9 ay radyasyonsuz ortamda çalışıyor canım(ultrason,sekreterlik vb..)..izinli değil..Evet radyoloji çok cazipti, hatta hamileyken 9 ay izin oluyordu öyle değil mi ?
Ogretmenlikte okullar tüm güne çevriliyor, yazın öğretmenlerin alan konusunda ek seminerler olması gündem geliyor , bazi okullar simdiden ogretmenin dersi olmasa da ovretmenin okulda kalmasi zorunlulugu getiriyor vs, önceki tatiller zamanla kalmayacak gibi gorunuyor. Ama simdilik cogu meslege gore tatil konusunda cok avantajli.
yok cnmcim ya tam tersi herkes yarim gun tam gun olan da en gec 3.30 da cikiyor ya sabahtan ya ogleden halledbliyorlar bisey olunca hemen bir gunluk sevk aliyorlar en kotu zatem smdi bos gun veriolar cogu programda o yuzden skinti olmuyorÖnceleri ben de senin gibi düşünüyordum. Hala öğretmenliğin avantajlı yönleri olduğunu düşünmekle birlikte dezavantajlı bir yönü var ki o da bana mesleğimi sevdiriyor:) öğretmenler saat olarak az çalışsa da bilfiil çalıştıkları için izin konusu çok sıkıntı oluyor. Mesela hasta doktora gidecek boş saatinde gitmek zorunda. Ya da çocuğunun karne töreni/gösterisi var, ders saati diye izin alamıyor vs vs. Yani tatili çok ama işgünü izin alması da çok lüks bir durum bana göre.
insallah bir an once biter sereumcum me um guzel olmus afiyet olsunselam kızlar..fiziğimi oldum duşumu aldım geldim..Ayy fizik iyi de çok pis her şey..ben yanımda solusyon götürüp siliyorum aletleri ..çarşaf havlu zaten götürüyorum..ıyğğğ bi hastalık bulaşmadan bitirsem şükredicem ..
sabah
1 elma
öğlen
ciğer şiş
yarım lavaş
yeşillik
gelince 4 gibi tatlandırıcılı muhallebi ve maden suyu
Esin yok mu akşam canim evde, ne güzel hafif gecirmissinKizlar bnde aksam yulaf bir kasik bir kase yogurt 2 ceviz ve 2 hurmali karsim yaptim yanina da domates ve salatalikla yedim
yarın bitiyor canım..sağolyok cnmcim ya tam tersi herkes yarim gun tam gun olan da en gec 3.30 da cikiyor ya sabahtan ya ogleden halledbliyorlar bisey olunca hemen bir gunluk sevk aliyorlar en kotu zatem smdi bos gun veriolar cogu programda o yuzden skinti olmuyor
insallah bir an once biter sereumcum me um guzel olmus afiyet olsun
hollanda waffle nasıl canım..ne farkı var waffele danEşim hollanda waffle almış. Kahvenin yaninda bir tane yedim. Meyve yemem artık. Günün kaçamağı da bu olsun.
Çalışırken hollanda yaşayan bir müşterimiz getirmişti, cok beğenmiştim. Sonra makro marketlerde satıldı, şimdi bim lerde bile varyarın bitiyor canım..sağol
hollanda waffle nasıl canım..ne farkı var waffele dan..Afiyet olsun..
Eritilerek tüketildiğini bilmiyordumÇalışırken hollanda yaşayan bir müşterimiz getirmişti, cok beğenmiştim. Sonra makro marketlerde satıldı, şimdi bim lerde bile variçinde ballı ballı karışım var, neskace yapıp bardağı üstün konuluyor ve oun buharın ortasındaki bal eriyor, yumuşak lezzetli birsey oluyor.
Eki Görüntüle 2133402
Hımmm biliyorum bunu aldım yedim de...Ama hollanda waffle olduğunu bilmiyordum.sağol şekerimÇalışırken hollanda yaşayan bir müşterimiz getirmişti, cok beğenmiştim. Sonra makro marketlerde satıldı, şimdi bim lerde bile variçinde ballı ballı karışım var, neskace yapıp bardağı üstün konuluyor ve oun buharın ortasındaki bal eriyor, yumuşak lezzetli birsey oluyor.
Eki Görüntüle 2133402
afiyet olsun canımSelam kizlar,
Kahvaltim 1 dilim zeytin ezmeli ekmek
simdi bitki cayi iciyorum
Oglen acik bufeden yicem cogunlukla salata yiyorum
Aksam yogurtlu makarna
canım . nasıl gidiyor fizik. memnun kaldın mı.selam kızlar..fiziğimi oldum duşumu aldım geldim..Ayy fizik iyi de çok pis her şey..ben yanımda solusyon götürüp siliyorum aletleri ..çarşaf havlu zaten götürüyorum..ıyğğğ bi hastalık bulaşmadan bitirsem şükredicem ..
sabah
1 elma
öğlen
ciğer şiş
yarım lavaş
yeşillik
gelince 4 gibi tatlandırıcılı muhallebi ve maden suyu
afiyet olsun .Kizlar bnde aksam yulaf bir kasik bir kase yogurt 2 ceviz ve 2 hurmali karsim yaptim yanina da domates ve salatalikla yedim
dün sanki önceki günlere göre biraz daha fazla kalorili olmuş .Bugünkü menüm:
7.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Peynir
1 bardak süt
10.30
1 çay bardağı neskafe
2 kuru incir
Birkaç badem ve fındık
12.30
1 kase çorba
Ton balıklı salata
1/2 dilim etimek tatlısı
18.45
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Birkaç lokma turşu
afiyet olsun. ben de sabah waafle yaptım çıktım çocuklar için .Eşim hollanda waffle almış. Kahvenin yaninda bir tane yedim. Meyve yemem artık. Günün kaçamağı da bu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?