tesekkurler cnmcimSağlık olsun birlikte takılırız biz de bu hafta
maşallah canım süpersin gayet fit görünüyorsun
tesekurler kuzummmAynen canım inşallah 6 ları da görücez ben de kızım da
Sen de Gayet fit görünüyorsun canım maşallah
16 mart 2018 listesi
Kilo verenler
1-ficans:%1.357
2-nadalvanos:%1.282
3-aaadddaaa:%0.460
4-okuyucuu:%0.164
Aynı kalanlar
sarfansarı:%00
sersum:%00
mesmeser:%00
Kilo alanlar
sabahvesen:++%0.157
svltr:++%0.598
Yeni başlayanlar
hayallperisi.başlangıç:59 kg
sevginingünlüğü bildirim yok
1. mizi öncelikle tebrik ederim..sonrasında da katılımda bulunan herkesi kutlarımm...
Maşallah canım benim ben çok yanlış kişiyle yarışa girmişim senin gibi olsam daha ne isteyim ama yinede en iyisini sen bilirsin çok tatlısın
Canm bnm cok tesekkur ederim kendini kucumseme harika gdiorsun cok guzel veriyorsun bin kere masallahMaşallah canım benim ben çok yanlış kişiyle yarışa girmişim senin gibi olsam daha ne isteyim ama yinede en iyisini sen bilirsin çok tatlısın
Canım şimdi baktım fotolarım hep yarım, boydan birazdan dışarı çıkacağım atayım size fotoya herkez bir resmini atsa yaa :) merak ediyorumm
inşallah canımCanım ellerine sağlık beklemiyordum sevindim:) böyle devam ederiz inşallah hep beraber
rica ederimsersum teşekkür ederim canım bakacağım tariflere
geçmiş olsun canım..ben de 1 haftadır anca iyileştirdim boğazımı..ihmal etme ..Slm kızlar kahvaltım iki dilim kömbe şekersiz limonlu çay
Dünden beri çok rahatsızım doktora gidecem boğazım çok fena resmen kan toplamış saat dörde kadar yatamadım ateşim de vardı
Canım şimdi baktım fotolarım hep yarım, boydan birazdan dışarı çıkacağım atayım size foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?