Canım akşam gezmeye gittik evde yemek yemeden gittim muhakkak çayın yanında birşeyler olur diye düşündüm hiç yanilmadımkuzu keske oglenle aksami yer degistirseydin ama masallah sen bunlari yesen de veriyorsun bravo sana
aaaa evet hatirladim canm ya sen de ona slm soyle
Bugün çok diyet bozasım var bende mi gelsem acep menü gayet güzel ellerine sağlıkSlm kızlar bugün öğlen yemeğine misafirim var kızlarımın öğretmenleri gözleme yapacam kıymalı soğanlı mercimek çorbası ve salata yeterli olur mu ikisi de bayan çok da iştahlı değiller
Üst katta kızlar çağırdı babamız yok uzaklara gidemiyoruzoy maşallah . öğle arası mama yemeğe sana geliyorlar . ellerine sağlık şimdiden. yeterli . gayet yeterli şekercim. tatlı yapacak mısın . irmik helvası yapabilirsin . ama iştahlı değiller , yemezler dersen yapma.
çok şükür . maşallah canım sana.
hey maşallah .
geciktirmemen lazım canım benim .fırsatını bul ve yap.
akşam mamalar yenmiş . nereye gittin misafir miydin
maşallah mamalar harika. ille bi tık fazla yiyorsundun bazı mamaları. ekstra bi şey vardır mutlaka. gözden kaçan. iş yerinde olsun evde olsun , porsiyonların büyümüş olabilir iş yerinde.
Allah iyiliğini versin bende hamileliği çok sevmiştimBen de 72 kiloydum doğumdan sonra
Hamileyken ne kadar güzel görünüyor dun
Meğer karnının büyüklüğü sakliyormus tipsizligimi :)
Maşallah helal olsun sana sabah erkenden dünyanın işini yapıyorsun yürekten tebrik ediyorum nasıl güzel düzen tutturmuşsunyazmamışsın . harika.
sana geleyim öğlene ben de.
sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
2 çatal peynir .
ayak üstü yedim mecburen.
kahvaltı yapmadığım 2 gün boyunca kilo verememişim.
ayak üstü olsa bile yapacağım artık .
sabah 1 but haşladım. suyuna şehriye çorba yaptım . kendime de but ve çorbayı aldım . öğlen için . 1 adet de haşlanmış yumurta var yine.
greyfurtumu almayı unuttum.
buralarda bulursam alırım . ki sanmıyorum . ilçedeyim . her şey bulunmuyor.
çocuklara tost yaptım . beslenmelerine koydum. mataralar dolduruldu vs .
koşarak çıktım yine sabah otobusune.
Çok güzel bir duygu olsa gerek normal doğum çok istedim ama olmadı ikinci de olsun diye çok uğraştım yine olmadı ben o işi yapamadım içimde kaldıCanım 34. haftanın bittiği gün doğum başladı daha 6 haftaya yakın vardı doğuma, ilaçla 10 gün gecikti 36. haftanın başında doğum yaptım, erken olduğu ve oğlum doğmaktan vazgeçtiği için zor bir doğum oldu ama iyiki normal doğum yapmışım, Rabbim inşallah bir daha verse yine normal isterim, o duygu çok farklı ve bu sayede çok şükür küveze gerek kalmadı
Rabbim evlatlarına sağlık versin sana bağışlasın canım, o da olmayıversinCanım akşam gezmeye gittik evde yemek yemeden gittim muhakkak çayın yanında birşeyler olur diye düşündüm hiç yanilmadım
Bugün çok diyet bozasım var bende mi gelsem acep menü gayet güzel ellerine sağlık
Üst katta kızlar çağırdı babamız yok uzaklara gidemiyoruz
Allah iyiliğini versin bende hamileliği çok sevmiştim
Maşallah helal olsun sana sabah erkenden dünyanın işini yapıyorsun yürekten tebrik ediyorum nasıl güzel düzen tutturmuşsun
Çok güzel bir duygu olsa gerek normal doğum çok istedim ama olmadı ikinci de olsun diye çok uğraştım yine olmadı ben o işi yapamadım içimde kaldı
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım birlikte nice güzel yıllarınız olsun boşver ipin ucunu tutmaya çalışma senede bir gün o da her sene olmuyor zaten genelde evde geçiyor sanırım seninde öyledirKızlar öğlen eve gittim fırın sütlacım vardı onu yedim bir kase
Yanıma da elma ve yoğurt getirdim mutlaka acıkırım diye onu yiyeceğim birazdan
Bugün evlilik yıldönümümüz eşim akşam yemeğe götürecekmiş akşama kesin kaçacak ipin ucu
Maşallah menüler düzenli ve tam ayarında bu hafta senden eksilen kiloları görmek istiyorumÖğlen Yemeğim;
Saat : 12.45
çorba
çeyrek porsiyon pırasa
yarım porsiyon erişte makarna az yağlı üzerine çökelek
1 dilim ekmek
yoğurt
2 çay
Saglikli huzurli saygılı sevgili inceye yillaraKızlar öğlen eve gittim fırın sütlacım vardı onu yedim bir kase
Bugün evlilik yıldönümümüz eşim akşam yemeğe götürecekmiş akşama kesin kaçacak ipin ucu
Maşallah menüler düzenli ve tam ayarında bu hafta senden eksilen kiloları görmek istiyorum
Kızlar öğlen eve gittim fırın sütlacım vardı onu yedim bir kase
Sabah
Büyük bardak ayran (330 cc)
3 çatal pırasalı yumurta
Öğle
3 tane kocaman mandalina
Birazdan 3 tane de köfte yiyeceğim şimdi pişiyor
Teşekkür ederim Aynen canım genellikle evde oluyoruz ilk zamanki sürprizler kalmadıEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım birlikte nice güzel yıllarınız olsun boşver ipin ucunu tutmaya çalışma senede bir gün o da her sene olmuyor zaten genelde evde geçiyor sanırım seninde öyledir
Amin inşallah canım hepinizin yuvasına sağlık ve huzur versin rabbimSaglikli huzurli saygılı sevgili inceye yillara
Sizin kaçıncı yılınız olduTeşekkür ederim Aynen canım genellikle evde oluyoruz ilk zamanki sürprizler kalmadı
Amin canım inşallahnice huzurlu mutlu sağlıklı senelere cnm :)
4 bitti 2014' te evlendik canımSizin kaçıncı yılınız oldu
4 bitti 2014' te evlendik canım
Arkadaşların da dediği gibi bu işi destekleyen doktoru bulmak zor..umarım o cesarettebir dr bulursun canım..her şeyin normali doğalı güzelBu konuyla ilgili baya yazi okudum arastirmalar yapıyorum
yapıyorum
Ama bunu destekleyecek doktor bulmak cok önemli
Hayirlisi bakalim
Nice mutlu sağlıklı yllarınız olsun canımKızlar öğlen eve gittim fırın sütlacım vardı onu yedim bir kase
28 canım sen ?kaç yaşındasın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?