- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Çok farklı bir deneyim güzel geçer insallahcumartesi gunu bunun gibi bisey yapcam kizlar acaip heyecanliyim
Canimcim sen sanki bir ara diyetisyen gdiyordun degil mi
o kadar yorğunluğa erimiştir canımSlm kizlar gecmisi okudum az cok bugun tek kelimeyle geberdim bir sunuculuk vardi aksama kadar ayakymtaydim yediklerimi yazayim
Sabah
1.5 dilim ekmek
2 adet hindi fume
Domates salatalii
Oglen
Kiyma sote tarzi bisey
2 dilim ekmek disaeda yemek zorundayidim
Bir elma
Aksam
Bir kade yigurt
Yarim dilim ekmek
2 kasik cokelek
2 dilim hndi fume
1 hurma
2 ceviz
2 dilim cikolata en sertinden
Bir isisrik gofret
Kaslimda yazinca cok gorunuyor ama cok degildi isirip biraktm sanki bir de tum gun ayaktaydim kizlar yaklasik 6 saat mahvoldum erimistir insallah
süper.Aynen canım.havalar çok güzel burda da.benim kızım bebek arabasına da binmiyor artık beraber yürüyoruz.dediğin gibi market falan derken baya yürümüş oluyoruz
cok güzel beslenmişsin. ara öğün ve öğlen yemeği yapmadın mı. geç mi kalkıyorsun leylak.İyi akşamlar..Bugün yediklerimi yazayım
Sabah:
1 terayağda yumurta
2 küçük krep
Peynir
Salatalık
Kuru domates
Çay
Akşam:
1 kase yoğurt çorbası
Küçük bir tabak közlenmiş patlıcan salatası
30 dk yürüyüş...
canım bekliyoruz seni güzel haberlerini.merhaba kızlar diyeti bozmadım pazartesinden beri ama gelip yazmaya fırsatım olmuyor malum maaş önü yoruluyor insan.
hayırlı olsun bebişler. adları ne oldu.kız mı erkek mi.Merhaba arkadaşlar ailemin yanında günler yoğun geçiyor geçen hafta kız istedik bu hafta da cuma günü nişan yapacağız bir sürü nişan hazırlıkları alışveriş falan derken zaman hızlı geçiyor eşim bu gece yolda sabaha o da gelecek pazar aksami evde oluruz pazartesiden itibaren aktif olarak aranızda olurum inşallah kardeşim urfadan geldi ona rağmen kilomu korumaya çalışıyorum hergün yeni bir tarif deniyor hepsi çok kalorili ve çok lezzetli bana nefis mücadelesi verdiriyor hergece yatmadan önce sizi okuyorum kendinize iyi bakın svltr güzel haberlerini bekliyorum haaa bu arada kuzenim dün doğum yaptı hemde ikiz teyziş oldum eve dönerken oraya da gideceğim henüz kuvezdeler umarım ben gidene kadar çıkarlar
inşallah canım. fasülye bitti demişsin. bizim burda fasülye fideleri daha 15 cm kadar oldu.Evet goruyorum TV de oralarda havalar baya isiniyor insanlar gomlekle dolasmaya baslamislar.
Cok sukur iyiyim. Turkiye icin yavas yavas hazirlik yapmaya basladim.
havalar 28-30 derece su anda baya sicak. ogleden sonra dahada sicak oluyor. bahcemde patlican biber cesitleri ve yesillik var fasulyeler falan bitti. artik Turkiyeye gidecegim icin baska bisey dikmem simdilik Turkiyeden yeni tohumlar getirip Eylul de insallah yeniden yaparim bahcemi.
çooooooooooook eğlenceli görünüyor. süper yaa. çok eğlenirsiniz inşallahbende gelmisken bugunku yediklerimi kisaca yazayim.
Sabah peynir ve zeytin ezmeli 1 dilim ekmek
Oglen 2 kasik pilav, minicik bir haslanmis tavuk parcasi ve bol salata
Aksam izgara tavuk ve salata
Spor yine yok ama cumartesi Tough Mudder Miami 2018 e katilicam esimle. 6 saat camurda kosma, yurume, tirmanma baya zor olacak. https://toughmudder.com/events/2018-miami-half burdan bakabilirsiniz cok eglenceli gorunuyor.
süper . dün bi yere kadar okumuştum .yenisini eklemişsin. acılı çorbayı merak etmiştim. nasıl bi şeyHayırlı Sabahlar Kızlar ; dün ki menüyü bütün yazayım..
Saat: 8.45
400ml su
saat : 9.00
2 dilim ekmek arası kaşar peynir
1 kupa çay
400ml su
saat : 12.45
çorba acılı
fırında kurutulmuş kızartmış ekmek yağsız 2 dilim
erişte makarna peynir ve kırmıza lahana ile
3 çatal da yoğurtlu havuç
saat : 13.00
1 çay
200ml su
saat : 15.00
1 çay
1 adet kakaolu bisküvi
400ml su
saat : 17.30
1 karam bitter yarım
saat : 18.45
domates salata
peynir
ekmek 2 dilim
çay
süper . dün bi yere kadar okumuştum .yenisini eklemişsin. acılı çorbayı merak etmiştim. nasıl bi şey
benim dünkü menüm
sabah
3 yemek kaşığı magnolya.
1 bardak çay.
işe geldikten sonra
kahve
öğlen
3 domates
2 salatalık
peynir
zeytin
1 paket eti formm
1 greyfurt
saat 4 de
1 adet yeşil elma.
1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi.
akşam 1 tabak barbunya. kırmızı acı biber doğradım içine. çcook acıydı. severek yedim. ama sonra midemde de yanma yaptı. midemi bile yaktı acısı.
2 yemek kaşığı magnolya
parka gittim bunları yiyince. 2 saat kadar arkadaşla takıldık. kız parkta oynadı. yürüyüş de yaptım. yarım saat. kızı pusete atıp.
saat 9 du hala midem yanıyordu.
1 soda içtim.
gün içinde 2 tl su içtim.
yattım . kız gece boyu öksürdü.
bi şey fayda etmedi.
nasılsın . yiyebilmişsin mama. miden nasılHayırlı sabahlar kızlar yoğunluktan çok detylı okuyamadım, hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir, yoğurt kaymağı
1,5 dilim ekmek
1 kupa çay
selam.Slm kizlar nasilsiniz bakalim iyi grunuyorsunuz:)
bugün midem daha iyi çok şükür canım yiyebildim hamd olsunnasılsın . yiyebilmişsin mama. miden nasıl
selam.
As canım hamd olsun biraz iş yeri yoğun müfettiş var kurumda iş hiç bitmiyor, sen nasılsın ?Slm kizlar nasilsiniz bakalim iyi grunuyorsunuz:)
Canim gözün aydın bebislere sağlıklı bir ömür diliyorum.Merhaba arkadaşlar ailemin yanında günler yoğun geçiyor geçen hafta kız istedik bu hafta da cuma günü nişan yapacağız bir sürü nişan hazırlıkları alışveriş falan derken zaman hızlı geçiyor eşim bu gece yolda sabaha o da gelecek pazar aksami evde oluruz pazartesiden itibaren aktif olarak aranızda olurum inşallah kardeşim urfadan geldi ona rağmen kilomu korumaya çalışıyorum hergün yeni bir tarif deniyor hepsi çok kalorili ve çok lezzetli bana nefis mücadelesi verdiriyor hergece yatmadan önce sizi okuyorum kendinize iyi bakın svltr güzel haberlerini bekliyorum haaa bu arada kuzenim dün doğum yaptı hemde ikiz teyziş oldum eve dönerken oraya da gideceğim henüz kuvezdeler umarım ben gidene kadar çıkarlar
canım afiyet olsunSabah
2 gün kurusu
Disarida yapmam gerektir, bir pogaca ve çay
Oglen
Şimdi eve geldim, yoğurdu yulaf koyup yiyeceğim
Ara bir elma yerim
Akşam
Dün planladigim ye ego yiyemedik, eşim makarna istedi, yarım tabak yedim bol salatayla. O güldüm bugün kuru dolma ve çorba var. Kuru dolma 3 adet yerim, çorba 1 kase
benim de bu ara cok yogun cnm ogrencilerin yarismalari basladi onlari hazirla sinavlar dersler falan derken cok yogun olduAs canım hamd olsun biraz iş yeri yoğun müfettiş var kurumda iş hiç bitmiyor, sen nasılsın ?
yogurt ve yulaf en sevdgim ogunlerden biridir bnmSabah
2 gün kurusu
Disarida yapmam gerektir, bir pogaca ve çay
Oglen
Şimdi eve geldim, yoğurdu yulaf koyup yiyeceğim
Ara bir elma yerim
Akşam
Dün planladigim ye ego yiyemedik, eşim makarna istedi, yarım tabak yedim bol salatayla. O güldüm bugün kuru dolma ve çorba var. Kuru dolma 3 adet yerim, çorba 1 kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?