o vucüt neler neler yemek istiyor da. işte. yemiyorum . ama kek çocuklara çıkarmıştım. onlara çıkarmasam sıkıntı yoktu. nefsim bana' ye , ye' dedi.Böyle kaçamaklarda üzülmüyorum ben. Demekki vücut istemiş ki yemişsin:)
evde olunca illaki ole oluyor canm bnde gecen yaptgimda az da olsa yedim ve bir anda olduo vucüt neler neler yemek istiyor da. işte. yemiyorum . ama kek çocuklara çıkarmıştım. onlara çıkarmasam sıkıntı yoktu. nefsim bana' ye , ye' dedi.
Ohh afiyet olsunGünaydın kızlaarr
Dün akşam yedim yedim ve yedim
Akşam
Sultan sarma (islim kebabına benziyor)
Sebzeli tavuk dolması
Pirinç pilavı
Humus, zahter salatası ve abugannuş
Sonrada eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta
Sabah
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim Ispanaklı katıklı (yöreye has börek gibi birşey)
1 bardak çay
kuzum . kendin yapıyordun demi ezmeyi.Bnde sabah bir dilim ekmege sekersiz fistik ezmesi surdum ve yanina da bir adet hurma yedim kahve de var tabiki
Ohh afiyet olsun
Dün yemedecektin de ne zama n yiyecektin
Evlenmissin, evde kalmamissin, bunun 5. Yılını kutlayacaktin tabi
İstedği her şeyi yiyince onun adı kaçamak olmuyor:)) ama bir dilim kek bence masum. İnsan kendini çok sıkınca da patlama noktasına geliyor o yüzden boşver yemişsin ve afiyet olmuş:))o vucüt neler neler yemek istiyor da. işte. yemiyorum . ama kek çocuklara çıkarmıştım. onlara çıkarmasam sıkıntı yoktu. nefsim bana' ye , ye' dedi.
evet canimcim ama suanda markette de satilan yuzde yuz sifir katkisiz ve sekersiz bir marka cikmis almak isteyenlerekuzum . kendin yapıyordun demi ezmeyi.
Katılıyorum sana hayatımKizlar aslinda kacamaklar bize kilo aldirmiyor bize kilo aldiran sey ayyy kek yedim kilo olcak ayy cikolata yedim kilo olcak diye surekli bunu dusunerek vucudumuzu streste sokmamiz biz bunu biraktigimzda beynimiz rahatladginda pat pat kilolar da gidecek
hımmm. duymmamıştım .evet canimcim ama suanda markette de satilan yuzde yuz sifir katkisiz ve sekersiz bir marka cikmis almak isteyenlere
Katiliyorum canimMesela coo fazla tek tip diyet yapiyoruz ya kizlar o da zararli bnce mesela protein zayiflatiyor ama snrasinda karbonhidrat ihtiyaci doguyor ya da meyve diyetinde insan meyve yerken protein ariyor sanirim gun ocinde dengelemk en guzeli diyetisyenlerin yaptigi tek dogru sey bu ama ara ogun flan o kismi bnce cok da dogru degil herkese gore degisir
Neler var içerisinde merak ettimÖğle yemeğim
43 canım..hayırlı sabahlar canlar :) bensersum yaşını da merak ediyorummmmmmmmm :)
daha 43 kısss ahahah43-44 olması lazım . öyle aklımda kalmış
yaş 43 ama ruhum 30 larda şekerim..kilo versem 32-33 desem inanırlar..kiloluyken bile 37 -38 anca varsın diyorlar..gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay ben 30 larda düşünmüştüm aynı şekilde senide
Iyi sallamisim
yıldönümünüzde olur okaaaaGünaydın kızlaarr
Dün akşam yedim yedim ve yedim
Akşam
Sultan sarma (islim kebabına benziyor)
Sebzeli tavuk dolması
Pirinç pilavı
Humus, zahter salatası ve abugannuş
Sonrada eşim pasta yaptırmış bir dilim pasta
Sabah
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim Ispanaklı katıklı (yöreye has börek gibi birşey)
1 bardak çay
o peynir hastalığı bende tavanevet . peynir hastalığı var bende. çoğu bayan aynıyız galiba.
evet ya . kek olmadı. hem de yattım sonra. ne gerek vardıysa. elime ne geçti ki.
ben evde yalnızsam hiç kaçamak yapmıyorum desem yeridir..ama eşim ve kızım varsa olmuyorevde olunca illaki ole oluyor canm bnde gecen yaptgimda az da olsa yedim ve bir anda oldu
katılıyoumKizlar aslinda kacamaklar bize kilo aldirmiyor bize kilo aldiran sey ayyy kek yedim kilo olcak ayy cikolata yedim kilo olcak diye surekli bunu dusunerek vucudumuzu streste sokmamiz biz bunu biraktigimzda beynimiz rahatladginda pat pat kilolar da gidecek
buna da katılıyorum..karatay da dukan da meyve yasak ekmek yasak diyor ama insan onlarsız yapamıyor..önemli olan bunları zamanlı yemek..ekmeği mesela sabah tüketmenin çok faydası var..akşama kadar eriyor sonuçta..meyveyi de geç saatlerde yememeliMesela coo fazla tek tip diyet yapiyoruz ya kizlar o da zararli bnce mesela protein zayiflatiyor ama snrasinda karbonhidrat ihtiyaci doguyor ya da meyve diyetinde insan meyve yerken protein ariyor sanirim gun ocinde dengelemk en guzeli diyetisyenlerin yaptigi tek dogru sey bu ama ara ogun flan o kismi bnce cok da dogru degil herkese gore degisir
Canım kendim mayaladığım yoğurdum, 1 tane elma, 1 yemek kaşığı kadar da çekilmiş keten tohumu, elma ve yoğurt çok lezzetli oluyor çok tok tutuyor beniNeler var içerisinde merak ettim
hoş geldin43 canım..
daha 43 kısss ahahah44 e çok var
yaş 43 ama ruhum 30 larda şekerim..kilo versem 32-33 desem inanırlar..kiloluyken bile 37 -38 anca varsın diyorlar..
yıldönümünüzde olu okaaaa
o peynir hastalığı bende tavaneşim kızım markete alışverişe gidiyoruz mesela eşime diyorum siz dolanın beni sonra bulursunuz o da diyor evet geliriz biz peynir reyonunun önüne
ben evde yalnızsam hiç kaçamak yapmıyorum desem yeridir..ama eşim ve kızım varsa olmuyor
katılıyoum
buna da katılıyorum..karatay da dukan da meyve yasak ekmek yasak diyor ama insan onlarsız yapamıyor..önemli olan bunları zamanlı yemek..ekmeği mesela sabah tüketmenin çok faydası var..akşama kadar eriyor sonuçta..meyveyi de geç saatlerde yememeli
hoşbulduk canımhoş geldin
peynirci sen de .
44 e çok var evet .
bu ne kadar küçük kase bebişim .Öğle yemeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?