Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canım hızlı pişiriyor.. eşim gelince denerim waffle şimdilik mücverle idare ederim
Abowww koştur koştur Allah yardımcın olsun..

benim gibi peynir cnavarının kızı ağzına peynir koymuyor..sadece tost ve pizzada kaşarı yiyor..

Aynen canım öyle oldu malesef, benim boyuma göre ideal kilom 64 müş yüzüm çöküyor o zamanda yaa, 66 ya sabitleseydim o zaman tam oluyorum
boya göre kilo belli bir yaştan sonra safsata bence..aynada sana güzel görünen ideal kilondur bence..mesela benim ideal kilom 55-56 ama ben 72 kilo da bile süper görünüyorum..65 den aşşağı düşmek bana hiiç yaramaz..sen kendini nasıl ideal hissediyorsan odur canım

akşamki yemeğim.
waffle makinasında yaptığım kabak mücveri.
sarımsaklı yoğurt üstündeki.

kabak mucverini gayet güzel pişirdi. kısa sürede.
ellerine sağlık...

Harikaymis bu
Tost makinası alma planim vardı
Böyle modellere de bakayım
Hiç denk gelmemistim
ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum canım..aparatlarının çıkıyor ve yıkanıyor olması çok avantajlı..tavsiye ederim..Ama şu sıralar piyasada yok galiba...

ben unlu yumurtalı bir de yağlı kağıda sarıp yaptım tost makinasında çok güzel olmuştu..çok uzun da sürmemişti..

Öyle deme kızzz tipimiz gayet güzel sadece biraz popomuz büyük ama o da dar giymezsen çıkmıyor boşver, ay ben hamileyken tam armuttuum yaa o popoyu eritene kadar öldüm

AKINIZA GELEN GÜZEL ŞEYLERİ DUA YA DÖKÜN

BAKARSINIZ YOL OLUR , NİYET OLUR , NASİP OLUR VE HALLOLUR.

selam kızlar...
kahvaltım

kızım aylardır benim üniversite yıllarımda giydiğim deri montumu bul anne giyicem deyip duruyordu..Annem tavan arasında bulmuş kargoyla yolladı hafif rutubet kokuyor ben de 14 dk kısa programda 500 sıkma verdirdim inşallah bişey olmaz

Canım benim gibi canavarın oğlu da sadece Maraş' ın keçi peynirini yiyor, kreşte ne yapsalar yediremiyorlarmış

olmaz bi şey .
gerçek deri ise vazelin ile parlatabilirsin . canlanır . yeni gibi olur.
ben ayakkabılara ve deri montlara uyguluyorum mutlaka. 1 kere yapsan yeterli . 1 yıl idare eder.
kurumasını bekle ama önce.

bu tabaktaki beyaz şey nedir . peynir mi.

Canım benim gibi canavarın oğlu da sadece Maraş' ın keçi peynirini yiyor, kreşte ne yapsalar yediremiyorlarmış
benim çocuklar da yemiyor canım.
kaşar yerler sadece. ya da top peynir , tel peynir . o da ilk aldığımda yerler . sonra yemezler

pankek , waffle la koyuyorum ben bazen . labne vardı evde. onu koydum dün waffle .

hafif solmalar da var deride..gerçek deri canım..vazelin iyi fikirmiş..
dilim karper çedar peynir canım..dün mi.ros da indirimdeydi aldım..çok da sevmem aslında kaşar niyetine kullanırım artık

hafif solmalar da var deride..gerçek deri canım..vazelin iyi fikirmiş..
dilim karper çedar peynir canım..dün mi.ros da indirimdeydi aldım..çok da sevmem aslında kaşar niyetine kullanırım artık
vazelin uygularsan solma olan yerler eski rengine gelecektir.
deri ayakkabılara da uygula sersumcum. renk kayıplarını geri getiriyor .

Aynen canım...benim kızım kreşteyken öğretmenleri peynirini bitirene kadar masadan kaldırmıyorlarmış bizimkini ..birgün eve bi geldim annem ağlıyor diyor o öğretmenler eziyet ediyor kızıma söyle onlara öyle yapmasınlar..meğer sen git ağla ananesine şikayet et..
sonra dedim öğretmenlere çok zorlamayın öğürüyordu çünkü öyle geldi öyle gidiyor.. 18 yaşında oldu kaşar yediğine şükrediyorum..ama çok süt içer..

benim çocuklar da yemiyor canım.
kaşar yerler sadece. ya da top peynir , tel peynir . o da ilk aldığımda yerler . sonra yemezler

pankek , waffle la koyuyorum ben bazen . labne vardı evde. onu koydum dün waffle .
Çocuklar gerçekten peynir yedirmek sikintilkres öğretmenin sordum orda yiyor mu diye, tüm çocuklar için sıkıntı, hiçbiri tam yemiyor bazı dönemle iyi yiyen oluyor ama çoğunlukla yemiyor dedi
Bir ara köy peynirini iyi yediler, ondan aldık, şimdi onu da tabakta bırakmaya başladılar dedi

Komşum bir ilçeden köy peyniri alıyormuş, ben de istedim, kızım ara ara yiyor şimdi

Dün eşim fırından ekmek alırken sıcak simit çıkmış, şimdiye almış, akşam yemegi olarak peynir simit yedi. Nasıl mutlu oldum midesine peynir girdi diye

afiyet olsun .
mis gibi . yesin annesi

ben de öğlen yemeğimi yiyorum.
yoğurt 1 büyük kase
2 salatalık içine doğradım
nane
1 paket buğday ruşeymi
tuz
karıştırdım.
yanında kabak mücveri .

ruşeym bugün bimm marketlere geldi.
2 paket aldım . bi paketi iş yerinde bırakacağım . bi paketi eve götürürüm diye düşüncem

Ben de bildirim yapayım aslında bence kilo verdim ancak regl olmadığım için şişkinlik devam ediyor
Rumuz mesmeser
Geçen haftaki kilo 67.5
Bu haftaki kilo 67.5
Fark yok

ruşeym bugün bimm marketlere geldi.
2 paket aldım . bi paketi iş yerinde bırakacağım . bi paketi eve götürürüm diye düşüncem
Bende gördüm bugün ama alsam mı kararsız kaldım hiç denemedim daha önce nasıl tüketiyorsun canım nasıl faydası var

Bende gördüm bugün ama alsam mı kararsız kaldım hiç denemedim daha önce nasıl tüketiyorsun canım nasıl faydası var
canım çok önemli bi besin
ben de 7 yıl önce falan tanıştım bu ürünle
bi fırından almıştım .
mayalı hamurlara koyuyorsun . güzel oluyor . lezzeti yok . ama işte faydası çok
araştır netten . bugday ruşeymi diye
1 pakette 20 adet var .
küçük küçük tek kullanımlık yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…