Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cem Yılmaz diyor ya kadınlara “bi tanıyın şu bedeninizi artık” diye:))) gerçekten de her ay her ay... bence bu iniş çıkışları normalleştirmek lazım, regl zamanlarını diğer zamanlara benzetmeye çalışmak yerine...
Ben hiç normal olmuyorum yaa ovü ve regl dönemi yakınken, bi stres bi iştah, hele zaten ödemler kabızlık ayyyyy çok kötüüüü, kocamda her defasında hah geldi yine şu stresini kontrol et biraz saldırma etrafa diyor ama edemiyorum napiiiiimmm :KK23:

Ben hiç normal olmuyorum yaa ovü ve regl dönemi yakınken, bi stres bi iştah, hele zaten ödemler kabızlık ayyyyy çok kötüüüü, kocamda her defasında hah geldi yine şu stresini kontrol et biraz saldırma etrafa diyor ama edemiyorum napiiiiimmm :KK23:
İşte senin normalin de bu. Bunun bir süreç olduğunu kabullenip kendinden çok fazla şey beklemeden atlatmaya çalışman lazım.

İşte senin normalin de bu. Bunun bir süreç olduğunu kabullenip kendinden çok fazla şey beklemeden atlatmaya çalışman lazım.
Ben kabullendimde kocam kabullenmiyor hala alışamadı benim bu dönemlerime :))) amaaann kadınız biz yahuu günümüz günümüzü tutmayacak tabi yaratılış bu değil mi ama ;)

Cem Yılmaz diyor ya kadınlara “bi tanıyın şu bedeninizi artık” diye:))) gerçekten de her ay her ay... bence bu iniş çıkışları normalleştirmek lazım, regl zamanlarını diğer zamanlara benzetmeye çalışmak yerine...
benm regl 1 hafta önceden ağrılara şişliklere sinire başlıyor 1 hafta bunu çekiyourm sonra hassasiyetim azalıyor kasık ağrılarım artıyor heh geliyor diyorum ramakta bırakıyor ilk 3 gün aman Allah nasılda ağrılar sonrasında tama gaz moral yükselişine devam :)))))))))))))))

Günaydın canlarııııımmmm :KK200::KK200:

Safransari Safransari canım geçmiş olsun taze zencefil ömeriyorum, limon ve tarçınla kaynat bal koyup iç çok güzel yumuşatıyor
hayal_hatun hayal_hatun canım yoğurt ruşeymi, keten tohumu ve elma ile çok tok tutuyor dene mutlaka
Daydream- Daydream- canım dikkat ediyorum ilaca ama bazen unutuyorum o zamanda tok ta olsam içiyorum hergün aksatmadan almak lazımmış

Kızlar bu aralar çok fena kabızlık çekiyorum durum vahim kuru incir falan inşallah fayda eder, o da şişirdi sanırım beni son günlerde

Kahvaltı
1 yumurta
karışık; zeytin peynir tuzlu yoğurt bi kaç parça hepsinden
1 dilimde ekmek
2 bardak çay
Kabiz icin kuru erik.incir ve kayisiyi kaynatip blenderdan gecirip ye canim.doktor oglum icin soylemisti bunu cok fayda etti..birde icebilirsen 1 yk ac karna zeytinyagi.

almıştım TABLETTEN YAZIYORUM, yanlış yazıyor hep
Senin için o defteri kapattin ne güzel diyordum.
Çocukların dış çıkarma sıkıntıları felan için
Benim açılacak daha defter var demek istedim
hahah
evet . şükür . Allah ömür versin hepsine inşallah
senin geçtiğin yollardan geçtik çok şükür.
1 di 2 oldu . 2 idi 3 oldu . bin şükür . güzel şeyler . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Spor icin kendimle cebellesiyorum bende..

Oglen ne yiyeyime karar veremedim.yulaf ezmesi mi yesem..

Back
X