Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kendim mayaladığım yoğurdum, 1 tane elma, 1 yemek kaşığı kadar da çekilmiş keten tohumu, elma ve yoğurt çok lezzetli oluyor çok tok tutuyor beni
Deneyeceğim inşallah.
Öğle yemeği bu kadarcık mı başka bir şey yok mu

Canımcım valla midem küçülmüş biraz dün az fazla yemiştim karnım şişti :))) ama bugünde az oldu sanırım afiyet şeker olsun sanada

Bir de ben yeniyim ya o yüzden karıştırıyorum kim kimdi bilemiyorum bazan sayfaya bir giriyorum 30-40 tane mesaj çorba oluyor bende, bir kağıda herkesi tek tek yazacağım o olacak:))
İlk günler bende öleydim canım :))) sen hangi şehirdesin, ne iş yapıyorsun ?

maşaallah sana kuzum :)

Katiliyorum canim
Bir de arada detokslarla vücudu şaşırtmaya gerekli bence
evet canm mesela 1 ay diyettesindir durmustur kilo o zaman yapilablir bnce de

cok guzep cnm afiyet olsun

evet aynen de oyle ozellikle yasak olayi o bicim.cekiyor ayrica peygamberimiz de oyle beslenmis ve sindirmeye yardimci oluyoruz aslinda ara vererek

hoşbulduk canım
ay bnde oleyim ya peynir reyonundan ayrilamiyorum birksaniz 3 ogun kahvalti yaparim yani o derece

Sabah Kahvaltım;
Saat : 9:15

yarım simit domates peynir ile
2 çay

Öğlen Yemeğim;
Saat : 12.45

ayran çorbası
sebzeli bulgur pilavı yarım porsiyon
çeyrek porsiyon mantar
hepsi bol acılı

2 çay

Oglen 1 dilim ekmege bir dilim kasarli tost yumurta 1 adet azcik peynir yesillik 3 badem 1 hurma ve 2 parca botyer yerim ara ogun yapmiuorum.sabahlari da gecistiriyoruk o yuzden oglen boyle iyi oluyor

Ben pazartesi bir detoksa baslayacagim 3 gunluk, memnum kalırsam paylasirim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…