RESİM BEKLİYORUMAminn kizlar hayirli cumalarrr
evet canım hızlı pişiriyor.. eşim gelince denerim waffle şimdilik mücverle idare ederimcanım . eğer hızlı pişiriyor ve memnunsan mutlaka o aparatı da dene.
bence güzeldir . yaparsın . denemelisin .
benim çocuk sayısı çok olduğu için alternatif arayışım oluyor. bir de değişik şeyleryapmayı severim.
dene ve bize resim at .
hımm. doğdudur canım ya.
bugün süt getirdim . şimdi yaptım hatta . içiyorum.
sabah geç kaldım. beslenmeleri koydum. mataraları akşamdan doldurmuştum.
yemek yapamadım . öğlen okuldan gelecek oğlana para verdim . kendine bi şey al eve getir diye. kantinde köfte ekmek oluyor .
sucuklu yumurta pişirdim çocuklara bıraktım. kahvaltıya.
kendime yoğurt salatalık meyve ve kabak mücveri getirdim.
1 haşlanmış yumurtayı kapıdan çıkarken yedim inanmazsınız . geç kaldım . evden 2 dakika geç çıktım . o iki dakika içinde otobus geçebiliyor .
koşarak gittim.
işe gelince hemen 1 elma yedim.
şimdi kahve.
öğlene kadar bunlarla dayanacağım inşallah . 1 haşlanmış yumurta 1 elma.
benim gibi peynir cnavarının kızı ağzına peynir koymuyor..Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun
Kilo bildirimi
Rumuz : Svltr
Başlangıç kilosu : 69,5
Hedef :66
Geçen Hafta : 66,8
Bu hafta : 67,2
Fark : +400 gr
Yediklerimin bana geri dönüşü :)))
Sabah içinde haşlanmış yumurta ve peynir getirdim kızlar, peyniri sevmeyen var mıııı :))))))
boya göre kilo belli bir yaştan sonra safsata bence..aynada sana güzel görünen ideal kilondur bence..mesela benim ideal kilom 55-56 ama ben 72 kilo da bile süper görünüyorum..65 den aşşağı düşmek bana hiiç yaramaz..sen kendini nasıl ideal hissediyorsan odur canımAynen canım öyle oldu malesef, benim boyuma göre ideal kilom 64 müş yüzüm çöküyor o zamanda yaa, 66 ya sabitleseydim o zaman tam oluyorum
ellerine sağlık...
akşamki yemeğim.
waffle makinasında yaptığım kabak mücveri.
sarımsaklı yoğurt üstündeki.
kabak mucverini gayet güzel pişirdi. kısa sürede.
ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum canım..aparatlarının çıkıyor ve yıkanıyor olması çok avantajlı..tavsiye ederim..Ama şu sıralar piyasada yok galiba...Harikaymis bu
Tost makinası alma planim vardı
Böyle modellere de bakayım
Hiç denk gelmemistim
ben unlu yumurtalı bir de yağlı kağıda sarıp yaptım tost makinasında çok güzel olmuştu..çok uzun da sürmemişti..
patates rendeledim.
sıvı yağ döktüm biraz üzerine.
tuz
öyle pişirdim makinada
fakat tavsiye etmiyorum.
çok uzun sürüyor kızarması
ve çok fazla buhar çıkarıyor makina pişirirken .
bence makinayı bozabilir .
çünkü ikaz lambasının içi buhar oldu.
o nedenle sağlıklı olmadığını düşünüyorum .
sadece patates değil de . un yumurta kabartma tozu ve patates olsaydı bu kadar uzun sürmezdi pişme olayı. o zaman yapılabilir .
Öyle deme kızzz tipimiz gayet güzelsadece biraz popomuz büyük ama o da dar giymezsen çıkmıyor boşver, ay ben hamileyken tam armuttuum yaa o popoyu eritene kadar öldüm
AKINIZA GELEN GÜZEL ŞEYLERİ DUA YA DÖKÜN
BAKARSINIZ YOL OLUR , NİYET OLUR , NASİP OLUR VE HALLOLUR.
Canım benim gibi canavarın oğlu da sadece Maraş' ın keçi peynirini yiyor, kreşte ne yapsalar yediremiyorlarmışevet canım hızlı pişiriyor.. eşim gelince denerim waffle şimdilik mücverle idare ederim
Abowww koştur koştur Allah yardımcın olsun..
benim gibi peynir cnavarının kızı ağzına peynir koymuyor..sadece tost ve pizzada kaşarı yiyor..
boya göre kilo belli bir yaştan sonra safsata bence..aynada sana güzel görünen ideal kilondur bence..mesela benim ideal kilom 55-56 ama ben 72 kilo da bile süper görünüyorum..65 den aşşağı düşmek bana hiiç yaramaz..sen kendini nasıl ideal hissediyorsan odur canım
ellerine sağlık...
ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum canım..aparatlarının çıkıyor ve yıkanıyor olması çok avantajlı..tavsiye ederim..Ama şu sıralar piyasada yok galiba...
ben unlu yumurtalı bir de yağlı kağıda sarıp yaptım tost makinasında çok güzel olmuştu..çok uzun da sürmemişti..
olmaz bi şey .selam kızlar...
kahvaltım
Eki Görüntüle 2124381
kızım aylardır benim üniversite yıllarımda giydiğim deri montumu bul anne giyicem deyip duruyordu..Annem tavan arasında bulmuş kargoyla yolladı hafif rutubet kokuyor ben de 14 dk kısa programda 500 sıkma verdirdim inşallah bişey olmaz
benim çocuklar da yemiyor canım.Canım benim gibi canavarın oğlu da sadece Maraş' ın keçi peynirini yiyor, kreşte ne yapsalar yediremiyorlarmış
hafif solmalar da var deride..gerçek deri canım..vazelin iyi fikirmiş..olmaz bi şey .
gerçek deri ise vazelin ile parlatabilirsin . canlanır . yeni gibi olur.
ben ayakkabılara ve deri montlara uyguluyorum mutlaka. 1 kere yapsan yeterli . 1 yıl idare eder.
kurumasını bekle ama önce.
bu tabaktaki beyaz şey nedir . peynir mi.
vazelin uygularsan solma olan yerler eski rengine gelecektir.hafif solmalar da var deride..gerçek deri canım..vazelin iyi fikirmiş..
dilim karper çedar peynir canım..dün mi.ros da indirimdeydi aldım..çok da sevmem aslında kaşar niyetine kullanırım artık
Aynen canım...benim kızım kreşteyken öğretmenleri peynirini bitirene kadar masadan kaldırmıyorlarmış bizimkini ..birgün eve bi geldim annem ağlıyor diyor o öğretmenler eziyet ediyor kızıma söyle onlara öyle yapmasınlar..meğer sen git ağla ananesine şikayet et..Canım benim gibi canavarın oğlu da sadece Maraş' ın keçi peynirini yiyor, kreşte ne yapsalar yediremiyorlarmış
sağol canım yapacağım..vazelin uygularsan solma olan yerler eski rengine gelecektir.
deri ayakkabılara da uygula sersumcum. renk kayıplarını geri getiriyor .
Canım benim gibi canavarın oğlu da sadece Maraş' ın keçi peynirini yiyor, kreşte ne yapsalar yediremiyorlarmış
Çocuklar gerçekten peynir yedirmek sikintilkres öğretmenin sordum orda yiyor mu diye, tüm çocuklar için sıkıntı, hiçbiri tam yemiyor bazı dönemle iyi yiyen oluyor ama çoğunlukla yemiyor dedibenim çocuklar da yemiyor canım.
kaşar yerler sadece. ya da top peynir , tel peynir . o da ilk aldığımda yerler . sonra yemezler
pankek , waffle la koyuyorum ben bazen . labne vardı evde. onu koydum dün waffle .
afiyet olsun .Çocuklar gerçekten peynir yedirmek sikintilkres öğretmenin sordum orda yiyor mu diye, tüm çocuklar için sıkıntı, hiçbiri tam yemiyor bazı dönemle iyi yiyen oluyor ama çoğunlukla yemiyor dedi
Bir ara köy peynirini iyi yediler, ondan aldık, şimdi onu da tabakta bırakmaya başladılar dedi
Komşum bir ilçeden köy peyniri alıyormuş, ben de istedim, kızım ara ara yiyor şimdi
Dün eşim fırından ekmek alırken sıcak simit çıkmış, şimdiye almış, akşam yemegi olarak peynir simit yedi. Nasıl mutlu oldum midesine peynir girdi diye
Bende gördüm bugün ama alsam mı kararsız kaldım hiç denemedim daha önce nasıl tüketiyorsun canım nasıl faydası varruşeym bugün bimm marketlere geldi.
2 paket aldım . bi paketi iş yerinde bırakacağım . bi paketi eve götürürüm diye düşüncem
canım çok önemli bi besinBende gördüm bugün ama alsam mı kararsız kaldım hiç denemedim daha önce nasıl tüketiyorsun canım nasıl faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?