- 25 Nisan 2009
- 34.336
- 39.804
- 1.123
eve misin , işte mi.Spor icin kendimle cebellesiyorum bende..
Oglen ne yiyeyime karar veremedim.yulaf ezmesi mi yesem..
ben isteyim.
ne getirmişsem onu yiyorum.
40 squat yaptım.
safransari ve

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eve misin , işte mi.Spor icin kendimle cebellesiyorum bende..
Oglen ne yiyeyime karar veremedim.yulaf ezmesi mi yesem..
İşte nasıl squat yaptın yahu:)
bebişim öğlen arasında yaptım .İşte nasıl squat yaptın yahu:)
Kolay gelsinn.ay spor deyince
squat yapayım.
Evdeyim .. ama spora useniyorum
Canım bi kaç tatlı kaşık sütlaçttan tattım1 paket etii formm
bi küçük kase yoğurtlu kereviz salatası
yarım ayva
1 orta boy greyfurt
yedim bile
sen ne yiyorsun
İnşalah canım ben geçen sene ramazanda çok güzel vermiştim bu sene ne olacak bakalımYeni basladim ya canim..insallah ramazana kadar veririm..ramazanda 3-4 kg veriuorum genelde..ayy 65 gorurmusum..
Ramazan evde geçerse kilo veriliyor ama yok misafirlik olaylarına girilirse kilo bir yana Ramazan’ın ruhu da hissedilmiyor.İnşalah canım ben geçen sene ramazanda çok güzel vermiştim bu sene ne olacak bakalım
hadi kalk.Evdeyim .. ama spora useniyorum![]()
ara öğün de güzelmiş.Canım bi kaç tatlı kaşık sütlaçttan tattım
1 kase yoğurda 1 elma
1 paket buğday ruşeymi
1 yemek kaşığı keten tohumu katıp yedim
Yanıma da acıkırsam diye kuru incir kuru kayısı kuru üzüm ve badem aldım ara öğün yapacam
Aynen bir sürü çeşit oluyor nefiste aç zaten hepsinden yeyince şişiliyor, bakalım bu sene de hakkıyla ihya etmek nasip olur inşallahRamazan evde geçerse kilo veriliyor ama yok misafirlik olaylarına girilirse kilo bir yana Ramazan’ın ruhu da hissedilmiyor.
Evet oyle oluyor..cevremde tutan olmadigi icin fazla kimse iftara davet etmiyor isime de geliyor acikcasi..kendi yiyecegimi zor hazirliuorum davet falan istemem :)) oyle olunca kilolar gidiyor..Ramazan evde geçerse kilo veriliyor ama yok misafirlik olaylarına girilirse kilo bir yana Ramazan’ın ruhu da hissedilmiyor.
Cok yaptim spor..ama 1 yildir hic yapmiyorum canim istemiyor niyeyse..salona gidip bantta yurumeyi dusunuyorum..hadi kalk.
ağrın sızın yoksa yap bildiğin bi sporu. daha önce yaptın mı.
hahah . yeni pil ile artmış kilo.Benim tarti 1 haftadir dusuk pil uyarisi veriuordu..biraz once tartildim pili degistirdim yine tartildim tam 1300 gr fazla tartti..keske degistirmeseydim![]()
afiyet olsun . ben de çay içiyorumÖğlen Yemeğim;
Saat : 12.45
çorba
2 kaşık erişte makarna
2-3 çatal patates haşlama
roka limonlu
saat : 14.00
1 çay
afiyet olsun . ben de çay içiyorum