Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kuzu keske oglenle aksami yer degistirseydin ama masallah sen bunlari yesen de veriyorsun bravo sana

aaaa evet hatirladim canm ya sen de ona slm soyle
Canım akşam gezmeye gittik evde yemek yemeden gittim muhakkak çayın yanında birşeyler olur diye düşündüm hiç yanilmadım

Slm kızlar bugün öğlen yemeğine misafirim var kızlarımın öğretmenleri gözleme yapacam kıymalı soğanlı mercimek çorbası ve salata yeterli olur mu ikisi de bayan çok da iştahlı değiller
Bugün çok diyet bozasım var bende mi gelsem acep menü gayet güzel ellerine sağlık

Üst katta kızlar çağırdı babamız yok uzaklara gidemiyoruz

Ben de 72 kiloydum doğumdan sonra
Hamileyken ne kadar güzel görünüyor dun
Meğer karnının büyüklüğü sakliyormus tipsizligimi :)
Allah iyiliğini versin bende hamileliği çok sevmiştim

Maşallah helal olsun sana sabah erkenden dünyanın işini yapıyorsun yürekten tebrik ediyorum nasıl güzel düzen tutturmuşsun

Çok güzel bir duygu olsa gerek normal doğum çok istedim ama olmadı ikinci de olsun diye çok uğraştım yine olmadı ben o işi yapamadım içimde kaldı

Rabbim evlatlarına sağlık versin sana bağışlasın canım, o da olmayıversin

Kızlar öğlen eve gittim fırın sütlacım vardı onu yedim bir kase
Yanıma da elma ve yoğurt getirdim mutlaka acıkırım diye onu yiyeceğim birazdan
Bugün evlilik yıldönümümüz eşim akşam yemeğe götürecekmiş akşama kesin kaçacak ipin ucu

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım birlikte nice güzel yıllarınız olsun boşver ipin ucunu tutmaya çalışma senede bir gün o da her sene olmuyor zaten genelde evde geçiyor sanırım seninde öyledir

Saglikli huzurli saygılı sevgili inceye yillara

nice huzurlu mutlu sağlıklı senelere cnm :)

Sabah
Büyük bardak ayran (330 cc)
3 çatal pırasalı yumurta

Öğle
3 tane kocaman mandalina

Birazdan 3 tane de köfte yiyeceğim şimdi pişiyor

Teşekkür ederim Aynen canım genellikle evde oluyoruz ilk zamanki sürprizler kalmadı

Bu konuyla ilgili baya yazi okudum arastirmalar yapıyorum
yapıyorum
Ama bunu destekleyecek doktor bulmak cok önemli
Hayirlisi bakalim
Arkadaşların da dediği gibi bu işi destekleyen doktoru bulmak zor..umarım o cesarettebir dr bulursun canım..her şeyin normali doğalı güzel

Nice mutlu sağlıklı yllarınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…