Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın
dün akşam 300gr mantar
2 taze soğan
az yağ ve tuz ile kavurdum. 2 yumurta kırdım. harika oldu.
hepsini yedim .
mis mis . Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin .

bu sabah 5.45 de kalktım.
canım tiramisu istedi.
1 küçük dilim yedim.
ardından 1 küçük kare bitter.
adet yakın . o yüzden sanıyorum tatlı canım istedi.
yumurta haşlamıştım ama yukarıda yazdıklarımı yiyince kahvaltı yapamadım.

yanıma kapya biber aldım. şimdi onu yiyorum.
kapyabiber.jpg

1 salatalık ,1 greyfurt, 1 ayva ve 1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası var bugün de.

limon getirdim. suyuma sıkıyorum bugün .

hava çok soğudu . bu sabah sis vardı . durakta da üşüdüm.
Günaydın
Maşallah kapıya biberi yemeği ne güzel alışkanlık edinmissin
Çok faydalı
Ama ben öyle yiyemiyirum
Kozlenmisi çok seviyorum ama
Diyetisyenim de kahvaltıya bir adet kozlenmiş yazmıştı
Evde buzluktaki stoğu tukkeyunce hazır aldım bir kaç kez, ama hazır kozlenmisin tadını çok sevmiyorum

Günaydın
Maşallah kapıya biberi yemeği ne güzel alışkanlık edinmissin
Çok faydalı
Ama ben öyle yiyemiyirum
Kozlenmisi çok seviyorum ama
Diyetisyenim de kahvaltıya bir adet kozlenmiş yazmıştı
Evde buzluktaki stoğu tukkeyunce hazır aldım bir kaç kez, ama hazır kozlenmisin tadını çok sevmiyorum
canım . bu kapya biberi çiğ yemeği burdaki bi arkadaştan öğrendim. diyetisyen tavsiye etmiş . ara öğünlerde ye diye.
ben de dolaba attım.
közlemeden.çekirdeklerini çıkardım. yemeklere koyuyorum bütün olarak . zaten eriyor gidiyor.

közlenmişini ise çok severim . bayılırım .

Kahvaltı
Taze soğanlı omlet 2 yumurtalı
Köy peyniri, 6 zeytin 8 10 fıstık

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Yeşil mercimek ye ego, tarhana çorbası

Dün akşam üstü çok başım ağrıdı ağrı kesici aldım ama geçmedi, benim açlık şekeri düşünce de ağrır, belki ondan dedim 4 hosbes gofret yedim geçti şükür.

Akşam da komşudayım, biraz kabak çekirdeği yedim sadece

hayırlı sabahlar kızlar dün akşam çeyrek porsiyon makarna 1 kase yoğurt yedim ama sanki dünyaları yemişim gibi regl olacağımdan mütevellit şişim! çıldırıyorum resmen
benim de bugün kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor. bende bacak ağrısı da oluyor o günlere yakın . ve o günlerde.

Kahvaltı
Taze soğanlı omlet 2 yumurtalı
Köy peyniri, 6 zeytin 8 10 fıstık

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Yeşil mercimek ye ego, tarhana çorbası

Dün akşam üstü çok başım ağrıdı ağrı kesici aldım ama geçmedi, benim açlık şekeri düşünce de ağrır, belki ondan dedim 4 hosbes gofret yedim geçti şükür.

Akşam da komşudayım, biraz kabak çekirdeği yedim sadece
canım beğendin mi taze soğanlı omleti. o_O

canım . bu kapya biberi çiğ yemeği burdaki bi arkadaştan öğrendim. diyetisyen tavsiye etmiş . ara öğünlerde ye diye.
ben de dolaba attım.
közlemeden.çekirdeklerini çıkardım. yemeklere koyuyorum bütün olarak . zaten eriyor gidiyor.

közlenmişini ise çok severim . bayılırım .
Dogusa yemeklerin yanına çığ biber yeni ha tur huzur
Gaziantep te yaşayan akrabalarim var, akşam yemeğinde mutlaka sofrada dolmalık bilet olur yerler

Gaziantep te şölen cikolata fabrikasında yaz stajını yapmıştım. Personel yemeğinde bile veriyorlardı bir dolmalik biber :rolleyes:

Bol c vitamini, ne güzel bir aliskanlik

günaydın güzeller...yarın gece çok şükür ki eşim geliyor..tabii 3 günlüğüne ..ama buna da şükür..2.5 ay oldu gelmeyeli:cry:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
Eki Görüntüle 2129618 yanında 3-4 zeytin
kaşar..
:kk77::kk77::kk77:
Gözünaydın canım tadını çıkar ;) fizik tedavide inşallah rahatlatır bende çok dikkat edememiştim fizikten çıktım işe geldim ama yinede rahatlatıyor canım şifa olur inşallah

Günaydın kızlaaarr
Bugün kahvaltım sıradan çünkü yine toplantı var
2 ev yapımı poaça
1 kupa çay

Akşam
Yeşil fasülye ve pilav yapmıştım 1 kase fasülye yedim, bir tabağa yakında pilav

Evde folik asidim vardı günü doluyormuş nisan ayında olurda körün taşı faydası olur diye içeyim dedim bu ay :))) o da bende iştah açtı 3-4 gündür bunu dün keşfettim tabi, çok zor tutuyorum kendimi, eşimle oğluma meyveli pasta yaptım 2 çatal aldım yememek için zor tuttum kendimi, geceleri içeceğim onun için

günaydın
dün akşam 300gr mantar
2 taze soğan
az yağ ve tuz ile kavurdum. 2 yumurta kırdım. harika oldu.
hepsini yedim .
mis mis . Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin .

bu sabah 5.45 de kalktım.
canım tiramisu istedi.
1 küçük dilim yedim.
ardından 1 küçük kare bitter.
adet yakın . o yüzden sanıyorum tatlı canım istedi.
yumurta haşlamıştım ama yukarıda yazdıklarımı yiyince kahvaltı yapamadım.

yanıma kapya biber aldım. şimdi onu yiyorum.
kapyabiber.jpg

1 salatalık ,1 greyfurt, 1 ayva ve 1 küçük kase yoğurtlu kereviz salatası var bugün de.

limon getirdim. suyuma sıkıyorum bugün .

hava çok soğudu . bu sabah sis vardı . durakta da üşüdüm.
bnm de regl yapklasti 2 gun veya 1 gun var cnm sabah bir ufak bitter attim agzima

ben her türlü hissediyorum mesela yarın veya yarından daha yakın sürede olacağım hiçbirşey yemediğim halde karnım nasıl şiş anlatamam sinir oluyorum bu duruma
Xanm hic takma tartiya da cikma ne de olsa gecicek ben bu ay hic takmadim normal yedim sislik de olmadi ara ara geliyor o kadar
Dogusa yemeklerin yanına çığ biber yeni ha tur huzur
Gaziantep te yaşayan akrabalarim var, akşam yemeğinde mutlaka sofrada dolmalık bilet olur yerler

Gaziantep te şölen cikolata fabrikasında yaz stajını yapmıştım. Personel yemeğinde bile veriyorlardı bir dolmalik biber :rolleyes:

Bol c vitamini, ne güzel bir aliskanlik
ne diosunnnnn ordaki solen fabrikasini bliorum harika bir yer ayrica ntep mutfagi deyince akan sular durur bnm icin:)

şuan bile kıvranıyorum sanırım olucam bugün bile :KK43: aynen cnm bnmki oynak resmen :)))
gecmis olsun cnmcim ya

İçim Kıyıldı gibi oldu dün getirdiğim kuruyemişlerden yiyorum, toplantım iptal oldu bilseydim adam akıllı kahvaltı yapardım

Back
X