Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizimkiler zorlamaktan yana değil canım, bana da zorlama diyorlar hatta, ama ben şu kendi haline bırakma işine tamamen alışamadım henüz illa az da olsa müdahale ediyorum

sütüne ya da yoğurduna karıştırıp pişirmeden de tüketebilirsin.

Alayım bende o zaman canım yulaf kepeği de vardı gördün mü o ne işe yarar acep

yulaf kepeğim var evde.
bu aralar dikkat etmeye başladım ya. makinada kepek ile waffle yapmayı düşünüyorum yarın .
uzun zamandır kullanmıyorum onu. duruyor . 1 yıl olmuştur. kiloluk paketle almıştım. keklere koydum. çocuklar yemedi. un ile karıştırıp seyrelttim ama yemediler .anladı sıpalar

Canım şimdi baktım ikisinin de besin değerleri çok güzel hemen alayım bende

Şimdi çıkıp alayım, yürüyüşte yapmış olurum

öğle yemeğim
kavrulmuş ciğer
şalgam suyu ve çiğköfte yoğurt

kansızlıktan dolayı hap kullanmaya başladım acayip wc sorunu yaşadım..şalgam suyu rahatlatır umarım...evde kaysı falan da kalmadı...

yulaf kepeği dukan diyetinin olmazsa olmazıdır..krep dahil ekmek kek herşey yapılabilir..ben dukan yaparken çok yedim tok tutar ve faydalıdır..ama çok bıktım..arada alıp krep yapıyorum bende..benim yemek sitemde ona uygun tariflerim var incele istersen canım.. alta link atıyorum...
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/

Arkadaşlar herkesin birbirinde telefonu mu var anlamadım nerden resim atıyorsunuz:))

Aynen canım inşallah 6 ları da görücez ben de kızım da

Sen de Gayet fit görünüyorsun canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…