Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay sorma canım hemde nasıl mahvediyor :KK43:
ilk kez bu defa normal gecti cok skur gelmedi ama yaz gelince ben cok hissetmiyorum regli

neyse ki artık değiştin . olsun . geçmiş geçmişte kalsın.
Evet cnm binlerce sukur
acuktuuuuuummmmmmmmmm

kahve içiyorum.

:mapus:
2 tane ictim bugun
Bende acıktım, akşam yoğurt mayalamıştım taze, gideyim elmamı doğrayayım da yiyeyim, ay dün sülaçta yaptım ben eşim için, nasıl dayanayım şimdi ben yemeden, neyse 2 kaşık tadına bakarım :dondurma:
sutlaci hicc sevmemmmmm

Yeni basladim ya canim..insallah ramazana kadar veririm..ramazanda 3-4 kg veriuorum genelde..ayy 65 gorurmusum..
Verirsin tabiki niye olmasin
İnşalah canım ben geçen sene ramazanda çok güzel vermiştim bu sene ne olacak bakalım
Ramazan gelsin yaaa bnde veriorum ramazanda
Ramazan evde geçerse kilo veriliyor ama yok misafirlik olaylarına girilirse kilo bir yana Ramazan’ın ruhu da hissedilmiyor.
biz esimle hic gtmeyiz dedigin dgru cidden insan o sofralarda ruhu kaybediyor

hahah . yeni pil ile artmış kilo.

ben daha pil değişimi yapmadım. eşim unutyor . ben de hatırlatmıyorum. böyle iyi aslında
kilo verdiğim görürsem duraklamaya girebilirim diye.
öyle bi şeyim var. ay zayıflıyorum. güçten düşeceğim sanıyorum.
Ben cok tartiliyorum ..bazen kaldiriuorum tartiyi dayansmiyorum heri koyuyorum yerine..

Selam kizlar,
Aksam izgara balik ve bulgur pilavi bol salata
sabah kahvaltida beyaz peynirle yarim simit
Oglen ve aksam icin planim yok simdilik
Esim bu diyet olayindan bunaldi o yuzden cok abartmamaya calisiyorum tabagima az yemek koyuyorum ve herseyden yiyorum. zaten kilo aldiran sagliksiz seyler pismiyor evde cok zor olmuyor. hala 54 kiloyum ve son 2 kiloyu vermek cok zor gorunuyor gozume neden boyle umutsuzluga kapildim bilmiyorum bende esim gibi SIKILDIM galiba. :KK53:

Az once humusa havuc banarak bir suru havuc yedim kendimi tavsanlar gibi hissediyorum. yanindada bitki cayi ictim.

Bugünkü menüm:

6.30
1 yumurta
3 zeytin
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı kurutulmuş domates ezmesi
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim esmer ekmek

12.30
5 adet parmak köfte
1 bardak ayran
Marul-soğan

15.00
Az şekerli türk kahvesi
İki petibör bisküvi
1 lokum

18.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurtlu mor lahana salatası

Karnım doydu ama gözüm doymadı. Şu anda bir dilim çikolatalı yaş pastaya hayır demem sanki:KK53:

Selam kizlar,
Esim bu diyet olayindan bunaldi o yuzden cok abartmamaya calisiyorum tabagima az yemek koyuyorum ve herseyden yiyorum. zaten kilo aldiran sagliksiz seyler pismiyor evde cok zor olmuyor. hala 54 kiloyum ve son 2 kiloyu vermek cok zor gorunuyor gozume neden boyle umutsuzluga kapildim bilmiyorum bende esim gibi SIKILDIM galiba. :KK53:
canm skintiya sokma kendini yaparsin cidden 2 kilo nedir ki

Evet kizlar bnde sabah
2 kasik cokelek
4 zeytin
2 dilim hndi fume
Domate salatalik
1 avuc leblebi ekmek niyetine
Oglen
2 kayisi
2 ceviz
2 kare bitter
Bir avuc leblebi elimin altinda bnlar vardi
Aksam
Kabak haslama
Yogurt
2 kasik mercimek salatasi
Bir dilim.ekmek

İnşallah canım kendini korursan işe yarıyor ben boyum fıtığım için iki kez gördüm epey rahatlama oldu, ilk hafta ağrılar biraz artıyor 2. hafta rahatlama başlıyor, şifa olur inşallah
inşallah canım da koruyamıyorum işte ..mesele o işyerindeki eski hantal cihazlar mahfediyor beni:işsiz:Aminn:dua:
Canlarım affınıza sığınıyorum yoğunluktan haftasonunu okuyamıyorum malesef, ben bu hafta yeniden başlıyorum bakalım hep spora da başlayacağım inşallah, kronik bel ağrılarımın sebebi belli oldu malesef romatizma başlamış dr spor önerdi, dün kahvaltıda altın vuruşu yaptım son olarak yöresel bir kahvaltı ile, inşallah ödemler ve alınan artılar gider bakalım tarçınlı suya başlıyorum bugün
geçmiş olsun sana da canım:cry:
İnşallah şifa bulursun canım gelen misafirler yabancı mı fizik tedavi sürerken biraz dinlenmek gerek
amin canı inşallah:dua:gitti canım misafirlerim 1 geceliğine gelmişlerdi zaten ..ama yoruldum gene de..:KK51:

Günaydın kızlar
Benim de çok boğazın ağrıyor iki gundur,
Ilaç başladım bol sıvı iletiyorum

Bugün karataya başlıyorum
Sabah bir ayrıldım cuma gününde 700 gr fazla
Sanırım hafta sonu kişi yedim onun sıklığı

Kahvaltı
2 yumurta
8 zeytin
8 10 fistik
Peynir, marul, elma olacak.

Ara yok k aratayda türk kahve si içerim sadece

Akşama da yeşil merci ek yemeği, salata diye planlıyorum.

Yani bugün yeni diyetimjn ilk günü. Kilo vermese de 1ramazana kadar uygulayacagim en az.
hadi hayırlısı:KK54:

Günaydın canım:)

İyi gelir inşallah canım
inşallah canım:KK36:

misafirlerin gelmiştir .
mamalar yaptın mı .
gittiler bile..cıslı çok şey yapmadım canım..:KK66:

Kizlar merhaba,

1 kisilik yeriniz var mi :KK45: 10 kilom var ramazana kadar vermek istiyorum..birde malum yazliklar cikiyor ve olmuyorlar:kızgın:
hoşgeldin aramıza..başarılar:KK68:
Hosbuldummm.

Adim Hulya..kullanabilirsiniz..uzun yillar calistim simdi calismiyorum artik..43 yasindayim (gostermiyorum ama oyle diyorlar :))) oglum 1 tane orta sonda..sinav stresi yasiyorum cok..
Yaşıtmışız seninle:KK5:
oğluna Allah zihin açıklığı versin ve inşallah istediği okulu kazansın emekleri boşa gitmesin canım..4 yıl önce yaşadım ben de o stresi şimdi kızım 11. sınıfta biz de üniversite stresi başladı:KK47:
Önemli birsey yok canim
Yemisiz icmisiz haftasonu :eğlence:
:confused::confused:

karnım şişti kızlar .
acaba adet günü mü geliyor. tarihleri de aklımda tutamıyorum . takvimime de işaret koymamışım. neden bu gaz ve şişliko_Oo_O
benimkine de 3-4 gün var..

Ameliyat cok basarili olmus canim test yapildi sonuc cok iyi cikti Elhamdulillah.
çok sevindim canım..:KK68:

Olsa deli olur evet..alistim rahata sanirim ..
benim de tek kızım var ve ben de rahatıma çok düşkünüm:KK31::KK31:..kızım hiç istemedi kardeş hele şimdi hiiiiiç istemiyor..Tek duam Allah isteyenlere versin aratmasın:dua::dua:Yapanlara saygım var..ama ben halimden memnunum:KK8::KK8:

Saat : 16.00

1 türk kahvesi
1 ülker çikolatalı gofret ( kızmadan söyliyim regl olucam bugün sinir küpüydüm kendimde değilim pek :) mazeret değil ama gücüm kalmamıştı :KK43:
Ah bu regl krizlerimizz..:confused:
Gunaydin kizlar..

Tartildim sabah 78.4

Pazar gunu 80.1 dim..iyi gitmis..boyum 170..69 olmak istiyorum insallah..
haşimotoya göre maşallah 2 günde çok iyi vermişsin

Ben kabullendimde kocam kabullenmiyor hala alışamadı benim bu dönemlerime :))) amaaann kadınız biz yahuu günümüz günümüzü tutmayacak tabi yaratılış bu değil mi ama :KK66:
:KK70::KK70:

Ben cok tartiliyorum ..bazen kaldiriuorum tartiyi dayansmiyorum heri koyuyorum yerine..
ben tartımı hiç oynatmam..hatta köşelerini çizdim yerini bile kaydırmıyorum.:KK70::KK70:.bir diyetisyen demişti yerini değiştirmeyin hatta başkalarına bile tartınızı kullandırmayın dengesi bozulurmuş..
Selam kizlar,
sıkılıyor insan sıkılmaz mı..sen 2 kilo için sıkıldın..Ahh biz napalım:KK47::KK47:

Karnım doydu ama gözüm doymadı. Şu anda bir dilim çikolatalı yaş pastaya hayır demem sanki:KK53:
:eek::eek::eek:

Son düzenleme:
güzel olmuştur eminim . afiyet olsun .
kuru domates ben tükettim bi zaman . kendim kurutmuştum. tadı alışkın olmadığım bi tat olunca yemekte zorlandım .
haklisin canimcim aslında sade yemek biraz zor oldu salata şeklinde yada kuru biberle kavrulunca daha güzel oluyor birdaha peynirli çökelekli salata yapacam yeşillik koyup öyle yiyecem

selam kızlar...misafirlerim gitti..çok kaçamağım yok
dün
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
omlet
peynir zeytin
öğlen(çay saati misafirimle)
2 dilim çavdar üstü domates peynir yumurta soslu fırın ekmek
bol yeşillikli şehriye salatası
akşam
fırınlanmış bostan patlıcanlı köfte
şehriye çorbası
2 kaşık pilav
salata

arada tatlandırıcılı muhallebi
bugün
omlet
domates soslu sosis
peynir zeytin

öğlen
şehriye çorbası
z.yağlı bakla yoğurt

akşam
şehriye çorbası
bakla yoğurt
kalan şehriye salatası

bugün çok yoruldum.hastane işim 3 e kadar sürdü..günya raporluyum..neyse bitti..7 km yürümüşüm..:KK57::KK57:

Son düzenleme:
günaydın güzeller...yarın gece çok şükür ki eşim geliyor..tabii 3 günlüğüne ..ama buna da şükür..2.5 ay oldu gelmeyeli:cry:
kahvaltım
29177136_10214133219816989_1373754296172019712_n.webp yanında 3-4 zeytin
kaşar..

Az once humusa havuc banarak bir suru havuc yedim kendimi tavsanlar gibi hissediyorum. yanindada bitki cayi ictim.
canım benim . eşin zayıflamanı istiyordu. neden sıkıldı ki.
evde ne varsa ye tabi. biz öyle yapıyoruz. senin de öyle yaptığını düşünüyorum ben zaten.
günaydın güzeller...yarın gece çok şükür ki eşim geliyor..tabii 3 günlüğüne ..ama buna da şükür..2.5 ay oldu gelmeyeli:cry:
kahvaltım
Eki Görüntüle 2129618 yanında 3-4 zeytin
kaşar..
afiyet olsun . Allah ayırmasın canım. eşin geliyormuş. baya olmuş gideli.
haklisin canimcim aslında sade yemek biraz zor oldu salata şeklinde yada kuru biberle kavrulunca daha güzel oluyor birdaha peynirli çökelekli salata yapacam yeşillik koyup öyle yiyecem
canım sanıyorum bilmeden tükettim. dediğin gibi yapsaydım. başka şeylere koysaydım. lor, çökelek gibi lezzetlenirdi. birazda zeytin yağı mesela.
ya da biber ile yapsaydım .
neyse .
zor bi şeydi benim için onu kurutmak . o yüzden bir daha denemeyi göze alamam. sadece ben yiyorum çünkü.
hazırlarına da katkı bi şey koyuyorlardır illa ki.

günaydın
dün akşam 300gr mantar
2 taze soğan
az yağ ve tuz ile kavurdum. 2 yumurta kırdım. harika oldu.
hepsini yedim .
mis mis . Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin .

bu sabah 5.45 de kalktım.
canım tiramisu istedi.
1 küçük dilim yedim.
ardından 1 küçük kare bitter.
adet yakın . o yüzden sanıyorum tatlı canım istedi.
yumurta haşlamıştım ama yukarıda yazdıklarımı yiyince kahvaltı yapamadım.

yanıma kapya biber aldım. şimdi onu yiyorum.
kapyabiber.jpg

1 salatalık ,1 greyfurt, 1 ayva ve 1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası var bugün de.

limon getirdim. suyuma sıkıyorum bugün .

hava çok soğudu . bu sabah sis vardı . durakta da üşüdüm.

ilk kez bu defa normal gecti cok skur gelmedi ama yaz gelince ben cok hissetmiyorum regli

Evet cnm binlerce sukur

2 tane ictim bugun
sutlaci hicc sevmemmmmm

Verirsin tabiki niye olmasin

Ramazan gelsin yaaa bnde veriorum ramazanda
biz esimle hic gtmeyiz dedigin dgru cidden insan o sofralarda ruhu kaybediyor

ben her türlü hissediyorum mesela yarın veya yarından daha yakın sürede olacağım hiçbirşey yemediğim halde karnım nasıl şiş anlatamam sinir oluyorum bu duruma

hayırlı sabahlar kızlar dün akşam çeyrek porsiyon makarna 1 kase yoğurt yedim ama sanki dünyaları yemişim gibi regl olacağımdan mütevellit şişim! çıldırıyorum resmen

Back
X