Deneyeceğim inşallah.Canım kendim mayaladığım yoğurdum, 1 tane elma, 1 yemek kaşığı kadar da çekilmiş keten tohumu, elma ve yoğurt çok lezzetli oluyor çok tok tutuyor beni
ben de sık yerim bunu . özellikle havalar daha sıcakken . ferahlatır .Öğle yemeğim
Canımcım valla midem küçülmüş biraz dün az fazla yemiştim karnım şişti :))) ama bugünde az oldu sanırımbu ne kadar küçük kase bebişim .
benim çorbam 600 ml kapta.
şehriye çorbasından çok şehriye yemeği olmuş
tavuk suyuna yapmıştım.
turşum kendim yaptığım turşu
domates maydonoz biber var içinde
sirkeli. yapılıyor ya. ondan . domatesler taze sanki yalnız
anladım . tamam. doğru dun kaçmıştı senin .Canımcım valla midem küçülmüş biraz dün az fazla yemiştim karnım şişti :))) ama bugünde az oldu sanırımafiyet şeker olsun sanada
Yemek bu kadar canım, dün dünyaları yedim bugün cezalıyımDeneyeceğim inşallah.
Öğle yemeği bu kadarcık mı başka bir şey yok mu
Aa evet dünü unutmuştum:)Yemek bu kadar canım, dün dünyaları yedim bugün cezalıyımama yanıma kuruyemiş getirdim ara öğün, ceviz kuru üzüm kuru incir onu yiyeceğim sonra
Bir de ben yeniyim ya o yüzden karıştırıyorum kim kimdi bilemiyorum bazanAa evet dünü unutmuştum:)
Gayet güzel atıştırmalıklar, afiyet olsun
İlk günler bende öleydim canım :))) sen hangi şehirdesin, ne iş yapıyorsun ?Bir de ben yeniyim ya o yüzden karıştırıyorum kim kimdi bilemiyorum bazansayfaya bir giriyorum 30-40 tane mesaj çorba oluyor bende, bir kağıda herkesi tek tek yazacağım o olacak:))
Devlet memuruyum Konya’da.İlk günler bende öleydim canım :))) sen hangi şehirdesin, ne iş yapıyorsun ?
bende hızlı geçiyorum bazen yoğun olduğumda muhtemelen kaçmış gözümdenDevlet memuruyum Konya’da.
Kendimle ilgili ayrıntılı bir mesaj yazmıştım ama kim bilir hangi sayfada kaldı:)))
43 canım..
daha 43 kısss ahahah44 e çok var
yaş 43 ama ruhum 30 larda şekerim..kilo versem 32-33 desem inanırlar..kiloluyken bile 37 -38 anca varsın diyorlar..
yıldönümünüzde olur okaaaa
o peynir hastalığı bende tavaneşim kızım markete alışverişe gidiyoruz mesela eşime diyorum siz dolanın beni sonra bulursunuz o da diyor evet geliriz biz peynir reyonunun önüne
ben evde yalnızsam hiç kaçamak yapmıyorum desem yeridir..ama eşim ve kızım varsa olmuyor
katılıyoum
buna da katılıyorum..karatay da dukan da meyve yasak ekmek yasak diyor ama insan onlarsız yapamıyor..önemli olan bunları zamanlı yemek..ekmeği mesela sabah tüketmenin çok faydası var..akşama kadar eriyor sonuçta..meyveyi de geç saatlerde yememeli
Devlet memuruyum Konya’da.
Kendimle ilgili ayrıntılı bir mesaj yazmıştım ama kim bilir hangi sayfada kaldı:)))
evet canm mesela 1 ay diyettesindir durmustur kilo o zaman yapilablir bnce deKatiliyorum canim
Bir de arada detokslarla vücudu şaşırtmaya gerekli bence
cok guzep cnm afiyet olsunÖğle yemeğim
evet aynen de oyle ozellikle yasak olayi o bicim.cekiyor ayrica peygamberimiz de oyle beslenmis ve sindirmeye yardimci oluyoruz aslinda ara vererekEvet ben de katılıyorum arkadaşlara. Abartmadan her şeyin tüketilmesi taraftarıyım. Hele hele meyve gibi doğada bulunan bir şeyden tamamen mahrum kalmak bana mantıklı gelmiyor.
Ara öğün olayı da tamamen alışkanlık ve sonradan moda olan bir şey. Ara öğünün sürekli metabolizmayı canlı ve çalışır halde tutmasının insan vücuduna zararlı olduğunu duymuştum. Osmanlı tıbbıyla ilgilenen birinden. Peygamber efendimizin beslenme şeklinde de ara öğün diye bir şey göremiyoruz. Ama evet bizler çok yemeye alıştığımız için birdenbire kesmek tabii ki sağlıklı değil. En doğrusu insanın kendisine uygun beslenme şeklini bulup sormayacak yavaş vücudunu buna alıştırması.
Bir de bir şeyi asla yememe fikri psikolojik olarak iyi gelmiyor insana. Yasak koymamak lazım.
ay bnde oleyim ya peynir reyonundan ayrilamiyorum birksaniz 3 ogun kahvalti yaparim yani o derecehoşbulduk canım
Gel canım gezdireyim ben seni:)konyagidip görmek istediğim şehir :)
Gel canım gezdireyim ben seni:)
Ben pazartesi bir detoksa baslayacagim 3 gunluk, memnum kalırsam paylasirim sizinleevet canm mesela 1 ay diyettesindir durmustur kilo o zaman yapilablir bnce de
cok guzep cnm afiyet olsun
evet aynen de oyle ozellikle yasak olayi o bicim.cekiyor ayrica peygamberimiz de oyle beslenmis ve sindirmeye yardimci oluyoruz aslinda ara vererek
ay bnde oleyim ya peynir reyonundan ayrilamiyorum birksaniz 3 ogun kahvalti yaparim yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?