.
Aynen canım nazar değiyorAy Allah korusun canım, bol bol nas felak oku nazar oluyordur, dikkat et kendine
Aynen cnm bnde 28 yasindayim:)
tabi yaaa sinir streste gerek yok dunyada sadece kilo verme problemi de yok o yuzden her yonden destegiz bizsevgi patlaması yaşıyoruz kızlar koşunnnnn :) eğlenerek kilo verme buna denirrrr :)
seni de 28 29 dusunmistumm:)32 kızlar
26.5 ta evlendim bende
cok iyi gdiyorsun canim bravo sanaSelam kızlar
Sabah 1 saat yürüyüş yaptım
Kahvaltı yapamadım işlerim vardı dışarıda öğlen 1 lahmacun yedim acılı akşama belki salata yerim sadece
cyesekkr ederim cnmcim. Cok cok gecmis olsun tez zamanda iyiles bizi yanliz birakma:) bu yil sonsuza dek kilolar da gitsin sonsuza dek insallahcanım hastayım cumadan beri raporluyum..belimi incittim gene bir de bademciklerim iltihaplandı sorma..bugün daha iyiyim çok şükür..Annem gitti evine..kızımla yalnızları oynuyoruz gene..babamız da gelemiyor malum...sağlık olsun ne diyelim...daha sık geleceğim inşallah artık..
menüler süper afiyet olsun
masallah cnm bayiliyorum kizinla iliskine Allah bana da nasip eder insallah bu ara artik ciddi ciddi dusunmeye basladim bebisakşam yemeği
mercimek çorbası
alabalık
turşu
az sonrada kızımın elinden Türk kahvem ve tatlandırıcılı yaptığım magnolia (2-3 dilim muz ve kavrulmuş kadayıflı)
Canım ben 31 yaşındayımAynen canım bende çok rahatlıyorum sizinle konuşunca, ilham geliyor :))) arkadaşlarım dışarda yaşımdan 2 yaş falan daha büyük evde daha küçük göründüğümü söylüyor :)) senin yaş kaç canım ?
İçimden 31-32 demek geçmişti ama sen söylemişsin :))Ben kac gösteriyorum forumda
Evet cnm bmce hic abartmadinBugün ne kadar yediğimi toptan yazayım
Bir tane gözleme
bir kase çorba
Bir tabak salata ve yeşillik iki tane de tatlı
Bence çok abartmamışım kosturmacali bir gün oldu
kiz ben niye azcik yiyom gram gram veriom da sen yiyip yiyip veriosunBende bugün yediklerimi yazayım hemen
Öğle
3 mandalina
3 köfte
Çeyrek ekmek yağsız karışık tost
1 sade Nescafe
Akşam
1 kase dövme çorbası
1 tabak kısır (dozu kaçırdım maalesef)
1 kayısılı form çayı
Gün içinde Dukan içeceği
Tarçınlı su
Bol bol su
Çok kahve içesim var çocukları uyutunca sade türk kahvesi yapacağım
Görünüz 27-28 olduğu söylenirAynen cnm bnde 28 yasindayim:)
tabi yaaa sinir streste gerek yok dunyada sadece kilo verme problemi de yok o yuzden her yonden destegiz biz
seni de 28 29 dusunmistumm:)
cok iyi gdiyorsun canim bravo sana
cyesekkr ederim cnmcim. Cok cok gecmis olsun tez zamanda iyiles bizi yanliz birakma:) bu yil sonsuza dek kilolar da gitsin sonsuza dek insallah
masallah cnm bayiliyorum kizinla iliskine Allah bana da nasip eder insallah bu ara artik ciddi ciddi dusunmeye basladim bebis
ben evde çocuklarla sinir stres yapıyorum gün içinde hiç oturmuyorum tüm gün onların peşinde kosturuyorum ondan herhalde inan şuan oyun oynamaktan bacaklarım sızlıyor bide gece uykusuz kalıyorum onunda çok etkisi oluyor ama sende bir sürü çocukla uğraşıp spor yapıyorsun ikimizde veriyoruz ne güzel iştekiz ben niye azcik yiyom gram gram veriom da sen yiyip yiyip veriosun
sağolasıncyesekkr ederim cnmcim. Cok cok gecmis olsun tez zamanda iyiles bizi yanliz birakma:) bu yil sonsuza dek kilolar da gitsin sonsuza dek insallah
masallah cnm bayiliyorum kizinla iliskine Allah bana da nasip eder insallah bu ara artik ciddi ciddi dusunmeye basladim bebis
evet cok dogru bu aciklamalara katiliyorum canimcimben evde çocuklarla sinir stres yapıyorum gün içinde hiç oturmuyorum tüm gün onların peşinde kosturuyorum ondan herhalde inan şuan oyun oynamaktan bacaklarım sızlıyor bide gece uykusuz kalıyorum onunda çok etkisi oluyor ama sende bir sürü çocukla uğraşıp spor yapıyorsun ikimizde veriyoruz ne güzel işte
Ha bide benim fazlam çok senin vermen gereken kilo az olunca ondanda yavaş gidiyordur bende en fazla 72ye kadar böyle giderim sonra 65 e kadar gram gram gider
aminn cnm insallahsağolasıninşallah canım gidecek sonsuza kadar
Allah sana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah..İsteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?