tamam canım . atarım inşallahEn iyisini yapıyorsun, aldığın urununarasini çıkarmak gerek, sus gibi köşede bekleyeceğini
Bu makinelerin en iyi özelliği yağsız yapismadan yapabilmek sanırım
Çok daha düşük kaloriyle yapılmış olur ne güzel.
Yaptıklarının resmini at buradan
Benim yıl,ar oldu bırakmalıkarışımlardan değil .
clasik aldım.
bu ara buna takılmayı düşünüyorum.
3 ü bi aradayı bıraktım. zor oldu bırakmam . şekerinden dolayı .
sonra 2 si bi aradaya geçtim.
onu da bıraktım sanki. inşallah yani.
clasik aldım öyle yapıyorum. su ile.
Yani süt tozu sıcak suda çözünmüyor, kahveden ziyade pastacılıkta kullanılıyor.istemem o tadı . süt tadı verse yeter .
sağol canımcımmaşaallah sana kuzum :)
peynir canavarlarıyız biz...evet canm mesela 1 ay diyettesindir durmustur kilo o zaman yapilablir bnce de
cok guzep cnm afiyet olsun
evet aynen de oyle ozellikle yasak olayi o bicim.cekiyor ayrica peygamberimiz de oyle beslenmis ve sindirmeye yardimci oluyoruz aslinda ara vererek
ay bnde oleyim ya peynir reyonundan ayrilamiyorum birksaniz 3 ogun kahvalti yaparim yani o derece
hadi hayırlısıBen pazartesi bir detoksa baslayacagim 3 gunluk, memnum kalırsam paylasirim sizinle
topik coştu bu ara maşallah diyelimSlm kızlar maşallah ne yazmışsınız oku oku bitiremedim böyle ne güzel.
Halama musafirlige gittim sarma yedim bulgurlu dört beş tane üç tane sigara böreği ama yağı yok denecek kadar azdı bir kase de sütlaç az şekerli.
Halam n da şeker ve kolestrolü olduğu için gayet ölçülü yapıyor yemekleri akşama yemem artık
mevsim dönümleri etkileyebilir canım ilaçların etkileyeceğini sanmamBirkaç aydır hep önceden regl oluyordum bu ay gecikti her baha döneminde bu sıkıntıyı yaşıyorum kan ve vitamin ilaçları da kullanıyorum etkisi var mi acaba
süt tozu topaklanıyor denedim tavsiye etmem..süt koy daha iyi..süt tozu bulabilirsem onla yaparım .
kahve beyazlatıcısı ile süt tozu aynı şeyler değilmiş. ya da kahve kreması da süt tozu ile aynı değiilmiş
bana süt tozu lazım.
süt de olur aslında. belki küçük kutu sütlerden alırım . onunla yaparım gün içinde.
200ml lik
benim tost makinemin waffle aparatları da var çok da memnunum ama waffle hala denemedim.sabah da yaptım makina ile waffle
patates tostu yapmayı düşünüyorum yine onda.
hatta peynir ile mayalı hamur yapıp . yine waffle makinasında pişirmek istiyorum. değişik denemelerim olacak inşallah
ben bi şeyi buldum mu suyunu çıkarırım artık
Ben çay kahve su bitki çayı çok içiyorumay süper maşallah
iyi ki gelmişsin
aaaaaaaaaaaa
gebertirim onu . söyle ona. vermesin mama sana. zorlamasın .
ay maşallah . ben de zorla su içmeye başladım . unutmazsam her gün içeceğim inşallah .yeşil çay da içiyorum.
tüm gün bunları mı yedin. iyi canım , gayet iyi.
canım ben akşam eve gidince giremiyorm.
çünkü kız elimde telefon görmesin . başlıyor ağlamaya. zam zam aç. zam zam aç. guli guli aç. kendini yerlere atıyor .yanlışlıkla telefon çalsın . inan gizli saklı konuşuyorum arka odalarda. görmesin telefoni diye.
sevgi seli harika. maşallah . sevmek güzeldir. sevilmek de öyle. önce seveceksin ki sonra sevilesin. çiçeği , böceği, kuşları , yaratılan her şeyi sevmek lazım. gerisi geliyor . pozitif olarak dönüyor sana hayat.şükür .
ben izmirliyim canim malum.bizim.izmir tulumumuz var enfestir kendisi:):)
Ben Kocaeli'liyim canım...
canım . eğer hızlı pişiriyor ve memnunsan mutlaka o aparatı da dene.sağol canımcım
peynir canavarlarıyız biz...
hadi hayırlısı
topik coştu bu ara maşallah diyelim
mevsim dönümleri etkileyebilir canım ilaçların etkileyeceğini sanmam
süt tozu topaklanıyor denedim tavsiye etmem..süt koy daha iyi..
benim tost makinemin waffle aparatları da var çok da memnunum ama waffle hala denemedim.bundan kenwood
bende çok kullanırım herşeyimi..mutfakta yerim yok ortada olmayan şeyler kullanılamıyor üşeniyor insan..inşallah kendi evimde her şey elimin altında olur da daha da çok kullanırım..
hımm. doğdudur canım ya.Yani süt tozu sıcak suda çözünmüyor, kahveden ziyade pastacılıkta kullanılıyor.
Rumuz:sabahvesen
Başlangıç kg:75.5
Geçen hafta :63.5
Bu hafta : 63.6
Fark:+100
Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
Kilo bildirimi
Rumuz : Svltr
Başlangıç kilosu : 69,5
Hedef :66
Geçen Hafta : 66,8
Bu hafta : 67,2
Fark : +400 gr
Yediklerimin bana geri dönüşü :)))
Sabah içinde haşlanmış yumurta ve peynir getirdim kızlar, peyniri sevmeyen var mıııı :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?